#kiitollinensiunattuonnellinen

Nyt muutosta on jo kaksi viikkoa. Jälleen jaksan ihmetellä sitä, että miten nopeasti tämä aika juokseekin eteenpäin. Pari viikkoa sitten ajoimme kahdella pakulla kohti Helsinkiä. Toisessa pakussa oli isäni sekä siskoni. Toisessa taas minä ja kaksi ystävääni. Pakun kyydissä iski haikeus, kun ystäväni kysyi, että mikä oli parasta Jyväskylässä. Jyväskylään jäi moni hyvin tärkeä ja rakas ystäväni. Jyväskylään jäi paljon hyviä muistoja. Nautin asua Jyväskylässä, koska tunsin tuon kaupungin kuin omat taskuni. Jyväskylä ei varmaan koskaan poistu sydämestäni niin rakas kaupunki! 

Kaikki asiat loksahteli paikoilleen nykyisen asuntomme ja entisen asuntomme kanssa. Olin sopinut ystäväni kanssa, että hän hakee avaimen tulevaan kotiimme ja siivoaa asunnon ennen meidän tuloa.

Muutaman tunnin ajomatkan jälkeen pääsimme määränpäähän. Ryntäsin soittamaan ovikelloa. Kaksi ystävääni tulivat avaamaan oven ja toivottivat tervetulleeksi. Minusta tuntui oudolle tulla kotiin jossa oli jo ystäviäni. Katoin asuntoa ja huomasin miten lattiat kiilsivät ja puhtaus tuoksui. Kävelin olohuoneeseen. Huomasin seinällä tekstin " Tervetuloa kotiin" ja siellä täällä oli sydän ilmapalloja. Olihan nyt ystävänpäivä. Ikkunalaudalla oli kynttilöitä ja ikkunassa haaveilevani verho. Hetken päästä kävelin keittiöön. Siellä oli hirveä kasa herkkuja pöydällä ja ystäväni hymyilivät leveästi. Hetken päästä tajusin, että herkut olivat keittiöpöydän päällä. Pöydän joka oli minun suurin haaveeni. Pöytä jota olin monta viikkoa ihastellut tori.fi:ssä ja tajunnut, että minulla ei ole varaa siihen pöytään. Nyt se sama pöytä koristi kaunista keittiötäni. Lyyhistyin lattialle ja pillahdin itkuun. En päässyt lattialta ylös. Olin onnellinen. Hetken päästä sain rauhoitettua itseni ja ihastelin pöytääni. Sanoja ei löytynyt. Kiitollisuus oli päälimmäisenä mielessäni. 
Olin löytänyt tämän pöydän tori.fi:stä. Kerroin parille ystävälleni pöydästä ja linkkasin pöydän heille. Muutaman viikon päästä pöytä poistui torista. Silloin harmittelin sitä todella paljon. Olin tallentanut pöydän kuvan puhelimeeni ja huomasin aina välillä katselevani pöytää. Muistan kuinka kävin torissa etsimässä pöytää ja toivoin, että pöytä tulisi uudestaan myyntiin. Sillä välin, kun minä haaveilin pöydästä, ystäväni olivat ostaneet pöydän.  Pöydän jonka hinta oli useamman satasen. En voinut uskoa sitä todeksi! En meinaa vieläkään uskoa! Minulla on unelmieni pöytä! Miten he pystyivät pitämään kaiken salassa minulta? Miten se oikein onnistui? Luulin, että minua ei pysty yllättämään, mutta olin väärässä. Rakastan yllätyksiä niin paljon! En vieläkään käsitä, että he tekivät sen oikeasti minulle! Olen niin äärettömän kiitollinen! 
Lisäksi ystäväni olivat ostaneet jääkaapin täyteen ruokaa, hedelmiä oli iso korillinen ja lisäksi kuivaruokaa. Kaapissa oli esim. Puurohiutaleita, makaronia, kahvia, teetä, Aadalle purkkiruokaa ja hieman herkkuja. Vessassa oli korillinen wc- paperia, saippuaa ja vanulappuja. Kylppärissä oli 2 kylpypyyhettä, suihkugeeliä, pyykinpesuainetta, huuhteluainetta ja kasvonaamio. Eikä tässä vielä kaikki! Ystäväni oli täyttänyt vaatekaappiani hänen vanhoilla vaatteillaan ja lahjoitti minulle 14 osaisen ruusukuppi astiaston. Aadan huoneessa oli pari talua ja iso pehmokoira komeili lattialla. Olohuonetta koristi verhot jo valmiina sekä matto. 

Lisäksi sain ystävältäni vielä ison suloisen rottinkikorin, 2 kynttiläjalustaa ja 2 mattoa olohuoneeseen ( jotka saapuvat parin viikon päästä). 

Ystäväni keittivät kahvia ja auttoivat minua purkamaan laatikoita. Kaiken tämän jälkeen en voinut kuin ihmetellä, että millaisilla ystävillä minua on oikein siunattu. Kaikkein huvittavinta tässä on se, että ollaan tunnettu 1.10 lähtien. Eli vain muutaman kuukauden ajan. Näistä ihmisistä on kuitenkin tullut minulle niin äärettömän tärkeitä! Kiitos! 

- Eve

19 kommenttia

 1. Kuulostaa aivan ihanalta <3 Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Voi miten mahtavia ystäviä! Ihan liikutuin! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania ystäviä sinulla!! Uskomatonta miten jotkut vielä osaavat auttaa muita:)) 😍 kivan näköinen kämppä muuten:) lisää kuvia odotellessa...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3 ja se auttamisessa on ihanaa, kun saa itselle ja toiselle hyvän mielen <3 niinkun ystäväni tässä tapauksessa :D

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! Olen aina ajatellut, että kun antaa muille saa myös itse. Olet auttanut monia ihmisiä ja nyt oli sinun vuorosi saada jotain hyvää. Todella ihana yllätys! :)

  VastaaPoista
 5. Vau uskomattomia ystäviä!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lukea blogiasi ja aivan erityisesti näistä asioista, joista huomaa sen, miten Jumala johdattaa sinua ja Aadaa. Teillä on huikean ihania ja palvelualttiita ihmisiä ympärillänne, olo myös täällä lukijana ruudun toisella puolen on äärimmäisen kiitollinen teidän puolesta! Lisäksi tämä motivoi myös minua luottamaan täysillä Jumalaan sekä rohkaisee olemaan valmiina palvelemaan omia lähimmäisiäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kuulla <3 mahtavaa, että tämä oli myös rohkaisuksi sinulle :)

   Poista
 7. Onnea uuteen kotiin! Sinua on kyllä siunattu upeilla ystävillä ja tämän blogisi kautta on mahtavaa seurata,miten Jumala toimii elämässäsi! Hienoa, että uskallat näistäkin asioista kirjoittaa <3

  Anne
  http://maalaishiirenelamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Nimetön1/3/16 11:41

  Ihania ystäviä sinulla! Todellisia lämminsydämisiä ihmisiä, jotka välittävät sinusta. Onnea uuteen kotiin! -kirmi

  VastaaPoista
 9. aivan ihania ystäviä<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //