Siunattua Joulua

Tämä joulu on erilainen, kuin edellinen joulu. Vuosi sitten jouluni oli raskas. En osannut nauttia joulusta, koska mieleni oli osittain todella surullinen. Tänä jouluna osaan nauttia. Tänä jouluna osaan iloita siitä, että minulla on perhe joka rakastaa, välittää ja tukee. Ilman tätä perhettä olisin hukassa. Tämä perhe on minun elämäni yksi suurimmista siunauksista. Minulla on perhe jossa saan olla täysin oma itseni. Minulla on perhe jota en häpeä ja joka on ehjä. Olen niin kiitollinen tästä! Kiitoskiitoskiitos! Muistakaa tekin nauttia perheestänne! Muistakaa arvostaa heitä ja kertoa, että rakastatte! Rakkauden osoitus on tärkeää! Rakastakaa, nauttikaa ja iloitkaa! 

Siunattua ja rauhallista joulua jokaiselle lukijalle. Olette minulle todella tärkeitä ja on ihanaa, että olette pysyneet matkassa. Kiitos, että teksteistäni on ollut apua joillekkin teistä! Kiitos, että olette antaneet minulle palautetta. Kiitos, että siellä näytön toisella puolella on niitä lukijoita, jotka kertovat minulle avoimesti omista onglemistaan. Minä rakastan sitä, että saan auttaa teitä. Moni teistä on jäänyt mieleeni todella voimakkaasti! Olette niin arvokkaita! Kiitos! 

Blogini hiljentyy nyt kuitenkin loppu vuodeksi. Palataan asiaan taas ensi vuonna! Todella ihanaa ja rauhallista Joulua sekä siunattua tulevaa vuotta 2016! Ihan jokaiselle! 

Me vietämme aikaa nyt perheeni kanssa, Tampereella. Yritän nauttia jokaisesta hetkestä. Tarkoitus olisi myös nähdä paljon ystäviä ja nauttia myös heidän seurasta.


Olette ihania! 

* postaus kirjoitettu puhelimella

Sydämellä: Eve 

3 kommenttia

  1. Hyvää joulua sinulle ja Aadalle! <3

    VastaaPoista
  2. Eksyin vahingossa blogiisi. Satuit tekstissä mainitsemaan erikoislapsesta, katsoin sitten muutaman jutun että mistä oli kyse. Tajutakseni vain että olet myös turnertytön äiti kuten itsekin. Oma tyttäreni on huomattavasti vanhempi jo. Näytät todella hienosti pärjänneen, vaikka elämä on omia mutkiaan eteesi laittanut. Hyvää uutta vuotta 2016 teille molemmille.

    VastaaPoista
  3. Kovasti odotellaan jo postauksia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //