Kevätvaatteita

Sain ihanalta Def- Shopilta muutamia kevätvaatteita. Valitsin minun värimaailmaa lähellä olevia vaatteita, mutta joukossa on myös hieman "ei niin evemäistä" - vaatteita. Halusin kokeilla nimittäin jotain hieman uutta ja erilaista.

Kuvan toppi ja housut ovat Def- Shopilta. Topissa pidän erityisesti pitsisestä ala-osasta. Mielestäni se on todella kaunis. Niin noh, minä nyt tunnetusti rakastan pitsiä. Housut ovat ihana samettiset ja pehmeät päällä.Kuvan ihana neule myös Def- Shopilta. Neule on todella kaunis ja mieluisan tuntuinen päällä. Rakastan tiukkoja hihoja ja neuleen istuvuutta. Neuletta voi pitää arkisena vaatteena, mutta sen sopii myös juhlallisiinkin hetkiin. Haaveilen jo, kuinka voin käpertyä neuleeseen kylminä kesäiltoina.
Tämä oli hieman se " ei niin evemäinen" - vaate. Mikähän tämä väri nyt sitten on. Viininpunainen? Olen alkanut hamstraamaan tämän värisiä vaatteita. Minulta löytyy farkut ja muutama toppi tätä väriä. Neuletta en kuitenkaan ollut vielä hommannut. Tämä neule ylettyy nilkkoihin saakka ja siksi sen pitäminen onkin hieman hankalaa. Minä olen tunnetusti melko lyhyt ja se hipoo lähes maata. Pidän kuitenkin neuleesta todella paljon. Se on hieman erilainen, mutta tykkään!Tästä takista en ole yhtään varma. Jotenkin en koe oloani siinä mukavasti. Siskoni kehui takin maasta taivaisiin ja sanoi, että se sopii minulle hyvin. Itse olen erimieltä. Joku siinä mättää. Takki on kaunis ja ihanan kevyt päällä, mutta hmm. Ehkä mun pitää vaan totutella asiaan. Olen niin tottunut nahkatakkiin ja jotenkin en osaa pitää pidempiä takkeja päälläni.
Käy tutustumassa Def- Shopin valikoimaan TÄÄLTÄ.


* Yhteistyössä Def- shop.


- Eve

6 kommenttia

 1. Kauniita vaatteita ja ihana sinä! :)

  VastaaPoista
 2. Nimetön9/5/16 21:04

  Toi punanen neule sopii sulle kyllä tosi hyvin! Oo rohkeempi käyttämään sävyjä, näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Mistä tuon värinen huivi löytyy? :) Oon metsästänyt ikuisuuden ja toi on just täydellisesti kyllä sen värinen mitä etsin. Kivoja vaatteita! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu hm:n slennusmyynnistä. En tiedä löytyykö enää :/ tykkään kyllä tosi paljon ja nimenomaan väriin ihastuin :))

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //