Elossa jälleen

Me nautitaan täällä näistä ihanista kesäpäivistä. Ollaan selvitty flunssasta ja aloitettu kahlaamaan meidän lähiympäristöä ihan urakalla. Ollaan löydetty todella ihania kuvauspaikkoja. Yllättäen huomasin, että aivan meidän lähellä on aivan mahtavat lenkkimaastot ja kauniita peltoja. Oon kiittäny Jumalaa niin paljon tästä mahdollisuudesta, että saadaan asua näin ihanassa paikassa. Tykkään niin paljon asua täällä! Ihmekkös tuo, kun oon niin luonnon ystävä. Kesällä varsinkin herään ihan erityisellä tavalla eloon. Aadakin nauttii erityisen paljon, kun pääsee keräilemään pellolta kukkasia. 

Neiti malttaa nukkua edelleen muutaman tunnin päiväunia. Mikä mahtavinta niin asumme ensimmäisessä kerroksessa. Saan aukaistua Aadan huoneen ikkunan ja voin mennä ikkunan alle ottamaan aurinkoa. Se on tällä hetkellä ehkä paras hetki päivässä. Saan viettää hetken omaa- aikaa ulkona auringossa. Ei tarvitse kyhnöttää sisällä kotitöitä tehden. Antaa muuten virtaa ihan todella paljon. Nyt minä aion nauttia näistä kesäpäivistä ja pitää someen jälleen hieman etäisyyttä. Suomen kesä kun saattaa loppua vaikka jo huomenna! Tästä pitää nauttia, nauttikaa tekin! 


- Eve

3 kommenttia

  1. Nimetön2/6/16 10:15

    WAU mitä kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen! Ihania! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kesäkuvia tässä postauksessa <3! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //