Sydämeen talletettu

Jotkut teistä ovat varmaan huomanneet, että sanoin kaksplussalle heihei. Blogini on nyt poistunut kaksplussalta ja on ilman portaalia. Syitä minulla ei tähän oikeastaan sen kummemmin ole. Tykkäsin kaksplussasta ja koin, että minua arvostettiin tuossa portaalissa. Sain sieltä monia uusia tuttavuuksia ja jopa ystäviä. Heidät talletin sydämeeni ja lämmöllä jään muistelemaan kaikkea sitä, mitä reilu vuosi piti sisällään. En kuitenkaan enää kerro blogissani juuri Aadasta tai ylipäätään lapsiperhearjesta. Mielestäni blogini oikea paikka ei enää ollut kaksplussalla ja tästä syystä halusin lähteä portaalista pois. En ole hakenut mihinkään portaaliin ja tällä hetkellä näyttää siltä, että en haekkaan. Katselen ja mietiskelen rauhassa, että mitä teen blogini kanssa.
Joillekkin blogi on työ ja he haluavat panostaa siihen todella paljon. Jossain vaiheessa itsellänikin oli sellainen haave ja jollain tavalla haaveilen siitä edelleen, mutta nyt haluan blogillani kuitenkin aivan jotain muuta. Elämäni on muuttunut todella paljon siitä, kun aloitin blogaamisen. Olen kasvanut ihmisenä todella paljon ja suhteeni Jumalaan on vahvistunut. Siitä, että minulla on suhde Jumalaan ja kuulen Hänen ääntään on paljon erilaisia mielipiteitä. Siitäkin huolimatta en aio sitä lopettaa. Haluan puhua siitä mistä moni ei uskalla. Haluan kertoa siitä mikä on totta. Sinä saatat olla tästä asiasta erimieltä. Sinä et välttämättä usko, että se millainen suhde minulla on Jumalaan, olisi totta. Ei se haittaa, ei sinun tarvitse uskoa. Haluan silti tarjota sinulle sitä vaihtoehtoa, mutta en halua tuputtaa ja toivon, että et ottaisi sanojani vastaan tuputtamisena. Tällä hetkellä en kuitenkaan keskity blogissani enää lapsi arkeen vaan elämääni ja yksi elämäni suurin osa on Jumala. Tulen blogissani kirjoittamaan omasta uskonelämästäni. Haluan kertoa teille siitä, millaista minun arkeni on uskovaisena. Edelleen aion tehdä jonkin verran yhteistöitä, kuvata kotia ja Aadaa. Blogini kertoo elämästäni tästäkin eteenpäin. Lisänä kuitenkin siihen tavalliseen elämään tulee postaukset joissa mainitsen Jumala, Jeesus tai Pyhä Henki. Varmasti jotkut teistä lukijoista ei pysty hyväksymään tätä ja haluaa sanoa blogilleni hyvästi. Se on sinun päätöksesi ja en aio kääntää päätäsi! Haluan kuitenkin sanoa sinulle, että kiitos kun seurasit blogiani ja elämääni tähän saakka. Ymmärrän täysin jos et jaksa seurata tälläisen hihhulin elämää yhtään enempää ;D Psst. Blogini facebook sivuilla on arvonta käynnissä. Arvonnassa voi voittaa potkuauton ja leikkikeittiön. Kannattaa siis suunnata seuraavaksi instagrammiin ja etsiä @hattarapilvenvarjossa. Onnea arvontaan! 

-Eve

22 kommenttia

 1. Kiitos arvonta vinkistä, meen heti osallistumaan!

  VastaaPoista
 2. Mä en ainakaa lähe mihinkää! Täällä pysyn! Vaikka oot hihhuli niin nautin tästä blogista silti. Erilainen ja siis hyvällä tavalla erilainen blogi ku muut. Älä jooko lopeta blogin kirjoittamista :( <3

  VastaaPoista
 3. on aivan ihanaa lukea suhteestasi Jumalaan ja Hänen johdatuksesta elämässäsi, eli odottelen innolla tulevia postauksia! :) olen itse 10kk vanhan pojan äiti ja välillä on hankalaa löytää arjen keskellä aikaa lukea Raamattua ja hiljentyä rukoilemaan, olisi mielenkiintoista kuulla miten sinä sen teet? ja jos käyt jossain seurakunnassa olisi myös mielenkiintoista lukea siitäkin vähän enemmän :) siunausta sinulle ja Aadalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää laittaa korvan taakse :) hyvä idea postaus aiheeksi :)

   Poista
 4. Hienoa Eve kun uskallat ottaa radikaaleja askeleita. :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen seurannut sun blogia lähes ensimmäisestä postauksesta lähtien enkä aio tähän lopettaa. :) Jos joskus tuutte Vantaalle päin niin tulkaa moikkaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Ja kiiitos, olisi varmasti ihana tavata :)

   Poista
 6. Minäkin olen seurannut pitkään jo tätä blogia ja en yhtään pistä pahakseni että joku blogi palautuu jostain tunnetusta portaalista takaisin tänne "tuttuun ja turvalliseen". Niin moni blogi muuttuu kun menevät isoihin ympyröihin! :) Seuraan sinua snapchatissakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sinä! Kiitos, ihana kuulla, että seuraat :))

   Poista
 7. Huhhuh! Oon jonkun aikaa jo seuraillu blogias ja tuntuu, että kuva kuvalta vaan kaunistut!

  VastaaPoista
 8. Olen seurannut blogiasi pitkään, mutta tähän jää nyt sitten minun tieni teidän kanssanne. :) Uskonasiat eivät minua kiinnosta. Toivotan teille kaikkea hyvää Aadan kanssa! Olkoon elämänne onnellinen.

  VastaaPoista
 9. oh, seuraan sua snäpissä ja viittomakieli onkin kaunista, jos sitä siinä tarkoitit :) osaatko kans viittoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kaunista ja varsinkin kun viittoo jonkun kauniin kappaleen, kyllä kosketti <3 Itse en osaa viittoa, kuin aakkosista osan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //