Taaperon vaaleanpunainen makuuhuone

Täällä on pidetty sometaukoa reilu viikon verran. Vielä pitäisi tämä ja ehkä ensi viikko malttaa. Tähän sometaukoon tosiaan kuuluu whatsapp, facebook, snapchat sekä instagram. Ne ei siis nyt päivity tämän tauon aikana. Tekee todella hyvää olla välillä erossa somesta.

Aadalla on tässä kodissa paljon pienempi huone, kuin aikaisemmin. Turhaa tilaa huoneesta ei löydy. Huone on ihanan valoisa ja avara. Huoneen päävärinä edelleen valkoinen ja vaaleanpunainen. Muutamat tarkkasilmäiset varmaan huomaavat, että tuunaamaani lipastoa ei löydy Aadan huoneesta ja mattokin on eri. Edelliset matot koristavat nyt minun makuuhuonettani ja Aada sai kauniin annon maton huoneeseensa.  Lipaston siirsin taas olohuoneeseen, tilanpuutteen takia.Iloiseksi yllätykseksi pääsin mukaan Jollyroomin  Jollyjuhlat- kampanjaan. Esittelen tässä postauksessa myös muutaman tuotteen.

Cloudberry Castle Leikkikeittiö on todella kaunis ja sopii mielestäni täydellisesti Aadan huoneeseen. Kannoin hieman huolta, että onko keittiö liian suuri Aadalle. Onneksi huoleni oli turha. Keittiö on juuri sopiva. Toki keittiön kelloon Aada ei yletä, mutta siihenkään ei ole enää pitkä matka.


Mini Speedersin vaaleanpunainen potkuauto on Aadan suosikki. Neiti osaa kiivetä potkuauton päälle ja hieman potkia sillä vauhtiakin. Potkuauto on kuitenkin hieman korkea Aadalle, jonka vuoksi pitää antaa ajan kulua. Onneksi Aada nauttii auton ohjaamisesta ja minä saan työntää vauhtia. Toisaalta tämä toi jälleen yhden asian, jota voimme tehdä yhdessä. 


Viimeinen tuote on Woodliin nukkekoti. Nukkekoti on todella iso ja tukevaa materiaalia. Kalusteet ovat juuri oikeankokoiset tuon ikäiselle taaperolle. Aada rakastaa avata ikkunoita ja järjestellä kalusteita. Odotan innolla sitä päivää, kun Aada leikkii kunnolla nukeilla ja juttelee heidän kanssaan. Sitä ei vielä ole tapahtunut, kaikki aikanaan.
Käy katsomassa lisää ihania ale- tuotteita Jollyroomin sivuilta.Yhteistyössä mukana: Jollyroom

- Eve

6 kommenttia

 1. Aivan ihana tuo leluarkku. <3 Mistä tuollaisen sydämen löytäisi?

  VastaaPoista
 2. Miten suloinen kokonaisuus ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana huone, todella kaunis ja valoisa! Tosi mukavia tuotteita olette saaneet kruunaamaan uuden huoneen. -kirmi

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis huone! Mistä oot ostanu nuo astiat leikkikeittiöön?:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana huone, oot kyllä taitava!

  VastaaPoista
 6. Ihana huone! Meillä on tuo sama auto punaisena :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //