Tukkalääkärillä

Viikko sitten pääsin käymään pitkästä aikaa kampaajalla. Hiukset ovat niin huonossa kunnossa, että kotikonstit eivät enää riitä. Vuoden verran olen vaalentanut hiuksia kampaajalla sekä kotona. Hiukset ovat älyttömän kuivat ja hauraat. Öljyhoidot ei tepsi enää ollenkaan. Olen ollut paineissa, että mitä teen tämän pehkoni kanssa. Luonnonkiharuus, suoristaminen ja nutturalla nukkuminen vaan pahentaa asiaa. Tällaisia hiuksia ei kannattaisi käsitellä raudalla ja jos käsittelee niin todella hyvällä suojalla sekä huippu raudalla. 

Tässä lähtökohta:Puhuin kampaajan kanssa ja hän oli sitä mieltä, että minulle sopisi todella hyvin hiekansävyiset hiukset. Sitä lähdimme tavoittelemaan. Pettymykseksi kuitenkin huomasimme, että sävy tarttui tyveen, mutta ei latvaan. Hiuksista ei saatu sellaista, mitä tavoiteltiin. Edelleen latvoissa on keltaisuutta, mitä olen yrittänyt saada pois useita kuukausia. Se ei taitu edes hopeashampoolla yms. Tämä johtuu siis hiusten huonosta kunnosta, koska hiuksia on vaalennettu niin paljon. Nyt pitää odottaa muutama kuukausi ja leikata jälleen latvoja. Taidankin siis pysyä pitkällä polkalla muutamia kuukausia. Mielestäni tämä polkka sopii minulle ja tykkään siitä todella. Helppo laittaa ja tuo vähän ikävuosia samalla. Hehe, junassa kun minulta tupataan kysyä, että laitetaanko lastenlippu. 


Tässä lopputulos:
Tavoite on siis saada hiekansävyiset hiukset. Ehkä puolen vuoden päästä minulla vihdoin on sellaiset? Älkää vaalentako kotikonsteilla jooko, ettei käy niinkuin minulla. Tämä on todella ärsyttävää, kun väri ei tartu hiuksiin ja siellä täällä on katkenneita hiuksia. Keltaiset latvat ei ole mikään mukava asia, mutta tämän siitä saa, kun haluaa olla blondi. Joskus kauneuden eteen pitää vaan kärsiä. Vaikka, kyllä minä silti arvostan enemmän luonnonkauneutta! 

Tässä näkyy vielä luonnonkiharana:


Kampaajalla sain paljon ohjeita, että miten jatkossa kannattaa hoitaa hiuksia. Välillä niitä on todella vaikea noudattaa, koska itse ainakin tykkään mennä sieltä mistä aita on matalin. Toki tämä on älyttömän huono juttu, koska hiukset kärsii ja se vaikuttaa myös itsetuntoon. Itse sorrun käyttämään kolmen euron shampoota ja hoitoainetta. Tavoitteena olisi panostaa kunnon kampaajan tuotteisiin. Ne ovat riittoisia sekä laadukkaita. Hiuksetkin kärsisi vähemmän. 


Mitä te tykkäätte lopputuloksesta? :) 

-Eve

15 kommenttia

 1. Ihanat <3
  Sopii tosi hyvin lyhyempikin malli!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat hiukset ja sopii sulle hyvin! Itse kävin kampaajalla värjäämässä liukuväri tyyppisesti tumma juuri ja latvoja kohti vaalenee. :) niin ja se oma aika kampaajalla on kyllä niin luksusta näin pienten lasten äideille! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! On tosi luksusta kyllä, ihanaa päästä vähän istumaan kampaajan tuoliin :))

   Poista
 3. Hyvin sopii sulle, ihanat!

  VastaaPoista
 4. Passaa sulle kyllä noi hiukset! :))
  -Misse

  VastaaPoista
 5. No,oot todella pilannu hiuksesi noilla vaalennuskäsittelyillä! Polkkatukka sopii kyllä sulle tosi hyvin. Jos olisin sinä niin kasvattaisin vain oman värin takaisin,käyttäisin hyviä tuotteita ja parantelisin värjäysvauriot.Jos jatkat edelleen värjäyksillä niin hiuksesi eivät ikinä kuntoudu.Värjää sitten kun oot mummoikäinen jos haluut peittää harmaat! Mun kampaaja tunnusti mulle että hoitavia värejä ei oikeesti ole olemassakaan,mutta pakkohan niin on mainostaa myynnin takia! Lisäks kestoväreistä imeytyy suuri määrä myrkkyjä elimistöösi ja kaikkien pitkäaikaisvaikutuksia ei edes tunneta. Mieti kumpi on loppujen lopuks kauniimpaa - oman väriset,kiiltävät,paksut hiukset vai vaurioituneet,kuivuneet,värjäyskierteessä olevat? Oot ihan äärettömän kaunis nuori nainen.Älä pilaa luonnollista kauneuttasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, tiedän sen :D ite oon soppani aiheuttanut! Mutta omaa väriä ku en takasin halua. Sekun on just sellainen vaaleahko m, mutta maantien harmaa. Ei kiitos. Tykkään tästä vaaleasta, kyllä tästä vielä hyvä tulee :)

   Poista
 6. Eve! Ihan mieletön uus tukka :)) sopii hienosti ja mekko myös. Kaunis! <3 t. Ex kämppäsi asukas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, voi ihana sinä! Kiiitos :D ihana toi loppu :D ex kämppäsi asukas :D koitas tulla käymää joku päivä! :)

   Poista
 7. Voi kun antaisit oman tukkavärisi palautua ja luonnonkiharan näkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkihara näkyy kyllä lähes joka pöivä, mutta omasta tukanväristä oon toista mieltä :D heh!

   Poista
 8. Eikö terveys kuitenkin oo kaikkein tärkeintä?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //