Hattarapilven varjossa

Uusia tuulia puhaltaa nyt täällä blogissa. Jotkut ovat saattaneet huomata, että blogin ulkoasu on nyt muuttunut. Ulkoasu on ollut tiedossa jo useamman kuukauden ja nimikin on ollut tiedossa, mutta aikaa tälle projektille en vaan ole millään löytänyt. Nyt kuitenkin vihdoin ja viimein uudet tuulet alkaa puhaltaa täälläkin. Blogin päivitystahti pysyy edelleen melko rauhallisena, koska omat voimavarat ovat vähissä blogini suhteen. Toivon teiltä kuitenkin kärsivällisyyttä ja sitä, että pysytte mukana!

Blogin vanha nimi: My miracle x girl, kuvasi enemmän Aadaa ja hänen elämää. Nyt kun blogi on enemmän ollut höpöttelyä minun elämästäni ja Aadasta olen puhunut vähemmän, nimikin tuntui fiksulta vaihtaa. Uusi nimi " Hattarapilven varjossa" sai alkunsa syyskuussa. Mietin kahden ystäväni kanssa uutta nimeä blogilleni ja sieltä se tuli. Se kolahti heti. Se kuulosti heti oikealle ja jollakin tavalla se kuvasti myös omaa elämääni. Kaikki ei ole ruusuilla tanssimista, koska elämässä tulee varjoja ja joskus ne kestää pidempään, kuin toisilla. En osaa tarkemmin selittää uutta nimeä, mutta mielestäni se on kaunis ja kuvastaa blogiani hyvin.

Sähköposti tulee vaihtumaan, mutta en ole luonut vielä uutta sähköpostia. Lisäksi myös instagramin nimi tulee vaihtumaan ja myös facebookin. Kaikki päivittyy nyt uudelle nimelle. Työlästä, jännittävää ja jotenkin hassua!

Kiitos kuuluu Jempulle, Hannalle ja Annalle <3 !


-Eve

12 kommenttia

 1. Kaunis nimi kauniin naisen blogille. Siunausta! <3

  VastaaPoista
 2. Hyviä uusia tuulia :) kai niin voi toivottaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää oli mun komentti, lähti näköjään anonyymina vahingossa :)

   Poista
 3. Heheh, eipä kestä ;)
  T. Jemppu

  VastaaPoista
 4. Minustakin todella sopiva nimi sun blogille! :)

  VastaaPoista
 5. Oooo, onpa söpö uudistus! Nimi on kiva kuten edeltäväkin :-)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja kuvaava nimi.mukana edelleen lulemassa
  Annelie

  VastaaPoista
 7. Ihana nimi! <3 Onnea uusiin tuuliin uunen nimen myötä!

  VastaaPoista
 8. Sulle ei käy "varjossa"! :) Et sulle se aurinko paistaa sieltä Hattarapilvien välistäkin :) Hyvä nimi on! :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis nimi on :) Vaikka kyllä tässä menee aikansa ennen kuin oppii uutta nimeä käyttämään, kun niin pitkään olin jo "miracle äksää" lukenut :D

  VastaaPoista
 10. Ihana nimi <3 Onnea uusiin tuuliin <3

  VastaaPoista
 11. Ihana oot. Kaiken myrskyn keskellä jaksat kirjoituksien kautta lukijoita tsempata. Halit täältä Kouvolan suunnalta

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //