Vaalea olohuone

Vihdoin ja viimein jaksoin kuvata meidän nykyisen olohuoneemme. Tässä olohuoneessa on ihan eritavalla tilaa, kuin edellisessä. Nyt olohuone on pyhitetty täysin oleskelulle eikä nukkumiselle. 

 Tähän olohuoneeseen en ole tuonut juuri mitään uutta. Lamppu on toki uusi ja sen löytää Ikeasta. Keinutuoliin tein tuunausprojektin mikä on edelleen hieman kesken. Keinutuolin ostin 35e torista. Myyjä toi sen kotiovelleni. Keinutuoli oli ennen vihreän värinen, mutta maalasin sen valkoiseksi. 
Tuolla näkyy meidän eteinen. Yleensä Aadan rattaat pysäköidään tuon lipaston eteen, mutta jätin ne kuvasta pois.Minä tykkään todella paljon, mitä te tykkäätte?


14 kommenttia

 1. Kiva olkkari. Mukavan vaalea ja lämminhenkinen. Kotoisa. Mukava kun jaksoit kirjoitella taas :)

  VastaaPoista
 2. Ihan on asukkaidensa näköinen koti :) Sinulla on kaikinpuolin ihana blogi !

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Näyttää ihan sun kodilta :D Olispa meilläkin edes hetken noin siistiä.. :/

  VastaaPoista
 4. Tosi kivasti oot saanut kodikkaan ja lämpimän näköiseksi, vaikka olet käyttänyt vaaleata noin paljon. Tykkään todella paljon :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis koti :) Tykkään itsekin hurjasti vaaleasta sisustuksessa, se on jotenkin niin raikas, ja yhdistelemällä muihin sävyihin siitä saa todella kotoisan tunnelman. Olisi kiva nähdä miten oot sisustanut muuallakin teidän uudessa kodissa! Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 6. Rauhallinen tunnelma,kaunis!t Ulla

  VastaaPoista
 7. Kaunista on. ihan kateeksi käy :).

  VastaaPoista
 8. Ihan teidän näköinen huone! Aivan ihana :)
  Mäkin haluun, mutta mies ei kyllä suostu mihinkään noin hempeeseen :D

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä, tykkään! Oot todella taitava tossa sisustamisessa, kiva kun oot löytäny tollasen oman jutun :) Toivottavasti tällaisia postauksia tulee lisää! Mitä Aada on tykännyt keinutuolista? Mua ainaki jänskättäis et siitä voisi tipahtaa :DD
  ~Minni

  VastaaPoista
 10. Ei vitsi miten ihanan näköistä! <3

  VastaaPoista
 11. Kaunista, kannattaa laittaa keinutuolin alle matto, lattia menee helposti piloille muuten.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //