Särkänniemi, koiramäki ja akvaario

Viime lauantaina piristettiin itseämme Melissan kanssa ja käytiin Koiramäessä. Tarkoitus oli tosiaan käydä ainoastaan Koiramäessä, mutta innostuttiin ja kierrettiin myös akvaario.

Ennen akvaariota ja koiramäkeä kävimme syömässä ravintola huvimajassa. Aluksi ajateltiin, että lähdetään syömään keskustaan, mutta se olisi ollut liian työlästä (me tosiaan mentiin melkein 2h liian aikaisin särkänniemeen. Se aukesi vasta klo 12, heh ). Otettiin ruoka seisovasta pöydästä. Ruokana oli lihapullia ja pastaa. Lisäksi myös keittoa, leipää ja hieman salaattia. Minä olin pettynyt. Maksoin tuosta ruoasta 10,50e ja tuntui, kuin olisin syönyt jossain hmm... leirillä. Salaatti oli onnetonta ja ruokakaan ei ollut mitään suussa sulavaa. Ruoka oli selvästi tehty halvoista raaka-aineista. Kyllä siitä maha täyteen tuli, mutta argh. Hinta suututti minua. Suututti maksaa ruoasta noin paljon. Onneksi söimme siitä Aadan kanssa molemmat, mutta myös se kertoi minulle ruoasta paljon, että kaikki ruokainen lapseni, sylki suurimman osan suustaan pois.

Kaikesta huolimatta akvaario oli mukava ja koiramäki. Minä tykkäsin ja nautin. Lapset nauttivat myös paljon. Meillä oli todella mukava päivä yhdessä lasten kanssa. Voin suositella koiramäkeä muillekin, mukava, viihtyisä ja kaunis paikka. Henkilökuntakin oli hauskaa ja mukavaa. Lapset tykkäsivät koiriin pukeutuneista ihmisistä.Kiitos Melissalle ja lapsille mukavasta päivästä! 
Mennäänhän taas uudestaan!2 kommenttia

  1. Höh siellä Särkässä on niin hyvä se Street Food -koju, josta mie oon ainakin saanut superhyvää salaattia ja pitaleipiä! :)

    VastaaPoista

Kiitos, että kommentoit. Muistathan, että kaikkia kommentteja en julkaise blogissani. Varsinkaan liian henkilökohtaisia kommentteja. Kommentteihin vastaaminen saattaa myös kestää. Laitathan minulle sähköpostia jos sinulla on jotain kysyttävää ja haluat vastauksen heti. Kiitos jokatapauksessa kommentistasi, suurin osa piristää aina päivääni!