Naapurintytöstä rokkimimmiksi

Päästiin viikonlopuksi vähän tuulettumaan. Ystäväni kutsui meidät hänen syntymäpäivilleen. Ihana Netta täytti 25! Saatiin maukasta juustokakkua sekä voileipäkakkua. Ruoaksi syötiin lohta ja perunamuussia, omnomno! Netta oli nähnyt paljon vaivaa. Oli aivan ihanaa viettää aikaa yhdessä! Netan aamu alkoi hemmottelulla. Ammattilainen meikkasi hänet. Lopuksi myös minä ja Anna saimme meikin.Olimme ystäväporukan kesken ostaneet Netalle hemmotelupaketin. 

Paketista löytyi:
 
- Hoitava shampoo
- Hoitoaine
- öljyhoito hiuksille
- Aloe vera ja sinkkiä sisältävä voide, ärtyneelle iholle
- Jalkavoide
- Käsivoide
- Savi- ja suklaanaamio
- Mynthoneita suun raikastukseen
- Purkkaa hammashuoltoon
- Ruusuhuulivoide
- Kynsiviila
- Suklaalevy

Lisäksi ostimme lahjakortin. Netta pääsee uudistavaan kasvohoitoon joka toteutetaan sarjana. Lisäksi hän saa valita jalka/ käsihoidon ja päättää hoitojen ajankohdan. 

Netta tykkäsi lahjasta todella paljon. Oli ihanaa yllättää hänet. Ostin hänelle myös sellaisen jakku tyylisen paidan ja siitä hän piti myös erityisesti. On aivan ihanaa nähdä aito ilo, toisen kasvoilta. 


Kaiken lisäksi ystävämme Annan yllätys saatiin vihdoin toteutettua. Kustannettiin neljään pekkaan Annalle hiusten muodonmuutos. Anna ei aluksi halunnut ottaa lahjakorttia vastaan, mutta lopulta suostui siihen. Hiusten muodonmuutos kesti 5h! Sillä välin me muut käytiin shoppailemassa ja juteltiin henkeviä. Vaikka 5h on pitkä aika, Annaa se ei haitannut. Muutaman lapsen äidille kampaamossa istuminen on todellista hemmottelua. Ja tämä olikin meidän tarkoitus, että Anna pääsee nauttimaan koko sydämestään. Annan koko olemus muuttui ja lopputulos on päätä huimaava! Kiltistä naapurintytöstä paljastui oikea rokkimimmi! Lisäksi annoimme Annalle pari kymppiä shoppailurahaa. Sanoimme, että hän saa käyttää rahansa vain ja ainoastaan itseensä. Anna osti rahalla korvikset, paidan ja käsikorut. Kaiken lisäksi ostin Annalle neuleen ja Mira lahjoitti oman nahkatakkinsa. Annasta paljastui todella rokahtava nainen! Itsetunto koheni varmasti todella paljon! Helposti äitinä ajattelee kaikkia muita. Usein kaikki muu menee oman hyvinvoinnin edelle. Mielestäni se on väärin, mutta sellaisia me äidit olemme. Meidän on välillä vaikea sallia itsellemme hemmottelua. Sitten jos äiti laittaa rahaa itseensä niin se nähdään heti todella itsekkäänä tekona. Annalle tämän yllätyksen toteuttaminen oli lähes itsestäänselvää. Hän on todellinen ystävä. Oman elämän vaikeuksista huolimatta jaksaa aina kuunnella muiden murheita. Hän on minulle yksin tärkeimmistä ihmisistä niinkuin Nettakin. Aito, rehellinen, suora ja herttainen. Hänen suoruudestaan muutkin saisivat ottaa mallia. Olen iloinen siitä, että Anna on tullut elämääni. Oli ihanaa yllättää hänet, koska sitä hän todella tarvitsi.

Meidän viikonloppu oli aivan ihana! Aluksi oli puhetta, että jäämme yhdeksi yöksi. Lopuksi päätimme viipyä vielä toisenkin yön. Tällaiset reissut ovat parhaita. Aada leikki kiltisti Netan pojan kanssa. He tulivat todella hyvin toimeen keskenään, koska tuntevat toisensa jo hyvin. 

Nyt olo on todella virkistynyt! Ihanaa olla kotona! Huomenna lähdemme kuitenkin jälleen reissuun ja sitten koittaakin jo omat 23v juhlat! 

Mukavaa tiistaita kaikille! 

-Eve

4 kommenttia

 1. Voi miten kauniisti sä puhut musta!!!!! <3 <3

  VastaaPoista
 2. No wau, upeen näköinen muodonmuutos ystävällesi tehtiin! Ja kuulostipa virkistävältä viikonlopulta (: mulla ei itselläni ole vielä edes lapsia, mutta kyllä sitä silti välillä unohtaa itsensä opiskelijanakin - onneksi ystävät ja perhe sitten lempeästi muistuttavat pysähtymään.

  VastaaPoista
 3. Olipa onnistunut muodonmuutos! Alkoi itseäkin kuumottamaan taas että josko leikkuuttaisi lyhyen tukan taas :) ihana kun muistatte ystäviä tuolla tavalla!

  VastaaPoista
 4. Nimetön9/5/16 21:05

  Ilo lukea näitä, miten piristät aina ympärilläsi olevia ihmisiä. Sydämesi on lämmin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //