Heihei arki, tervehdys mökkielämä

Viikko ennen joulua vietimme ystävä porukkalla pikkujouluja. Pääsimme Hausjärven Niklandian Saarilammen mökkiin yhdeksi yöksi. Jokainen meistä odotti innolla pientä lomaa arjesta. Meillä jokaisella on ollut paljon haasteita elämässä, mutta niistä on selvitty. Tutustuimme syksyllä ja olemme siitä lähtien pitäneet yhteyttä joka päivä. Me soittelemme, viestittelemme ja jaamme kipeitä asioita toisillemme. Sanoisinko, että nämä kolme naista ovat ne joita olen metsästänyt elämässäni. He ovat ne joita olen todella etsinyt ja odottanut. Vihdoin rukouksiini on vastattu ja minusta tuntuu siltä, että elämässäni on ystäviä jotka oikeasti ymmärtävät minua. Ystäviä jotka pitävät myös minuun yhteyttä ja ystävyys tuntuu molemmin puoleiselta. Ystävät joille voin puhua kaikesta ja vaikka olisi huono päivä, senkin voi sanoa ääneen. Jos en ole koko päivänä ilmoitellut itsestäni, minulle laitetaan viesti tai soitetaan, että onko kaikki hyvin. Se tuntuu hyvälle. Tuntuu, että nämä kolme naista korvaavat tällä hetkellä sen, että rinnallani ei ole miestä. Hassua, mutta koen olevani todella onnellinen ja tällä hetkellä en edes kaipaa rinnalleni miestä. 
Ihanaa olla vaan ja nauttia elämästä!Hausjärven Niklandia sijaitsee Oitissa, lähellä Riihimäkeä. Saarilammen mökki on  n. 70 m2 iso. Se on valmistettu v. 2005. Mökkiin mahtuu yöpymään 4 henkilöä. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, pukuhuone, puusauna ja wc. Keittiössä on todella hyvät varusteet. Kaapeista löytyi hyvin ruokailuvälineitä ja astioita. Keittiössä oli myös astianpesukone, mikro, jääkaappi + pakastin ja hella. Myös veden ja kahvikeitin löytyi. Tuntui, että mitäään ei puuttunut.

Me emme katsoneet televisioita, mutta sellainenkin mökistä löytyi. Kuuntelimme mökissä olleella cd-soittimella musiikkia ja lauloimme mukana. Teimme ruokaa, juttelimme ja saunoimme. Tunnelma oli aivan mahtava. Pidimme myös Jumalan ykkösenä hemmottelun keskellä.

Mökki on muuten ihanteellinen varmasti kesällä, koska mökin edustalla oli lampi. Talvea ajatellen mökin edustalta löytyi palju johon pääsimmekin rentoutumaan.

Mökki tuoksui mökille ja tunnelma oli mitä parhain. Nautin niin paljon lomailusta ihanan ystäväporukan kesken. Ystäväni nauttivat myös kovasti ja meille kaikille jäi todella rentoutunut mieli. Välillä on ihanaa päästä rentoutumaan kauas kaupungin hälinästä. Mikä olisikaan parempaa, kuin ystävät, mökki, sauna ja palju?

Mökkilomailun jälkeen ajoimme Hyvinkäälle. Ystävämme Sini ei arvannutkaan, että mikä häntä odotti. Pääsimme yllättämään hänet. Siitä lisää hieman myöhemmin.

Kaipaatko sinä mökkielämää? Mietitkö kenties kesälomasuunnitelmia ensi kesälle? Jos kiinnostuit käväise osoitteessa: www.niklandia.fi ja varaa sinulle, ystävillesi tai perheellesi mökki. Valikoimassa on myös muita kauniita mökkejä, käy tutustumassa!
* Yhteistyössä Niklandia- Eve

8 kommenttia

 1. Tosi ihanan näköinen paikka. :) Ihanaa kun sulta löytyy tuollaisia ystäviä. :)

  VastaaPoista
 2. Hei, olisipa kiva kuulla teidän oikeista kuulumisista. Miten teidän arki menee, ihan tavallisista jutuista. Ei aina yhteistyö postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee kyllä ;) täytyy vaan ottaa jotkut kuvatkin sellaiseen postaukseen ja ollaan täällä nyt kipeänä tällä hetkellä, mutta malta vielä hetki!

   Poista
 3. Kiva kuulla että sulla menee hyvin!! :) ja vau kun näyttää kodikkaalta tuo mökki..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Niin ihanan kodikas. Kaikki pursuaa nyt sitä modernisuutta ja pitää olla niin tyylikästä niin oli ihana päästä vähän erilaiseen :))

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //