Turhanpäiväistä riitelyä

Kaksi ja puoli viikkoa kesti sometauko. Päätin kuitenkin lopettaa snäppi ja instagram tauon.  Whatsapp sekä facebook tauko jatkuu edelleen. Outoa, mutta jostain syystä minua ahdistaa todella paljon mennä esim. Facebookkiin. Jollain tapaa nautin tästä, kun en ole ns. Tavoiteltavissa. Tässä myös huomaa hyvin sen, että ketä oikeasti kiinnostaa minun kuulumiset ja ketä ei. Tässä huomaa hyvin sen, että ketkä pitävät yhteyttä vaikka en olekkaan niin helposti taivoiteltavissa. Pari ystävää on ihan huolestunut, kun minusta ei ole kuulunut mitään. Eihän se mukavaa ole jos ystävät huolestuvat, mutta se merkitsee silti minulle paljon. On ihanaa tuntea, että minusta välitetään. En tosiaan kertonut aluksi kenellekkään, että jättäydyn somesta pois hetkeksi. Miksi sitten tein niin? 
Huomasin pari viikkoa sitten, että en enää jaksa olla puhelimeni orja. Yhtäkkiä ajattelin sitä asiaa kokoajan. Huomasin, että jos en vastaa johonkin viestiin heti ja tämä toinen osapuoli näkee, että en vastaa niin siitä seuraa selän takana puhumista ja jopa riitaa. Tuntui, että altistan itseni turhan päiväiselle riitelylle. Helpompaa olisi vastata heti, mutta jos viestejä tulee kymmeniltä ihmisiltä päivittäin niin sitä pitää olla 24/7 puhelimen ääressä. Sellaista en jaksa. En jaksa riitelyä. Arvostan juttelua kasvotusten tai puhelimessa. Viesteissä saa aina väärän kuvan. Toki joskus minun on helpompi kirjoittaa viestiä, koska Aada pitää myös kiireisenä. Aina ei kuitenkaan ole aikaa höpöttää puhelimessa. Noh... Jokatapauksessa tämä päätös on ollut hyvä. Olen saanut kerätä itselleni voimia. Olen ollut parempi äiti Aadalle. Välillä on ollut raskaita päiviä, mutta nyt elämä hymyilee ja näyttää valoisalle. Tällä hetkellä nautin keväästä ja yritän tehdä mieltä virkistäviä asioita. Tämän kesän suloinen kulkupeli. Ihanat Petite Cherien matkarattaat. Tykkään oikein kovasti! Aadakin nauttii istua kyydissä. 
Nyt tulevat viikot ollaan aika kiireisiä. Käydään vähän reissussa ja meillä käy myös perhettä sekä ystäviä. On mukavaa, kun tekemistä riittää. 

- Eve

4 kommenttia

 1. Oiij, miten ihanat rattaat! <3 Ja niin söpö asu tytöllä :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen tyttö ja kivan näköiset rattaat. :)

  VastaaPoista
 3. Minä vähän huolestuin, tai mietin ainakin snapissä käydessä että miks ei oo näkynyt. Tänään olikin sitte kiva nähdä teidän touhuja :) Aada on niin iso tyttö jo :)

  VastaaPoista
 4. Oon nyt noin 1,5 kk lukenu sun blogia läpi ja nyt on koko homma luettu,huh! Pitivaan tulla sanomaan että oot ihana ja Aada on hirmu söpö❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //