Vaalea makuuhuone

Vihdoin se on totta! Minulla tosiaan on ihan oma makuuhuone! Minun ei tarvitse jakaa kenenkään kanssa ihan omaa makkariani! (okei, voisin sen jakaa, ihan mielelläni) Oikeasti mulla on ihan oikea huone! En nuku enää olohuoneessa vaan, oikeassa huoneessa! Voitteko kuvitella miten suuri asia, tämä on minulle? Tämä on yksi unelmien täyttymys oikeasti. Saan nukkua omassa huoneessa ja suljetun oven takana. Mulla on joku paikka mihin mennä hiljentymään ja joku paikka jossa saan olla rauhassa. Mä en rauhoitu enää television edessä sijaitsevassa sängyssä tai kuunnellen tiskikoneen hälinää, vaan minä todella saan rauhoittua yöunille ihan omassa hiljaisuudessa, omassa huoneessa. Okei, joo joo lopetan tämän hehkutuksen nyt, mutta olen vaan niin onnellinen tästä pienestä asiasta!

Nykyinen kotimme on tilava ja avara. Ensimmäisenä haluan esitellä teille tämän hekuttamani makuuhuoneen. Minun makkarissani ei ole vaatekaappeja. Aluksi ajatus tuntui ahdistavalle, mutta tällä hetkellä ajatus ei ahdista ollenkaan. Huone on hieman pienempi, kuin Aadan huone, mutta minulle juuri oikean kokoinen. Olen hieman haaveillut vaaterekistä ja muutamasta laatikosta sen alle. Olihan se kivaa jos omassa makkarissa olisi edes joku vaatteiden säilytys järjestelmä, mutta kyllä tämä näinkin toimii. Eteisen käytävällä on mukavasti kaappitilaa ja sinne olen tunkenut myös omat vaatteeni.

Mistä muuten kannattaa hommata vaaterekkejä? Mikään seinään/kattoon kiinnitettävä se ei saa olla. Toisaalta olen myös miettinyt, että jos osaisin niin tekisin heinäseipäistä itselleni vaaterekin. Plääh, en taia osata.

Mutta niin miltä minun huone sitten oikein näyttääkään? No tältä:Yöpöytinä toimii tuollaiset vanhat perunalaatikot. Rakastan niistä. Instagrammissa kyselin, että jätänkö tuon väriseksi vai laitanko hieman kuultavan valkoiseksi. Päätin nyt kuitenkin, että jätän laatikot alkuperäisiksi.

Huoneen nurkassa on vanha keittiöpöydän pöytälevy. Tuunasin sitä hieman ja nyt se toimii paikkana laukuille. Joku kiva sisustusteksti siihen sopisi, mutta en ole löytänyt vielä sopivaa.

Tämän työpöydän levyn maalasin myös valkoiseksi. Ennen se oli pyökin värinen.

Mitä tykkäätte makuuhuoneestani?

Onhan tämä vähän tällainen. Uusi päiväpeitto olisi aika jees, mutta kaikkeen ei ole varaa. Joskus sitten, hih !23 kommenttia

 1. Muuten tosi kiva, mutta lamppu ja peili vaikuttavat vaarallisilta. Varsinkin peili kaatuessaan voi saada tosi pahaa jälkeä aikaan. Miusta kannattaisi kiinnittää seinään se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili menee kyllä seinälle, mutta ei ole vielä sinne saakka ehtinyt :D Aada ei kyllä peiliin koske, ei ole koskaan koskenut, sitä en siis pelkää :) eikä hän lamppuakaan tuosta osaa tiputtaa ;) kiltti ja viisas tyttö! :)

   Poista
 2. Ihana on <3 Meillä on valkoinen päiväpeite, ostin ikeasta joskus ja muistaakseni ei ollu edet kallis :)

  VastaaPoista
 3. Ikeasta kannattaa katsoa vaaterekkejä.
  Mielestäni hyviä/halpoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä itseasiassa oonki katellu, mutta en tiedä mikä niissä ärsytti 😂 en tykänny:D hhaa

   Poista
 4. Ihanan näköistä <3 Ja noi perunalaatikot (tähän sellainen sydänsilmähymiö) :D

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää! Ihan juuri sellainen sun tyylinen. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva kuulla, että olet saanut itsellesi oman huoneen! Jokainen tarvii oman tilan jossa saa rauhoittua. Meillä on uuden vauvan myötä mennyt huone jako uusiksi. Haaveilen isommasta kodista joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! On tää luksusta! Haaveita pitää aina olla :)

   Poista
 7. Kivaltahan se näyttää! :) Ainut asia, joka pelottaa, on tuo peili. Kai laitat sen seinään? Näyttää nimittäin aika vaaralliselta noin, varsinkin jos Aada pääsee siihen käsiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aada ei siihen koske ;) kiltti tyttö, mutta seinälle menee kyllä :)

   Poista
 8. Eipä noista ylivalottuneista kuvista paljoa selvää saa

  VastaaPoista
 9. Kiva kun tykkäät uudesta makuuhuoneestasi. Vaalea sisustus tuo avaruutta. Minun koneella kuvasi näyttävät kovasti käsitellyiltä, etten oikein osaa sanoa juuta enkä jaata kysymykseesi.

  VastaaPoista
 10. Ihanan valoisaa 😊

  VastaaPoista
 11. Ihanan näköistä :) toi pöydällä oleva hylly (?) on kiva!

  VastaaPoista
 12. Kauniilta näyttää :)

  VastaaPoista
 13. Ei kyllä noista kuvista saa selvää, millainen huone on... Ehkä kannattaisi kuvata huonetta hiukan laajemmasti, eikä vain esim yhtä tyynyn nurkkaan :D mut varmaan se kuitenkin ihan kivalta vaikuttaa ü

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //