Rauhallinen olohuone

Rakastan meidän nykyistä olohuonetta myös todella paljon. Ensin olohuoneen lattia järkytti. Se näytti paljon hallitsevammalta ja tummemmalta, mitä loppuen lopuksi olikaan.Yllätyin positiivisesti, kun huomasin miten kalusteeni sopivat olohuoneeseen. Olohuone ja keittiö ovat lähes samaa tilaa. Väliin saa kuitenkin vedettyä välioven, tarpeen tullen. Olohuoneessa on myös kulku parvekkeelle. 

Myin edellisen sohvapöydän 50e:lla ja ostin tilalle samaan hintaan torista, kauniin harmaan sohvapöydän. Lisäksi myin myös edellisen tv-tason 40e:lla, jolla ostin heinäseivästikkaat (15e). Tuunasin eurolavoista nykyisen tv-tason. Laatikot oli ennen makuhuoneessa yöpöytinä, mutta ajavat nyt toista virkaa. 

Olohuoneen sisustamiseen ei siis ole mennyt omaa rahaa yhtään ;D

- Eve

6 kommenttia

 1. Todella kaunista ja valoisaa <3

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunista! <3 Oletko harkinnut opiskella sisustajaksi? Voisin palkata sinut vaikka heti! Halit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaah :D ei musta siihen kyllä ois :D mutta voishan se olla ihan mukavaa, mutta ehkä pidän tän kuitenkin vaan harrastuksena <3 mutta kiitos ihana <3

   Poista
 3. Nimetön6/3/16 18:48

  Super kaunista teillä! En malta odottaa lopunkin asunnon esittelyäsi. Kateeksi ihan käy. Saat olla onnellinen, kun saat oman mielesi mukaan sisustaa.
  Meillä miehellä on vahva maku ja vahva tahto, eikä läheskään kaikissa asioissa osu maut yhteen. Kompromissejä joudutaan tekemään niin niin paljon, että koti näyttää meillä aivan sekametelisopalta. Nauti nyt, kun saat itseksesi päättää sisustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu nautin kyllä todella paljon! Vielä kun saan päättää täysin itse mille kotini näyttöä <3 ainutlaatuinen tilaisuus ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //