Nautintoa muuttamisesta

Olen kuullut useiden ystävien suusta lauseen " minä vihaan muuttamista". Moni ystävä on myös ihmetellyt, että miten minä jaksan taas muuttaa. Lapsuudessani on muutettu paljon ja uskon, että tämä halu muuttaa, kantautuu sieltä saakka. Muuttaminen ei ole minulle ongelma, koska otan sen haasteena. Haasteena joka pitää suorittaa ja jokka jälkeen saa huokaista ja todeta " selvisinpäs". Jotenkin sitä intoa vaan syntyy, kun pääsee pakkailemaan tavaroita. Rakastan tavaroiden laittamista pahvilaatikoihin ja etenkin niiden purkamista. On ihanaa löytää tavaroille uusi paikka ja järjestys. Onhan muuttaminen työlästä ja stressaavaa, mutta minulle tämä on yksi nautinto. Tämä on myös mahtava tilaisuus käydä läpi vanhat paperit, vaatteet ja muut kaappeihin kertyneet tavarat. Olen tullut siihen tulokseen, että minussa taitaa asustaa jonkin sortin hamstraaja. Kaikenlaista turhaa sitä voikin löytyä kaapeista. 

Vuosi sitten en jaksanut käydä läpi omaisuuttani. Pakkasin kaiken pahvilaatikoihin ja nyt sitten kärsin siitä. Olen heittänyt paljon pois esim: vaatteita, elokuvia, lakanoita, pyyhkeitä ja astioita. Jonkin verran olen myös saanut myytyä tavaraa, mutta kaikkea en todellakaan ole jaksanut laittaa myyntiin. Se onkin ollut huvittava näky, kun olen raahannut isoja jätesäkkejä uffin laatikkoon tai roskikseen. Heheh, kun Aada oli yön Tayssissa, käytin tilaisuuteni hyödyksi. Klo 22 illalla raahasin 2 minun kokoista jätesäkkiä uffin laatikkoon. Se mahtoi olla näky.


Tällä hetkellä fiilikset ovat todella odottavat. En millään jaksaisi odottaa muuttopäivää. Toivon, että aika kuluisi nopeasti. Odotan kädet syyhyten, että pääsen sisustamaan uutta kotia. Muuton jälkeen olisi tarkoitus aloittaa muutama tuunausprojekti. Aadan sänky pitäisi maalata uudestaan, keittiöpöytä tuunata sekä tuolit. Lisäksi tulevaan asuntoon on tulossa muutama uusi huonekalut, jotka olen löytänyt tori:n kautta. Vanhasta tehdään jälleen uutta! Tuunaus tulee viemään tottakai voimiani, mutta se on minun harrastukseni ja rakastan sitä. Tähän siis löytyy aina voimaa, heh! Tulevassa kodissa on myös enemmän tilaa, ihanaa! En malta odottaa!


Täällä muuttolaatikoiden keskellä me siis elellään. Vielä on tavaraa kaapeissa, mutta eiköhän se tästä. Parisen viikkoa ja me asustellaan jo uudessa kaupungissa! Ihan mahtavaa!


Psst. Postaus kirjoitettu puhelimella.

12 kommenttia

 1. Muutto on aina uusi alku!Olen seurannut Sinun ja tytön taivalta jo tovin,mietin,että saatko apua vanhemmilta tai muilta sukulaisilta?Kolmen lapsen äitinä tiedän,että oma aika on tärkeää.Onko suunnitelmia opiskelujen suhteen?Vielä tulee aika,että saat pyöritellä peukaloitasi 😉 tsemppiä!!t Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkin verran saan apua vanhemmiltani, mutta eniten saan apua pikkusiskoltani. Opiskelujen suhteen ei oli suunnitelmia ainakaan lähi tulevaisuudelle :) Aion nauttia kotona olemisesta siihen saakka kunnes Aada täyttää 3, ei minulla kiire työelämään ole :)

   Ja kiitos paljon :)

   Poista
 2. Muutossa on kyllä varmasti kätevää tuo että tulee käytyä tavaroita läpi :) Meillä on toi sama palikkaämpäri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kätevää ;) joku syy, että on pakko käydä tavarat läpi, heh !

   tuo palikkaämpäri on ihana :)

   Poista
 3. Tsemppiä muuttoon. Mitä luulet, vaikuttaako uusi asuinpaikkanne siihen, näkeekö Aada jatkossa isäänsä yhtä usein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei vaikuta, koska matka ei pitene.

   Poista
 4. Meillä on suunnitteilla muutta tässä vuoden sisällä, enkä itsekkään malta odottaa että löydettäisiin kämppä ja päästäisiin pakkaamaan muuttolaatikoita. Organisoivalle ihmisille nautintoa mutta ei ehkä ihan kaikille luonteille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ;) juuri siksi se on minulle nautintoa, koska tykkään organisoida ;) Tsemppiä teilekkin, kun muutto on ajankohtaista :)

   Poista
 5. Eiköhän siellä vaakakupissa enemmän paina kuitenkin uusi asunto ja enempi tila kuin itse muuttoruljanssi. Hirmuista stressaavaa vaivannäköähän muutto vaatii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pöh :D Minä tykkäsin muuttaa tähänkin asuntoon vaikka tiesin, että muutetaan pienempään ;) kovasti tykkään myös ystäviä auttaa muuttamisessa, se on mukavaa puuhaa!

   Poista
 6. http://m.vauva.fi/artikkeli/raskaus/raskausaika/mita_lyhyempi_nainen_sita_lyhyempi_raskaus

  Minkäs pitunen sä olitkaan? Tuli heti mieleen sinä kun luin tuon hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahdollista, mutta Aadahan syntyi raskausmyrkytyksen takia aikaisemmin ;D mutta 152cm löytyy pituutta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //