Hemmottelupäivä ystävälle

Paljastin teille hieman mökkipostauksessa, että mitä teimme mökkeilyn jälkeen. Seuraavana päivänä ajoimme siis Oitista Hyvinkäälle. Halusimme yllättää ystävämme Sinin. Sini ei tiennyt asiasta yhtään mitään vaikka olimme suunnitelleet päivää useamman viikon. Aluksi näytti todella pahalle, että pääseekö Sini ylipäätään meidän mökkireissuun, mutta kaikki kääntyi parhain päin. Sinin elämäntilanteensa on tällä hetkellä todella haastava. Silloin kun näkee, että ystävä todella kärsii, sitä haluaa tehdä kaikkensa, että ystävä piristyisi. Mietimme, että miten voisimme hemmotella ystävää, koska hän on meille kaikille niin äärettömän rakas. Minä ajattelin, että voisin hyödyntää blogiani. Niinpä otin muutamaan hemmottelupaikkaan yhteyttä ja pääsimme toteuttamaan Sinille hemmottelupäivän. Tässä postauksessa haluan esitellä teille Hyvinkäällä toimivan Sininen Hetki ja Salon Elite Boutiquen. Olen todella iloinen ja kiitollinen näille yrityksille siitä, että he halusivat tehdä hyvää!

Jouduimme olemaan ovelia ja tarkkoja siinä, että emme paljastaisi suunnitelmaa. Jossain vaiheessa yksi meistä keksi, että lähtee hakemaan Sinisestä Hetkestä joululahjaa ystävälleen, koska mikään muu paikka ei ollut auki klo 9. Sini tuli vastustuksesta huolimatta mukaan. Sini luuli, että minulla on kova vessahätä ja kun menin esittäytymään kosmetologi Pia Isolalle, Sinin ilme oli näkemisen arvoinen. Hetken päästä hän kuitenkin ymmärsi, että hän pääsisi kasvohoitoon.

Sininen Hetki on toiminut Hyvinkäällä jo vuodesta 1996 ja tarjoaa kampaamo -ja parturipalvelujen lisäksi monipuolisesti kauneushoitolapalveluita. Kampaamo on ammoniakiton ja hoitolapuolella käytetään ainoastaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tällä hetkellä liikkeessä työskentelee 3 kampaajaa/parturia ja 3 kosmetologia.


Seuraavaksi Pia kertoo millainen tuo kasvohoito oli mikä Sinille tehtiin:

"Kasvohoidossa käytettiin Esse nimistä hotolasarjaa. Esse on luomusarja etelä-Afrikasta. Sarja sisältää aktiiviainesosien lisäksi mm. pre -ja probiootteja(vaikuttavat ihon mikrobiomiin) sekä omegaöljyjä ja ovat ph-tasapainotettuja (Ph 4-5). Probioottit tarvitsevat juuri oikean Ph:n voiteessa eikä niitä saa säilyttää yli 25 asteen lämmössä. Voide, joka laitetaan probiootteja sisältävän tuotteen päälle -ei saa sisältää mineraaliöljyä (on kuollutta ja estää probioottien toiminnan).

Hoito aloitettiin kaksoispuhdistuksella (puhdistusmaito ja geeli) sekä viimeisteltiin kasvovedellä. Kuorinnassa käytettiin sarjan kaakaokuorintaa, jossa kuorivana ainesosana on mukana sokeri. Hieronnassa laitoimme ensin silmänympärysvoiteen sekä huulihoiteen ja hierontavoiteen alle sarjan Repair hoitoöljyn. Hieronnan jälkeen laitoimme Cream Maskin sekä silmienympärysnaamion. Naamion poisto viimeisteltiin kasvovedellä jonka jälkeen laitoimme iholle Probioottiseerumin sekä Omega-tehohoidon."

Täältä pääset Sinisen hetken facebook sivuille - SININEN HETKI

Sini oli todella iloinen kasvohoidosta. Se virkisti ja rentoutti. Tässä vielä Sinin sanoin hänen mielipiteensä kasvohoidosta:

"Kasvohoito oli täysi kymppi alusta loppuun asti. Todella rentouttava ja virkistävä. Tuotteet oli miellyttävän tuoksuisia ja tuntuisia. Lukuisissa kasvohoidoissa käyneenä, oli tämä ehdottomasti paras kokemus kaikista. Mua palveltiin ammattitaidolla ja täydellä sydämellä ."

Kasvohoidon jälkeen Sini tietenkin luuli, että hemmottelu loppui siihen. Tarkoituksena oli, että olisimme shoppailleet hieman joululahjoja, mutta Sini ei tiennyt meidän aikeista mitään. Minä keksin, että tarvitsen hopeahoitoainetta ja päätimme mennä hakemaan sitä Salon Elite Boutiquesta.

Liikkeessä yritin katsella putelleja, mutta yllättäen parturi-kampaaja Melis pyysi Siniä istumaan kampaajan tuoliin. Sini oli ihan häkeltynyt. Muutama meistä pillahti kyyneliin ja Sinikin itki ilosta. Se hetki oli mahtava, koska silloin sen ilon näki toisen silmistä. Siinä hetkessä tuntui siltä, että me todella onnistuimme. Me todella onnistuimme yllättämään ystävämme ja hän todella piti siitä.

Salon Elite Boutique on nuorekas, trendikäs ja palveleva non-stop- parturi-kampaamo. Heiltä löytyy myös kosmetologi palvelut. Salon Elite tarjoaa laajan valikoiman kauneuspalveluita saman katon alta. Henkilökunta heillä oli todella mukavaa ja ystävällistä.

Salon Elite käyttää hiusväreissä Swartzkopf merkkiä ja muotoilutuotteissa ID Hairia. Heiltä löytyy myös Lorealia ja Sexy Hair merkkiä.
Sini sai itse päättää, että mitä hiuksille tehtäisiin. Sini päätti, että haluaa luonnollisen lopputuloksen. Melis ryhtyi tuumasta toimeen ja Sinille tehtiin tyviraitoja ja keltaisuutta taitetiin myös kylmemmän sävyiseksi.Sini sai välissä myös rentoutua ja me muut koitimme olla häiritsemättä. Salon Elitessä oli paljon asiakkaita lauantaipäivänä. Tuntui, että asiakkaat vaihtuivat taukoamatta ja kampaajilla riitti hommaa.


Lopputuloksesta todella tuli kaunis ja luonnollinen.

Tässä vielä Sinin mielipide Salon Elitestä:

"Kampaamossa oli ihanan aidot ja osaavat kampaajat. Kaikki tapahtui kädenkäänteessä ja sain juuri sen lopputuloksen, mitä toivoinkin. Ihana rentouttava hetki ammattitaitoisissa käsissä. Ennen/jälkeen kuvat puhuu puolestansa. Mieletön muutos, rakastan !"


Täältä pääset Salon Elite Boutiquen Facebooksivuille - SALON ELITE BOUTIQUE

Seuraavaksi lähdimme uusien hiusten kera syömään. Tarjosimme Sinille vielä haluamansa aterian Ristorante Momentossa. Muut söivät hampparia ja minä tyydyin naudan maukkaaseen pihviin. Omnonom!


Illan päätteeksi lähdettiin junalla Helsinkiin kuuntelemaan Patrick Tiaisen saarnaa. Hyvinkäälle palasimme klo 02 aikaan yöllä. Päivä oli todella ihana ja rentouttava!

Tässä vielä Sinin mielipide koko päivästä:

"Kaikesta jäi niin sanaton olo! Mut yllätettiin aivan täysin, enkä osannut epäillä mitään. Alku järkytyksestä kun selvisin, osasin alkaa nauttimaan. Mietin, että tämä kaikki on aivan liikaa, miten osaan ottaa tällaista hemmottelua vastaan. Ymmärsin, et tällaista tehdään vaan rakkaudesta. Sydän on kiitollisuutta täynnä. Kaiken takana oli todelliset sydänystävät, jotka rakastaa mua ja välittää musta niin paljon. Jotka tietää täysin, mitä tarvitsen, silloinkin, ku en tiedä sitä itsekkään. Kiitän Taivaan Isää jokaisesta näistä naisesta, jotka oon saanut mun elämään."

Kiitos Sininen Hetki ja Salon Elite Boutique! Olette ihania!


-Eve

14 kommenttia

 1. Wow, mitä ystäviä te ootte! Upeaa!

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva lukea välillä jostain muustakin kun yhteistyöpostauksista. Laskin juuri että 10 viime postauksesta (jos jouluntoivotusta ei lasketa), 5 on ollut tälläisiä mainoksia. Anteeksi vaan mutta alkaa pikku hiljaa tuntua että kirjoitat blogiasi vaan yhteistyökumppaneiden takia. Aluksi ainakin kirjoitit tätä itsellesi mutta selvästi et enään. Aloin lukea blogiasi jo silloin kun vasta odotit Aadaa ja minusta oli mukavaa lukea elämästänne (odotusajasta, arjesta, vauva-ajasta, tuntemuksistasi yms) mutta nykyään kirjoitat lähinnä yhteistöistä, kavereiden kanssa olosta ja omista tuntemuksistasi. Onko blogistasi tullut vain yksi kanava mainoksille? Itse tuskin jatkan enään tämän blogin lukemista jos joka toinen postaus on mainos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että viihdyit lukija näinkin kauan :) harmi, että olet tuota mieltä! Olen tosiaan kirjoittanut tänne väsymyksestäni ja pakolliset yhteistyöpostaukset on tehtävä. Olen myös tietoisesti vienyt blogiani siihen suuntaan, että en kirjoita enää juurikaan Aadasta vaan omista tuntemuksistani :) sen olen tietoisesti tehnyt. Harmi jos tämä ei sinua miellytä! Kiitos kuitenkin, että pysyit matkassa näin pitkään! Mukavaa jatkoa ja kaikkea hyvää! :)

   Poista
 3. Voi että ! Ihanaa että teitte sinille noin hienon yllätyksen, sini on niin ihana ja herttanen ihminen :) -nina

  VastaaPoista
 4. Mahtavaaaaa!!! Pyyteetöntä, aitoa ystävyyttä! Herra teitä kaikkia siunatkoon!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea juttu, ihana lukea tällaisesta ♡♡

  VastaaPoista
 6. Ihania ja välittäviä ystäviä olette :) Minäkin täällä vetistelin kun luin kirjoitustasi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //