Kosketus, ihme ja parannus

Täällä on pitäny todella kiirettä pari viimisintä viikkoa. Espoossa järjestettiin Nouse Suomi tapahtuma johon myös me päästiin osallistumaan. Ystäväni äiti oli niin kultainen, että suostui hoitamaan Aadaa tapahtuman aikana. Aada kävi myös tapahtumassa ja viihdytti suloisuudellaan muitakin ihmisiä. Neiti on muutaman kerran ollut tällaisissa tapahtumissa mukana, mutta jotenkin itse näen sen parempana, että käyn tapahtumissa yksin. Silloin saan omaa- aikaa ja pystyn eritavalla keskittymään. Tällänkertaa yllätyin kuitenkin positiivisesti. Aada oli todella reipas ja hyväntuulinen. Hän rakasti tanssia musiikin tahdissa. Hän sai paljon katseita ja sain kuulla myös ihastelua. Ehkä seuraavalla kerralla haluankin olla Aadan kanssa alusta loppuun saakka, koska neiti jaksoi niin hyvin. Tapahtuma oli mahtava ja jälleen kerran sai tuntea kuinka Pyhä Henki koskettaa. Ihmisiä parantui lukemattomista sairauksista. Mieleen painuvin taisi olla Ms- taudin kourissa pyörätuoliin joutunut nainen. Jumala kosketti niin, että tämä nainen nousi pystyyn ja tanssi musiikin tahdissa. Pyörätuoli sai jäädä! Oli mahtavaa nähdä tuollainen ihme omin silmin. Ei siinä auttanut muu kuin ylistää Jumalan suurta nimeä! Näitä ihmeitä tapahtuu, mutta niistä ei puhuta! Nouse Suomi tapahtuman jälkeen olimme muutaman päivän Hyvinkäällä jonka jälkeen suuntasimme Turkuun ystäväni luokse. Turussa pääsin käymään leffassa sekä hoidin myös ystäväni lapsia hetken aikaa. Ajattelin, että olemme Turussa ma-to välisen ajan, mutta loppuenlopuksi tulimme kotiin vasta sunnuntaina. Reissussa tuli syötyä kyllä todella huonosti ja se näkyy heti huonossa olossa. Käytiin vähän liikaa hesessä ja siwassa ostamassa herkkuja, heh! 

Viime viikonloppuna kävimme myös Turussa järjestetyssä Uusi Aalto- tapahtumassa. Jälleen kerran Pyhä Henki kosketti ja ihmiset vapautui. Mahtavaa miten Jumala todella vastaa rukouksiin. Myös minun puolesta rukoiltiin ja sain itkeä todella puhdistavaa itkua. Rukouksessa esiin nousi kaikki se mitä olin vain miettinyt. En ollut puhunut niistä asioista kenellekkään. Oli jälleen kerran mahtavaa huomata, että Jumala todella kuulee meidän ajatukset. Uusi Aalto tapahtuma oli todella koskettava ja mahtava potku arkea ajatellen! Aada oli kummatkin päivät mukana tapahtumassa ja jaksoi todella hyvin. Olin todella ylpeä hänestä. Hänestä on tullut jo niin iso tyttö.


Muutenkin koko 1,5vk mittainen reissaaminen oli mahtava, täyteläinen ja raskas, mutta sydäntä lämmittävä. Reissusta käteen jäi iloinen sydän, mutta flunssainen olo. Täällä siis flunssan kourissa oltu muutama päivä. Korkeaa kuumetta ja silmätulehdusta. Toivotaan, että pian päästää paranemaan ja saadaan nauttia kesäisistä päivistä. 


- Eve

2 kommenttia

  1. Kiva lukea näitä kuulumisia! Itsekin haluaisin ottaa Fridan kesällä mukaan Ryttylään, mutta saas nähdä pääsenkö lähtemään ja miten kaikki järjestyy :)

    VastaaPoista
  2. Vau!! Kuulostaa siltä että Nouse Suomi oli ihana!! Harmittaa kun en ite lähtenyt. Siunausta sulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //