Kaksplussan bloggaajat Tampereella osa 2

Ihanan Baby Stylen esittelyn jälkeen siirryimme kahvitukseen. Holiday club oli järjestänyt todella herkullisen kahvituksen. Herkut olivat suussa sulavia ja jopa näyttivät todella hyvälle.

Kahvituksen aikana oli mahtava tilaisuus tutustua bloggaajiin. Muutamia olin tavannut jo aikaisemmin, mutta en läheskään kaikkia. Oli ihanaa huomata, että juttelu sujui luontevasti. Hiljaisista hetkistä ei ollut tietoakaan ja minua jäi jopa harmittamaan, että aikaa oli niin vähän varattu jutteluun. Itseasiassa muilla oli paljon enemmän aikaa jutella myöhemmin terassilla, mutta minun piti lähteä kotiin ja päästää lastenvahti kotiin.

Tämä hieman harmitti, mutta nämä on näitä yksinhuoltajan varjopuolia.Kahvittelun jälkeen pääsimme kuuntelemaan  Visual Rama:n Raisaa. Raisa kertoi hyviä vinkkejä kuvaamiseen. Tuo kahden tunnin kestävä koulutus oli mielenkiintoinen, rento ja hauska. Minä pääsin malliksi ja muut ottivat kuvia minusta. Heheeh! Se oli varmaan parasta koko koulutuksessa. Itseasiassa mallina olo oli todella tylsää.Päivä oli todella mukava! Kiitos jokaiselle mukana olleelle! Ootte huikeita mimmejä !

Bloggaajat:

Big Mama´s, Frutti Di Mutsi, Höpsöä pientä, Ihanan karmea, Kadun aurinkoisella puolella, Kun äiti kelaaLastenhuoneenkapina, MiruMaru, Munakoisoni ja minä, Kasvukausi ja Äiti on vihannesPsst: Näistä tuotteista me tykättiin todella paljon.


Tampereen paikoista koottu keittiöpyyhe. / Taito PirkanmaaD-vitamiinia tarvitaan varsinkin nyt kun mennään talvea kohti ;) / LuontaistukkuKauniit jalalliset pallokynttilät. Näitä on ihana poltella, kun syksykin pian saapuu. Tai miksei nyt kesäiltoinakin. /Puttipaja


Ja tottakai ihanista Sophie La Giraffen tuotteista. Kylpysaippuaa ja sitä hyväntuoksuista voidetta ;) /Baby Style

Yhteistyössä mukana:
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //