Uusi sivu

Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä ovat sanat kiire ja stressi. Mitä nämä kaksi sanaa sitten pitävät sisällään. 

Kiire: 

Puhuin viikko sitten uusista tuulista. Niitä todellakin on, sillä olemme muuttamassa. Muutamme Tampereelta Keski- Suomeen eli Jyväskylään. Rakastan Jyväskylää kaupunkina todella paljon. Jyväskylä on aina ollut minulle todella rakas ja lähellä sydäntäni. Muutama kuukausi sitten ystäväni kysyi minulta, että mikä minua pidättelee Tampereella, miksi en muuta sieltä pois. Jäin miettimään kysymystä ja tein itselleni listan. Merkitsin listaan Tampereen ja Jyväskylän hyvät ja huonot puolet. Huomasin, että Jyväskylä olisi parempi vaihtoehto. Päätin, että jos mieluinen asunto löytyy, me muutamme. Olen rakastanut Tamperetta, mutta en ole viihtynyt täällä niin hyvin mitä ajattelin. Tampere muistuttaa minua siitä mikä oli perimmäinen syy muuttaa tänne, asumusero. Tuntuu, että tämä asunto sanoo minulle " muutit tänne, koska teille tuli ero". Haluan kääntää sivua, haluan jotain uutta. Jyväskylä alkoi houkuttamaan todella paljon. Uskon, että tulen viihtymään siellä. Asuuhan Jyväskylässä äitini puolen suku sekä monet ystäväni. 


 
Uudessa asunnossa ei ole tiskikonetta joten se oli hankintalistalla ensimmäisenä. Minulla kävi tuuri ja löysin tori.fi:n kautta 30€ meille tiskikoneen. Tiedän, otin tietoisen riskin. Se kuitenkin toimii ;) 

Olen itse syntynyt Jyväskylässä ja käynyt myös ensimmäisen luokan Jyväskylässä. Se on siis todella tuttu ja turvallinen paikka. Voi kuitenkin olla, että muutaman vuoden päästä meitä kutsuu jälleen uusi paikkakunta. Minä olen spontaani ja, koska pystyn vielä vaihtamaan paikkakuntaa ilman sidoksia, haluan myös tehdä niin. Elämä on tehty elettäväksi ja minä haluan elää elämääni todeksi. Haluan kokeilla eri paikkakuntia, kierrellä ja kaarrella. Haluan olla spontaani myös näissä asioissa! Tottakai haluan ajatella myös sitä, mikä on Aadalle parhaaksi. Tämänkin muuton olen suunnitellut myös Aadaa ajatellen. Aadan kasvuhormonitestit otetaan Tampereella syyskuun alussa ja kasvuhormonihoidot aloitetaan muutaman kuukauden päästä Jyväskylässä. Tulen kuitenkin saamaan pistoskoulutuksen muutaman viikon päästä täällä. Aadan hoidot eivät siis esty ja nämäkin asiat ovat kunnossa. Haaveena kuitenkin on, että vielä joku päivä muuttaisimme ulkomaille! Olisi mahtavaa tutustua erilaiseen kulttuuriin ja nähdä maailmaa! Sitä ennen pitäisi opetelle hieman enemmän englantia, mutta toisaalta eiköhän sitä puhumallakin opi.

 Nämä uudet tuulet ovat pitäneet minut kiireisenä. Olen järjestänyt meille asuntoa ja muuttoa. Saimme aivan mahtavan asunnon Jyväskylästä. Asunto on kolmio, niin ihanaa! Saadaan kumpikin Aadan kanssa omat makkarit ja asunnossa on myös kaksi vessaa, heh! Kämpässä on täydellinen pohjaratkaisu näin yksinhuoltajan näkökulmasta. Asunto on täydellinen! En malta odottaa, että päästään muuttamaan. Muutto tapahtuu näillä näkymin syyskuun viimeisenä lauantaina. Kohtahan me jo ollaankin jyväskyläläisiä! Stressi: 


Stressi on puhjennut uusien tuulien myötä. Stressaan tulevaa muuttoa paljon. Väsyttävää puuhaa, koska kaikesta joutuu yllättäen huolehtimaan yksin. Kukaan muu ei järjestä näitä asioita ja jos unohdan jotakin, olen siitä yksin vastuussa. Stressi vaikuttaa myös yöuniini. En saa nukuttua öisin ja heräilen vähän väliä.


Väsymystä myös lisää se, että varasin kirpputoripöydän. Minulla ei ole autoa käytössä, eli ramppaan bussilla/ kävellen lähes päivittäin Tampereen Nekalassa. Jos sinua kiinnostaa niin kannattaa käydä kirpputori silinterissä ja pöytä on numero 61 :) ! Siellä on myynnissä minun, ystäväni sekä Aadan vaatteita. Myynnissä on myös leluja, kenkiä ja laukkuja, pääsääntöisesti kuitenkin, vaatteita. Suosittelen käydä vilkaisemassa, tuette samalla tulevaa muuttoamme! :) 

Kaiken tämän lisäksi olen toteuttamassa erästä tapahtumaa rakkaan ystäväni kanssa. Tämä tapahtuma on tuonut itselleni myös stressiä, mutta onneksi kaikki näyttää olevan järjestyksessä. Eiköhän siitäkin hyvä tule! 

Eli sanomattakin selvää, että pientä stressin poikasta on havaittavissa. No se on ainakin varma, että tuleva kuukausi tulee menemään todella nopeasti! Ennen kuin huomaankaan, olemme asettuneet Jyväskylään. 
Tällä hetkellä olen kuitenkin todella onnellinen. Elämä hymyilee! Olen kääntänyt elämässäni uuden sivun ja lopettanut täysin Aadan isän haikailun. Olen päästänyt hänestä täysin irti ja tällä hetkellä saan nauttia vapaudestani. Saan jutella muille miehille ilman, että minun tarvitsee kantaa asiasta huonoa omaatuntoa. Tämä vapaus on mukava tunne! 

En halua olla sinkkuna kuitenkaan kovin pitkää aikaa. Tällä hetkellä haluan nauttia vapaudestani, mutta toisaalta kaipaan vierelleni ihmistä joka arvostaisi minua ja haluaisi minut. Uskon, että sellainen ihminen kävelee vielä vastaan. Tiedän kuitenkin, että minun on vaikea löytää itselleni ihmistä, jolla olisi samanlainen arvomaailma minun kanssani. Minulle on todella tärkeää se, että tuleva mies osaisi rakastaa Aadaa, kuin omaa lastaan. Mehän tullaan kuitenkin samassa paketissa. Jos mies rakastuu minuun, Aada tulee automaattisesti mukana. En voi kuvitella itselleni miestä, joka ei tulisi rakastamaan Aadaa. En voi kuvitella itselleni miestä, joka ei hyväksyisi meitä kumpaakin. Unelmani on, että tuleva mies olisi todella lapsirakas ja osaisi ottaa Aadan kaikessa huomioon. Saa nähdä, toteutuuko haaveeni. Minulle on myös todella tärkeää se, että tulevalle miehelle myös Jumala merkitsisi yhtä paljon, kuin minulle. Sellaisen miehen löytäminen kuulostaa vaikealle, mutta uskon, että löydän vielä sellaisen. Luulen myös, että minun on vaikea aloittaa pysyvää suhdetta ihan hetkeen. Minua on rikottu niin paljon, että luottamukseni miehiä kohtaan on melko pieni. Luulen ja toivon, että osaisin edetä tulevan miehen kanssa hitaasti ja varovasti. Minä olen todella rikkinäinen ihminen ja se joka minut vielä joku päivä huolii, joutuu pitämään minua kuin hentoa kukkaa kämmenellään.


Saa nähdä käveleekö tällainen mies kenties Jyväskylässä vastaan. Elämä on jännittävää! On kuitenkin mahtavaa, että minulla on näin hyvä olla! 


* teksti on kirjoitettu puhelimella, koska läppärini netti ei jostain syystä pelitä. Tästä syystä tekstissä saattaa olla kirjoitusvirheitä ja kuvatkin ovat pienempiä. Pahoittelut tästä! 


- Eve

14 kommenttia

 1. Tervetuloa Jyväskylään! Toivottavasti viihdytte. :)

  VastaaPoista
 2. Voi muru, tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 3. Hyvä teksti Eve :) Pitää nähdä vielä ennen teidän muuttoa! :)

  VastaaPoista
 4. PIti tulla kommentoimaan ihan tuosta ulkomaille muutosta - muuttaessani ensimmäistä kertaa ulkomaille Australiaan, hädin tuskin puhuin englantia. Ymmärsin kyllä, mutta en ollut ikinä joutunut itse puhumaan englanniksi. Ei kulunut kauaakaan, kun jo ajattelin englanniksi! Joten olen edelleen sitä mieltä, että paras tapa oppia on nimenomaan rohkeasti vain mennä sinne, missä juuri sitä kieltä puhutaan, mitä haluaa oppia!

  Tsemppiä ja voimia muuttoon!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä uusiin tuuliin elämässä :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä muuttoon ! <3 pian kaikki palkitaan! :)

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa tänne Jyväskylään! Minä ainakin kotiuduin tänne aikanaan nopeasti! Saako kysyä minnepäin kaupunkia muutatte? Ei tietty tarvii tarkkaa osoitetta kertoa,mutta jos sattuis oleen itselle tuttu kaupunginosa niin voisin vinkata sullekin kivoja paikkoja.Ite oon asunu Kuokkalassa,mutta nyt asun aika keskustassa.

  VastaaPoista
 8. Oi oi, voidaanko tavata? :)

  VastaaPoista
 9. Oii , tervetuloa Jyväskylään!

  VastaaPoista
 10. Vitsit näyttää hyvältä tuo pohjaratkaisu! Älyttömän hyvä tuo pikkuvessa eteisessä. Ja tollaset "läpikeittiöt" on kans kivoja ja käytännöllisiä!

  VastaaPoista
 11. Eikä, ihan mahtavaa ! Tervetuloa <3 Saanko udella et mihin päin Jykylää ootte muuttamassa ? :)

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa Jyväskylään!

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä ja voimia uusiin tuuliin :)

  Sun tekstit on koskettaneet mua tosi paljon. Toivottavasti nyt todellakin saat kokea vapautta 😊

  -Eea

  VastaaPoista
 14. Moi! Luen aina välillä blogiasi, Jyväskylässä itsekin asun. Kiva kaupunki. Hauskaa jos joskus törmään sinuun, tulen varmasti juttelemaan! :) hyvää syksyä!
  -Sanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //