Sika pieni

Viikko sitten näin ihanaa ystävääni Miiaa. Hän kirjoitti Pesänrakennus blogia, mutta nyt nimi on vaihtunut Miia Metso- blogiksi. Halattiin Miian kanssa ja ensimmäinen lause oli:

"sä oot ihan sika pieni, mitä sä oot tehny?". Lauseet jatkuivat 
" Siis sä oot törkeen hyvässä kunnossa, mitä ihmettä sä oot tehny? Mitä sä syöt? Huima muutos tapahtunu maaliskuusta". 
Miia myös kysyi, että olenko nykyisestä muutoksesta tehnyt postausta. En ollut tehnyt, mutta siitä se ajatus sitten lähti.

Minun oli todella vaikea yhtyä mukaan Miian kommentteihin. Tottakai se tuntui hyvälle, mutta en vieläkään ole täysin tyytyväinen omaan ulkonäkööni. Tiedostan sen, että paljon muutosta on tapahtunut, mutta ei edelleenkään tarpeeksi. Jotenkin sitä kai on sokea omalle ulkonäölleen. Pituutta minulla on 152cm, että siihen nähdenkin olen todella pieni. Heh! Toki sen huomaa vaatteilla, jotka ovat jääneet pieneksi ja vaatteilla jotka mahtuvatkin päälle. On ollut hassua huomata, että entinen M koko on vaihtunut XS:ään. Tekemistä tämän kropan kanssa vielä on. Vatsa ei ole vielä niin kiinteä mitä haluaisin. Haluaisin hieman vatsalihaksia näkymään, mutta ruokavaliota pitäisi noudattaa niin tarkasti, että ajatuskin ahdistaa. Saa nähdä pääsenkö vielä tavoitteisiini. Nyt kesällä ruokavalio on kärsinyt todella paljon. Välillä olen unohtanut syödä, etenkin helteiden aikana. Tällä hetkellä taas himoitsen kaikenlaisia herkkuja. Olen kuitenkin yrittänyt syödä 5 kertaa päivässä ja aika hyvin siinä onnistunutkin.
Kropalleni kiitos kuuluu kuitenkin edelleen Saliohjelma.fi:lle. Ihana Mira jaksoi valmentaa minua ja edelleen on kysellyt kuulumisiani. Hän on loistava! En voi kuin suositella!
Miralla on myös omat nettisivut. Voit tutustua niihin täältä:
www.venlavatraining.fi


Kiitosta haluan myös antaa Harmonialle.
Harmonialta sain viime maaliskuussa testattavaksi Detoxin
Detox auttoi aineenvaihdunnassa ja puhdisti kehon. Itse pidin detoxista todella paljon. Litku oli todella pahaa, mutta aika nopeasti siihen tottui. Kuuri kesti 30 päivää ja se todella auttoi. Olo oli paljon kevyempi ja parempi. Lihaksia on hieman, mutta vain hieman.. Hahaah, tämä mun poseeraus on kyllä sen verran säälittävää katsottavaa, että hohhoijaa! Hahaa, saa nauraa!

Kesän alussa sain Harmonialta testattavaksi myös Fit + Feelgood pirtelöjauhetta. Makuina vaniljakerma ja marjajogurtti. Saatavana on myös suklainen jauhe. Itse tykkäsin paljon enemmän vaniljasta, kuin marjajogurtista. Pirtelöt ovat siitä käteviä, että ne on helppo nauttia ihan missä vain. Sekaan ei tarvitse lisätä, kuin veden. Itse sekoitin jauheen kuitenkin kauramaidon kanssa. Joskus lisäsin joukkoon myös kaurahiutaleita. Tämä toimi erinomaisesti ateriankorvikkeena.  
 Jos kiinnostuit, voit lukea tuotteista lisää TÄÄLTÄ*Yhteistyössä mukana Harmonia

2 kommenttia

  1. Apua, sanoinko mä sika pieni :'D Voi ei mikä sanavalinta :D No mutta olit ja olet kyllä niin pikkuinen, tosi iso muutos!! Vaikket iso ole ikinä ollut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //