Siunattua äitienpäivää!

Tänään sain juhlistaa äitiyttä ihanan ystäväni kanssa. Sen sijaan, että olisimme saaneet aamupalan sänkyyn niin kuuntelimme koko aamun lasten kitinää. Kitinää jolloin ajatuksissa pyöri "pääsiskö tästä hetkeksi hengähtämään". Joskus siitä ajatuksesta kantaa huonoa omaatuntoa. Tuntuu, että tässä maailmassa ei nähdä sitä, että äitikin voi olla joskus ihan törkeen väsynyt. Itse myönnän, että olen väsynyt arkeen lapsen kanssa. Ei ole helppoa huolehtia pienestä lapsesta yksin. Ei ole helppoa vastata yksin lapsen kasvatuksesta. Arki ei aina ole ruusuilla tanssimista. Siltikin se arki on äärettömän palkitsevaa. Ne hetket kun lapsi oppii jotain uutta. Ne hetket kun lapsi antaa halin tai suukon. Ne hetket, kun lapsi itkee kun lähdet pois. Vaikka joskus on raskasta niin suurimmaksi osaksi mun sydän huutaa rakkautta! 


Arjen väsymys ei poissulje sitä, että haluan ja rakastan olla äiti! Tätä rakkauden määrää tuota neitiä kohtaan ei voi kuvailla! Huonoja äitejä tähän maailmaan mahtuu ja se on surullista. Toivon, että itse osaan olla paras mahdollinen äiti lapselleni. Toivon, että vielä joku päivä saisin toisen ja vielä kolmannenkin lapsosen! 


Hyvää äitienpäivää äidit ja etenkin yksinhuoltajat ootte terästä! Muistakaa, että me saahaan sanoa joskus ääneen, että me ollaan väsyneitä. Aina ei tarvii jaksaa! Lepääminen on sallittua! Arvostakaa niitä kumppaneita siinä vierellä niin, että he ymmärtävät sen! Se ei vaan oo itsestäänselvää, että se toinen on siinä! Sitä pitää rakastaa ja arvostaa niin, että se tajuu sen! Teot ennenkaikkea! 

Ps. Muistakaa, että meidän äitien "rasittava" arki on meidän lasten lapsuus! 

- Eve

6 kommenttia

 1. Ihanaa Äitienpäivää vähän myöhässä sinne! Aada on jo tosi ison tytön näköinen ja niin suloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Aada on jo niin iso tyttö, kösittämätöntä! Kohta 2,5v ! Huiii!

   Poista
 2. Nimetön9/5/16 21:03

  <3 ihana <3

  VastaaPoista
 3. Nimetön9/5/16 23:30

  onpa aada kasvanut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //