Stressitaso hiipuu

*puhelimella kirjoitettu

Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että elämä maistuu hyvältä! Voiettä, minä nautin nykyisestä elämästäni! Vihdoin aurinko on alkanut pilkistämään pilven takaa. Vihdoin oloni on rauhallinen, tyyni ja hyvä. Vihdoin pystyn hengittämään ja ottamaan asiat todella rennosti, en ota turhaa stressiä mistään. Tällä hetkellä elämä on kuitenkin melko hektistä. Mielessä pyörii tuhat asiaa, mutta stressistä ei onneksi ole tietoa. Olen rennolla fiiliksellä ja luotan, että kaikki tulee jälleen järjestymään. Olin jo unohtanut, että elämä tosiaan voi maistua näin hyvälle. Olin jo unohtanut, että elämästä voi oikeasti nauttia täysin rinnoin. 
Syy tähän hyvään olooni on varmasti pieni lomamatka, jonka sain tehdä. Kävin tapaamassa ystäviäni ja mummoani Jyväskylässä. Pääsin reissuun yksin, koska Aada oli isänsä kanssa. Reissu oli täydellinen. Oli aivan ihana nähdä kavereita, pitkän kaavan mukaan. Pystyin juttelemaan melkein mistä tahansa ja huumori lämmitti mukavasti mieltä. Hetkeksi unohdin sen, että minulla on lapsi. Hetkeksi unohdin oman elämäni haavat ja keskityin vain pitämään hauskaa. Tähän hauskuuteen ei kuulunut alkoholi. Tähän hauskuuteen kuului hyvä seura, ruoka ja mahtavat puheenaiheet. Kävin myös kiertelemässä kirppiksiä, ottamassa aurinkoa ja heittämässä talviturkin. Reissu oli mahtava! Se todella piristi mieltäni! 

On mahtavaa, että sydämessäni asuu rauha. En osaa olla Aadan isälle vihainen, surullinen tai katkera. Välillä minua ärsyttää, mutta en jaksa lähteä siihen tunteeseen mukaan. Näin on paljon parempi. Tällaista rauhaa olen odottanut ja nyt olen sen saanut. Tästä hyvästä olosta ja rauhasta en halua enää luopua. Nyt haluan vihdoin elää täysillä! Tällä hetkellä keskityn uusiin tuuliin. Tällä hetkellä haluan vain nauttia.


9 kommenttia

 1. Onko teillä tappaamiset tytön ja isän kanssa sovittu? Saat hengähtää sitten paremmin ja säännöllisesti.
  Onko työ- tai opiskelusuunnitelmia? Elämä saa uuden suunnan, kun katsoo tulevaan, peräpeiliin tuijottelu ei auta asiaa.
  Tsemppiä!! T Ulla-lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sovittu ja lastenvalvojalla käyty. Mutta pian uudestaan lastenvalvojalle ja tarkempi sopimus tapaamisista :)
   Ei ole työ eikä opiskelusuunnitelmia :) Mutta suunnitelmista myöhemmin lisää blogissa ;) !

   Poista
 2. Ihanaa Eve! Nauti tuosta olosta ja kerää sitä varastoon pahojen päivien varalle! <3 halaus!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! :) Miten Aadalla oli menny isänsä kanssa?

  VastaaPoista
 4. Miten miehesi suhtautui siihen että sinä hait eroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neutraalisti :) Hän ei itse saanut asiaa aikaiseksi, mutta oli miettinyt sitä kauan. Loppeunlopuksi haettiin yhdessä eroa. Kumpikin allerkijoitti paperin ja maksaa avioeronhakemisesta.

   Poista
 5. Ehkäpä siihen juuri miehesi pyrki ja siksi ei hakenut eroa. Kamalan ristiriitainen ihminen. Elää jo uutta elämää ja silti ei itse sulkenut ovea lopullisesti. Aika törkeää toista ihmistä kohtaan. Miehesi ei tainut ymmärtää koko avioliiton ja perhe ideaa saati sitt hänen uusi kaverinsa kun menee tollaiseen leikkiin mukaan. No, sitä saa mitä tilaa. Jos miehesi kyllästyi sinuun silloin kun olit raskaana ja pienen vauvan äiti niin et todellakaan ollut oma itsesi johtuen raskauden aikaisista hormooneista. Aika lapsellista jos sen vuoksi hyppää vieraisiin. No, lapsesi isä ei kaikesta päätellen ole edes aikuinen vaan pojan kloppi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //