Kyyneliä ja iloista naurua

Viikonloppuna saimme ihanan ystäväni kylään. Ystävä tarvitsi taukoa arjen keskeltä. Oli ihanaa päästä hemmottelemaan häntä, vaikka ei me mitään kovin kummallista tehty. Syötiin hyvin ja tottakai myös herkuteltiin. Heh, terveellinen ruokavalio sai hieman kyytiä. Meidän piti aluksi syödä terveellisesti, mutta miten ihmeessä seurassa tekee mieli aina suklaata? Herkuttelu ei kuitenkaan ollut sen arvoista. Siitä tuli hieman inhottava fiilis. Myös maha reagoi aika voimakkaasti eli seuraavaa herkuttelua täytyy miettiä tarkoin. Meillä oli ystäväni kanssa todella ihanaa. Ystävä hoiti myös Aadaa hetken aikaa, että pääsin yksin ruokakauppaan. Kyllä tuntui hyvälle, kun sain jättää neidin turvallisiin käsiin. Kaupassa yksin käyminen on oikeasti melko luksusta. Saa rauhassa ja oikein kunnolla miettiä, että mitä ostaa. Yleensä vieressä kitisee lapsi ja  ajatuksissa pyörii vain sanat " vauhtia, hopihopi". Oli aivan ihanaa käyttää aikaa ruokakaupassa käymiseen. Tuntui siltä, että teki oikeasti viisaita valintoja, koska ostoksia oli ehtinyt tarkoin miettimään. En ymmärrä, että miksi se on niin vaikeaa miettiä kotona kauppalista valmiiksi? Ehkä minä vielä joskus opin. 

Olen avoin ihminen ja rakastan avoimuutta. Sen varmaan huomaa tästä blogistanikin. Koska olen itse avoin, viihdyin avoimien ihmisten seurassa. Haluan mennä heti pintaa syvemmälle, kuunnella, pohtia, jutella ja tukea. Tätä meidän viikonloppukin oli täynnä. Itse olen todella herkkä eli viikonloppuun kuului myös paljon kyyneleitä, mutta myös iloista naurua. Meillä oli todella mukavaa! Nämä on niitä hetkiä, kun ymmärrän, kuinka onnellinen olen. Ystäviä ilman, elämäni olisi melko tyhjää. 


 Nyt täällä ollaan kuitenkin korkeassa kuumeessa. Viikonloppuna pitäisi lähteä reissuun. Saa nähdä, että miten reissun kanssa käy. Toivotaan parasta! 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

- Eve 

3 kommenttia

 1. sulla on vahingossa tullut kaksi samaa kappaletta peräkkäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Nyt korjattu! Tämän siitä saa, kun kipeänä alkaa kirjoittamaan :D

   Poista
 2. Kuulostat aika samanlaiselle kun minä. :D En viihdy pinnallisten ihmisten seurassa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //