Muutto 1/2

Miten hyvälle tuntuukaan, kun muutto on vihdoin ohi. Odotin muuttoa todella innokkaasti, mutta stressi oli myös kovin valtava. Kehoni reagoi melko voimakkaasti stressiin, mutta onneksi nyt kehoni on taas tasapainossa.

On ihanaa asua uudessa kodissa. Tämä koti tuntuu suurelle siunaukselle. Tämä koti on kaunis, valoisa ja avara. Täällä on ihan eri tavalla tilaa, kuin aikaisemmassa kodissa.

En juuri huomaa, että kaipaisin Tampereelle. Ajatukset on nyt täysin uudella paikkakunnalla ja minä todella nautin tästä. On aivan ihanaa, kun muutto on vihdoin ohitse. Muuttopäivä oli raskas, mutta olen todella kiitollinen jokaiselle, joka auttoi! Ilman ystäviä ja sisaruksiani ei muutto olisi onnistunut. Muuttoa edellisenä iltana kaikki oli valmista. Olin kasannut ison 160cm leveän sängynkin päällekkäin (jenkkisänky) ja nukuin sohvalla. Pikkusiskoni oli meillä yötä ja hän nukkui patjalla. En saanut juuri nukuttua yöllä ja nousin todella varhain seuraavana aamuna ylös. Stressi ja jännitys oli todella suuri. Tunnin kuluivat todella hitaasti. Odotin toista siskoa, siskon miestä ja kahta ystävääni. Pääsimme aloittamaan n. 10:30.

Kannoin siskoni miehen kanssa kahdestaan sohvan, toisesta kerroksesta alas pakuun. Rappusia oli paljon ja matka tuntui yllättävän pitkältä. Pakettiauto muuttoon järjestyi Pakunvuokraus.fi:n kautta. Siskoni ja hänen miehensä kävivät hakemassa pakun, Tampereen keskustan lähettyviltä. Auton haku oli helppoa, koska minulle tuli sähköpostiin auton tarkka sijainti, jossa kerrottiin myös koodi, millä saisin auton avaimet itselleni. Minusta tämä oli järkevää, että auton sai hakea itse ja palauttaa samaan paikkaan. Autoa ei tarvinnut hakea mistään liikkeestä eikä liikkeessä tarvinnut jonottaa. Tämä oli mielestäni hyvin järkevää ja siinä säästi myös todella paljon aikaa. Muuttopäivänä aikaa ei todellakaan ole hukattavaksi. Tälläkin kertaa tuntui siltä, että tunnin päivästä loppuivat kesken. Pakunvuokraus.fi:n porukka oli mukavaa ja sain selkeät ohjeet sähköpostiini.

Pakunvuokraus.fi:tä voin suositella etenkin yksinhuoltajille ja ihmisille joilta ei suvusta löydy tarpeeksi isoa autoa muuttoon. Jos olisin muuttanut Tampereen sisällä, olisi peräkärry riittänyt. Peräkärryllä olisi tehty vaan useampi reissu, mutta nyt kun muutin toiselle paikkakunnalle, muuttoon tarvittiin isompi auto.

Käy tutustumassa heidän tarjontaan: TÄÄLTÄ
 

Sohvan kantaminen ei itse asiassa edes ollut kovin raskasta. Minä nautin kantamisesta todella paljon. Siinä kasvoi samalla kunto ja hiki lensi ;) heh!

Muutossa auttoi myös kaksi ystävääni. Oli hienoa, kun mukana oli 3 vahvaa miestä, hommatkin hoituivat sujuvasti. Molemmat siskoni pitivät vuorotellen seuraa Aadalle ja hänkin jaksoi yllättävän hyvin. Muuttopäivä oli onneksi myös aurinkoinen, mikä vaikutti myös ilmapiiriin. Muutto oli hauskaa ja mieltä virkistävää puuhaa! 
Sain isäni ystävältä ison peräkärryn ja myös ystäväni isä oli hommannut peräkärryn muuttoon. Minua jännitti, että miten tavarat mahtuu, mutta pienen huokauksen jälkeen tavaratkin olivat kyydissä. Jännitystä riitti loppuun saakka ja olin miettinyt jo valmiiksi, että jätän eurolavat pois jos joku asia ei mukaan mahdu. Onneksi kaikki mahtui ja päästiin matkaan. Matkalla pysähdyttiin Orituvalla syömässä ja tarjosin kiitokseksi auttaville käsille myös kahvit. 

Aada jaksoi todella hyvin. Hän ei juuri kitissyt vaan oli todella reipas. Aada nukkui tunnin päiväunet autossa, mutta muuten oli hereillä.

Hieman myöhemmin lisää, että miten muutto sujui Jyväskylän päässä.Yhteistyössä mukana:4 kommenttia

 1. sulosia kuvia pikkutytöstä! ja onnea uuteen kotiin!:3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä!
  Lapsen kanssa muuttaminen on aina hieman jännittävää. Onneksi sujui teilläkin hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä, onneksi sujui hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //