Ps. Rakastan sinua

Rakas tyttäreni

Silloin, kun olit vatsassani, minun rakkauteni kasvoi suunnattomaksi sinua kohtaan. Silloin, kun lääkärit sanoivat sinun olevan erityinen, minä tiesin, että en koskaan päästäisi sinusta irti. Silloin, kun tunsin ensimmäisen potkusi tai kun lähetit lentosuukon ultrassa. Niissä hetkissä rakkauteni vain kasvoi suuremmaksi ja suuremmaksi sinua kohtaan. Sitä rakkautta ei kukaan ota minulta pois. Se on rakkaus mikä kestää. Painostuksesta huolimatta päätin pitää sinut. En tahdo siitä kunniaa itselleni, mutta haluan sinun tietävän, että sinut meinattiin riistää minulta. Sen ajatteleminen saa kyyneleet virtaamaan. Minä olen niin iloinen, että siitä kaikesta huolimatta päätin pitää sinut. Silloin, kun tulit maailmaan kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan. Lukuisien kipeiden tunteiden jälkeen sinä vihdoin saavuit maailmaan. Sinun ensimmäiset elin viikkosi eivät olleet helpot, mutta sinä olit taistelija. Tänään kun katson sinua, näen edelleen sen saman taistelijan. Sinä et luovuta helpolla. Sinä olet ainutlaatuinen.Sinä olet hieman erilainen, kuin moni muu. Muista kuitenkin, että sinun oireyhtymäsi tekee sinusta ainutlaatuisen. Sinä olet erilainen ja erityinen. Toivon, että osaisit katsoa oireyhtymääsi positiivisesti. Toivon, että osaan kasvattaa sinut siihen, että näkisit oireyhtymäsi mahdollisuutena etkä esteenä. Toivon, että näkisit oireyhtymäsi positiivisena asiana, niin kuin minä sen näen. Juuri se, teki sinusta sinut. Tiedätkö, vaikka sinun äitisi ei ole täydellinen ja tiedän, että sinustakaan ei tule koskaan täydellistä. Me emme ole täydellisiä. Sinun äitisi on tehnyt lukemattomia virheitä, mutta jokainen virhe on opettanut minulle jotain. Tiedän, että myös sinä tulet kohtaamaan elämässäsi monia epäonnistumisia ja tekemään virheitä. Tiedän kuitenkin myös sen, että jokainen epäonnistuminen tekee sinusta vahvemman. Se, että tuleeko sinusta vahvempi ja järkevämpi niiden virheiden jälkeen on kiinni sinusta. Voit tehdä monta samaa virhettä, mutta todella toivon, että jo ensimmäisestä virheestä oppisit. Toivon, että et tekisi samoja virheitä kovin montaa kertaa. Vaikka et ole täydellinen ja varmasti tulemme vuosien saatossa riitelemään. Haluan silti sanoa sinulle, että äiti tahtoo sinulle aina ja vain parasta. Haluan olla sinulle hyvä äiti, mutta en tiedä onnistunko siinä. Sinä olet kaunis pieni ihminen ja niin ainutlaatuinen. Sen vuoksi tahdon onnistua, mutta valitettavasti en voi luvata sitä sinulle. 
Me olemme tällä hetkellä parivaljakko. Meillä on vain toisemme, mutta me pärjäämme mainiosti. Minä tiedän, että se päivä tulee, kun elämäämme saapuu mies. Mies joka on sinulle miehen malli. Sellainen malli joka on meidän arjessa mukana. Minä toivon ja tahdon uskoa, että se mies pitää sinua kuin kukkaa kämmenellä. Haluan uskoa, että se mies rakastaa sinua, kuin omaa lastaan. Minä toivon, että se myös korvaisi osittain sitä rikkinäisyyttä jota olet joutunut kestämään. Tiedän, että en ole pystynyt takaamaan sinulle ehjää perhettä ja me tulemme siitä asiasta varmasti vielä keskustelemaan. Haluan kuitenkin sanoa sinulle, että äiti on vain ihminen ja jossain vaiheessa äidin piti tehdä päätös päästää irti. Olen pahoillani, että en voinut taata sinulle ehjää perhettä, koska se päätös ei ollut yksin minun käsissäni. Toivon kuitenkin, että siitä huolimatta elämässäsi olisi kaikkea sitä mitä tarvitset, koska minä todella rakastan sinua, rakas tyttäreni.


Sydämellä; Äitisi

19 kommenttia

 1. Nimetön2/3/16 11:53

  Sydän suli, puhut niin kauniisti! Adalla on hyvä äiti!

  VastaaPoista
 2. ihana postaus ja kaunista tekstiä! jokainen on ainutlaatuinen just sellaisena mitä on. sulla on suloinen ja hellyttävä tyttö <3 aurinkoista kevättä!:)

  VastaaPoista
 3. Nimetön2/3/16 13:53

  Hui ihan kyyneleet virtasi silmäkulmasta! Olet varmasti maailman paras äiti lapsellesi! Juuri sinut on valittu tuon pienen tytön äidiksi<3

  VastaaPoista
 4. Voi että <3 kyllä tätä lukiessa herkistyi, Kauniisti tosiaan kirjoitit.

  VastaaPoista
 5. Nimetön2/3/16 18:28

  Teidän perheen tuleva isukki saa kyllä semmosseen kultakimpaleen ja oikkein kaksi kimpaletta kerralla! Toivotaan, että ossoo arvostaa teitä!

  VastaaPoista
 6. Ihana kirjoitus! <3 Voi kun osaisin itsekin pukea ajatuksiani kirjeelle Fridaa varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih <3 alat vaan kirjoittamaan, kyllä se siitä lähtee ;)

   Poista
 7. Niin kaunis tuo kirjoitus suoraan tyttärellesi! Monet asiat tuosta tuntui niin tutulta. Erilaisuus ja erityisyys saa yhtenä päivänä ajattelemaan itseä arvottomana ja toisena päivänä nauramaan itselle ja sanomaan elämälle "elämä, täältä minä tulen. Varo ja vapise! ". Tässä joutuu kohtaamaan monenlaisia kipeitä tunteita, mutta se kasvattaa pettymyksiä sietäväksi ihmiseksi. Niin kosketti etenkin tuo ettei pitäisi erityisyyttä esteenä. Se voi antaa paljon enemmän kuin mitä muuten saisi. Se voi antaa myötätunnon lahjan ja se lahja on totisesti kallis. Ehkä enemmän kärsimyksiä, mutta vastapainoksi herkkyyttä.

  P.S. Ihanaa lukea vanhemman näkökulmasta tällaista! Ootte vahvoja!♡ Kaikkea parasta sinne teille.

  -Minna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //