Entä jos taas käy hassusti?

Miten tämä aika juokseekin näin nopeaa? Vastahan kesä alkoi ja tällä viikolla useat ovat palanneet koulunpenkille.

Minä olen onnellinen tästä kesästä. Tämä kesä on ollut hyvä. Sain aikaan päätöksiä. Päätöksiä joista kaikki eivät ole pitäneet, mutta olen siitä huolimatta tehnyt ne. Minun elämähän tämä on ja minä itse vastaan siitä. Kukaan toinen ei tee päätöksiä puolestani vaan minä teen ne ihan itse. Laitoin avioeron vireille ja se tuli monelle yllätyksenä. En ollut puhunut asiasta kovinkaan monelle. En tehnyt sitä hätäisesti, olin miettinyt asiaa todella pitkään. Halusin olla puhumatta asiasta muille, koska halusin tehdä päätökseni täysin itse. Pelkäsin, että jos puhun muille niin ottaisin vaikutteita muilta ihmisiltä ja päätös ei olisi ollut täysin minun. Halusin olla asiasta täysin varma ja koin, että nyt oli oikea aika.


Tämä kesä on ollut rikas myös siltä osin, että olen osannut nauttia kaikesta. Tämä kesä ei ollut lämpimin mahdollinen, mutta se ei menoa haitannut. Me näimme paljon ystäviä ja sukulaisia. Tämä kesä on ollut melko kattava. Aada on kehittynyt huimaa vauhtia. Hän on alkanut puhumaan. Niin, puhumaan! Voitteko kuvitella, minun pieni tyttäreni osaa vastata minulle. Kun kysyn häneltä " onko Aadalla nälkä?" Hän menee keittiöön. Kun kysyn Aadalta " mennäänkö kylpyyn?" Hän vastaa innokkaana " pylpyy" ja lähtee kävelemään vessaan. Aada toistaa usein sanoja, mitä sanon hänelle. Yritän nimetä jokaisen asian " kenkä, jalka, käsi, nyt syödään, nukkumaan, kiitti ja heihei".

Aada kävelee jatkuvasti, mutta ei lujaa. Välillä hän saattaa pyllähtää, mutta pian hän nousee ylös ja jatkaa kävelyä. Hän rakastaa keinua ja sanoo monta kertaa päivässä " kiikkaa". Aada on herkkä lapsi. Olen tullut siihen tulokseen, että Aada saattaa olla erityisherkkä lapsi, minäkin olen. Olemme melko samanlaisia. Aadaa ei kuitenkaan itke kovin helposti, mutta jääräpäisyyttä löytyy. Itkupotkuraivarit ovat tulleet tutuksi. Aadan kilpirauhasen vajaatoiminta ei meidän arjessa näy. Aada saa joka aamu lääkkeen ja sen antaminen on sujunut mutkitta. On toki aamuja, kun pillerin nieleminen ei onnistu.

Tuo tyttö on joka päivä entistä rakkaampi minulle. Rakastan häntä niin suunnattoman paljon! Siksi minua pelottaa todella paljon uudet kuviot. Olen todella arka ihmissuhteissa. Tuntuu, että en uskalla katsella muita miehiä. Tai uskallan, mutta se on vaikeaa. Pelkään, että rakastun mieheen joka satuttaa minua jälleen. Pelkään, että se joku satuttaa myös Aadaa. Tai ei, en minä voi sanoa, että pelkään. En minä pelkää vaan ajattelen asioita. Se päätös tulee kuitenkin koskettamaan myös Aadaa. Minun pitää valita rinnalleni ihminen, joka tulee hyväksymään Aadan ihan täysin, juuri tuollaisenaan. En halua rinnalleni ihmistä joka ei hyväksy tytärtäni. Haluan rinnalleni ihmisen, jolle Aada on yhtä tärkeä, kuin minullekin. Ihmisen joka haluaa rakastaa Aadaa. Se tekee tästä äärettömän vaikeaa. Kaipaan rinnalleni miehen, joka kantaisi tästä arjesta vastuun minun kanssani. En halua kantaa Aadasta yksin huolta vuosi tolkulla. Äh, välillä vaan tekisi mieli ottaa ensimmäinen vastaantulija. Onneksi minulla pelaa vielä järki. Yritän tehdä viisaita valintoja, todella yritän.4 kommenttia

  1. Bless you! Kyllä ne asiat järjestyy <3

    VastaaPoista
  2. Sä oot Eve vahva ja ihana nainen, löydät kyllä juuri sulle sopivan miehen sit ku sen aika on ja kun Jumala niin haluaa! Ja Aada on aivan ihana tyttö! Siunausta teille molemmille! 😊

    VastaaPoista
  3. Mun tekis vaa mieli halata sua kun luin ton tekstin. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //