Hempeä lastenhuone

Aadan huoneen sisustus on vihdoin ja viimein valmis. Aadan nykyinen huone on paljon isompi, kuin edellinen. Huoneessa on todella paljon tilaa joka on sinäänsä hauskaa, koska Aada on niin pieni ja hänen huoneensa taas jäätävän iso. Jollakin tavalla olen hieman kateellinen Aadalle, että hän saa nukkua näin isossa huoneessa. Syy siihen miksi Aadalla on isompi huone, kuin minulla on se, että Aadan huoneeseen ei kuulu keittiön kolina tai minun muu kolisteluni niin selvästi, kuin minun huoneeseeni. Lisäksi minun huone on aamu aurinkoon päin ja Aadan taas ilta- aurinkoon.

Huoneessa on muutama uusi juttu. Edellisessä huoneessa Aadalla ei ollut vanhaa kirstua, jonka tuunasin valkoiseksi. Kirstussa makoilee muutama pehmolelu. Muutamia uusia leluja on myös tullut hankittua, pimennys verho ja harsoverkko Aadan sängyn ylle. Lisäksi huone on saanut kauniin Jollyroom.fi:n Kids Concept merkkisen naulakon. Naulakon alla on kauniit Alice & Fox merkkiset säilytyslaatikot. Kiinnostaako naulakko? Löydät naulakon TÄÄLTÄ.

Kiinnostaako pahvilaatikot? Löydät ne TÄÄLTÄ.

Yhteistyössä mukana: Jollyroom


-Eve

11 kommenttia

 1. Kuinka kauniilta Aadan huoneessa näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Kirstuun kannattaa sitten laittaa sellainen kulmarauta tuohon kannen ja laatikon väliin, jos ei vielä ole ja jos ei sitä tarvitse koskaan sulkea. Kaverin lapsi sai kiskottua kannen päälleen tuollaisesta.

  VastaaPoista
 3. Kaunis prinsessan huone :-)

  VastaaPoista
 4. Söpö huone :) Mistä tuo musta ruudukko on? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //