Kameran edessä jälleen

Tervehdys täältä muuton keskeltä! Blogin päivittäminen on nyt hieman vähäistä, koska minulla on kädet täynnä hommaa! Nautin silti tästä touhusta, todella paljon! Tänään päivä on mennyt lähinnä wc:n siivouksessa ja kaappien pyyhkimisessä. Vielä olisi edessä ikkunoiden pesu, toivottavasti Aada antaa minulle vapaata kädet, saa nähdä!

Huomenna se sitten tapahtuu, nimittäin uusi paikkakunta ja uusi ihana koti kutsuu meitä! Ihan mahtavaa, miten asiat ovat järjestyneet! Pientä säätöä tässä on ollut ja pari kertaa on tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin. Onneksi nyt näyttää kuitenkin paremmalle ja huomenna päästään muuttamaan! Muutossa auttamassa on kasa ystäviä ja pari siskoani. Ilman heitä en selviäisi! Hieman jännittää, että miten raskas huomisesta päivästä tulee ja miten Aada jaksaa. Onneksi hän pääsee nukkumaan päikkärit autoon, se auttaa hieman. Joka tapauksessa ihan huikeeta, en malta odottaa! Huomaatteko tekstistäni tämän hehkutuksen määrän, heh! Tekisi mieli huutaa koko maailmalle, että kuinka onnellinen olen tällä hetkellä!

Meidän muuttoa voit seurata snapchatissa: @mymiraclexgirl ja instagrammissa @mymiraclexgirlblogi. Laittelen varmaan kumpaankin hieman kuulumisia, etenkin snappiin :) Jos ja kun ehdin, heh!

Nyt haluan kuitenkin ilahduttaa teitä muutamilla kuvilla, jotka ihana ystäväni Hanna on napannut. Pääsimme Hannan kuvattavaksi, muutama päivä sitten. Hanna on todella rakas ja tärkeä ystävin. Vaikka välimatka onkin pitkä, silti ilahdun aina Hannan seurasta. Hän ja Jami ovat meille kultaakin tärkeämpää. Hanna kirjoittaa myös blogia: Kuvastin. Hänen otoksiaan pääsee kurkistamaan hänen bloginsa puolelta tai facebookista: Kuvastimeni Photography.
Kiitos Hanna <3

Nyt pidän muutaman päivän tauon ja seuraavalla kerralla palaankin lukijapäivän merkeissä. Mitä silloin tapahtuikaan ja millainen se päivä olikaan?

Mukavaa viikonloppua jokaiselle!


3 kommenttia

  1. Tsemppiä muuttoon! :) raskasta, mutta niin kivaa! Minäkin tykkään muuttamisesta, vaikka se voimia vaatiikin.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Voimia muuttoon! ♥

    VastaaPoista
  3. Moi oon yks sun blogin viistoista vuotias lukija! Sun blogi on mahtava ja Aada on tosi söpö! Ei mul muuta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //