Persoonallinen Scandic Paasi

Muutama kuukausi sitten sain tutustua kymmeneen todella arvokkaaseen naiseen. Viestiteltiin whatsappin kautta päivittäin. Tuntui, että tuo whatsapp ryhmä oli ja on edelleen minulle miehen korvike. Tuo ryhmä on antanut minulle todella paljon voimaa. Ilman näitä naisia, en todellakaan tiedä mitä minulle tällä hetkellä kuuluisi. Meidän viestittely oli enimmikseen omien ongelmien jakamista ja rukoustukea. Oli mahtavaa, että saatiin jakaa henkilökohtaisia asioita luottamuksella. Me lähetellään päivittäin ääniviestejä ja illat venyvät puhelimessa rupatellen. Tuntuu, että whatsapp on päällä taukoamatta. Oli ihan mielettömän mahtavaa tutustua kaikiin näihin uusin ihmisiin. Muutama ihminen kuitenkin otti minuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja pian sovittiinkin kahden ihanan ystävän kanssa tapaaminen. Aiheena oli ystävän syntymäpäivien juhliminen. Mietimme, että miten juhlistaisimme tuota päivää. Päätimme lähteä pääkaupunkin seudulle ja melko nopeasti tie veikin  Scandic Paasiin.

Minä en käytä alkoholia ja sellainen viihteellä käyminen ei kuulu minun elämääni. Viihteellä käyminen ei kuulu myöskään näiden kahden ystäväni elämään. Oli siis hyvin helppoa ajatella, että miten me viettäisimme syntymäpäivän. Ohjelmaan kuului hotellissa juttelua, hyvää ruokaa. itkua, naurua, rukoilua ja seurakunnassa käymistä. 
Scandic paasissa meillä oli todella kaunis ja viihtyisä huone. Sisustus hotellissa oli moderni, mutta myös leikkisä. Huoneet olivat saaneet sisustus idean sirkuksesta. Hotellin henkilökunta oli todella miellyttävää. Meitä palveli oikein mukava ja ihastuttava asiakaspalvelija. Hänelle suuri kiitos! Huoneessamme oli todella hyvä ilmastointi, vähän liiankin hyvä. Olimme ihan jäässä ja heti kun pyysin apua, sain sitä. Sain hyvin selkeät ohjeet ja niillä pärjättii. Huone lämpeni ja kaikki oli hyvin. Kiitos henkilökunta! En tiedä, että milloin viimeksi olen saanut näin hyvää palvelua!


Jokunen viikko sitten tv:stä tuli Maria Veitolla yökylässä jakso, jossa Maria oli yökylässä Mustan Barbaarin luona. Tuossa jaksossa Maria vieraili Helsingi saalemilla joka on mustan barbaarin koti seurakunta. Jos sinua kiinnostaa, että millainen tuo saalem sitten oikein on, niin voit katsoa jakson täältä (jäljellä 10 päivää aikaa katsoa). Me tosiaan kävimme saalemin nuortenillassa tuolloin lauantaina. Nuortenillan nimi taitaa olla Fuel, jos en nyt ihan väärin muista. Nuortenillassa oli mukavaa ja virkistävää niinkuin aina. Laulettiin, ylistettiin, kuunneltiin sanaa, rukoiltiin ja nautimme toistemme seurasta.

Ilta huipentui Scandic paasin maittavaan poro pitsaan ja naurukohtauksiin. En muista, että milloin viimeksi olen nauranut niin paljon, kun näitten naisten kanssa. Hauskuutta ei meiltä ainakaan puuttunut! On mahtavaa, että elämääni on tupsahanut tällaisia ihmisiä! Mahtavaa!

Yöksi me ängettiin kaikki samaan sänkyyn ja nukuttiin hyvin. Aamulla herättiin väsyneinä, mutta onnellisina. Kuka vastustaisi herkullista hotellin aamupalaa? Ei kukaan!

Huomattiin myös, että hotellissa oli todella viihtyisä lasten leikkipaikka. Aadaakin ajatellen hotelli olisi ollut todella viihtyisä. Oli silti todella mukavaa nauttia hotellista ilman Aadaa. Aada oli vanhemmillani hoidossa tuon vuorokauden ajan.

En voisi olla kiitollisempi. Tuhannet kiitokset Scandic Paasi, Netta, Sini, vanhempani ja Jumala! Tämä reissu ei olisi järjestynyt ilman teitä kaikkia! Olen todella kiitollinen, siunattu ja onnellinen!

*Yhteistyössä: Scandic Paasi

- Eve

1 kommentti

  1. Scandic paasissa on monenlaisilla teemoilla huoneita. Teillä on ollut ihan erilainen mitä minulla kahdella edellisellä käynnillä oli, mutta sama idea, vähän hullutteleva sisustus oli niissäkin. Henkilökunta oli minustakin ihanaa, tosi kivasti auttoi ja oli niin hyväntuulisia. Useammankin kerran olen tuolla ollut ja tasaista laatua ovat tarjoilleet. Tykkäsin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //