Chipolino Optima

Muutama viikko sitten Aada sai uudet vaunut. Tutekin ihanat valkoiset nahkavaunut olivat loistavat. Rakastin niitä. Kaikki pelasi todella hyvin vaunuissa, mutta minä kaipasin jotain näppärämpää. Olen tottunut kiertelemään ahtaita kirpputoreja ja siihen tarkoitukseen Tutekin vaunut olivat kömpelöt. Halusin kääntyvät pyörät, mutta myös rattaat jotka menisivät helposti kasaan sekä kulkisivat säällä, kuin säällä. Ja minä löysin sellaiset rattaat. Minä en merkeistä piittaa. En ymmärrä merkeistä juuri mitään. Minulle sillä ei ole mitään väliä, että mikä on tuotteen merkki. Jos ne näyttää ja vaikuttaa hyvälle niin se on sitten niin. En ole lastenvaunuhullu niin kuin en lastenvaatehullukaan. Minä halusin rattaat jotka näyttäisi meiltä ja kulkisi näppärästi.

Selailin Facebookissa kirppiksiä sekä toria. Etsin meille vaunuja ja löysin sellaiset. Ihastuin ja pian vaunut olivatkin jo meidän. Maksoin rattaista 140e ja vanhoista vaunuista sain 250e. Tein mielestäni hyvät kaupat. Nämä rattaat/ vaunut en edes tiedä, että kummalla nimellä näitä kutsuisin. Joka tapauksessa nämä ovat todella kätevät. En osaa näistä kauhean tarkasti kertoa, mutta minä olen tykännyt. Kaupassa käyminen sujuu nopeammin ja on helpompaa. Kova totuttelu toki on ollut, koska nämä tärisee paljon enemmän, kuin aikaisemmat. Aada alkoikin muutama viikko sitten itkemään, kun menin kovaa vauhtia kivikossa. Näissä tärinä tuntui paljon suuremmin, kuin vanhoissa. 

Näiden rattaiden hyvät puolet:

- Suuri tavarakori / Tutekissa oli myös suuri tavarakori
- Kääntyvä etupyörä / Tutekissa tätä ei ollut
- Juomapulloteline / tätäkään ei ollut Tutekissa
- Sporttiset, pystyy lenkkeilemään sporttisemmin ;D heheh! / Tutekit oli enemmän kaupunkivaunut
- Jämäkkä jarru / Tutekin jarru oli huonompi
- Kuomu, joka on todella suuri / Tutekissa kuomu oli pienempi/ lyhyempi
- Menee pieneen tilaan / Tutekit oli niin suuret, että vei törkeästi enemmän tilaa


Huonot puolet:

- Huonot pyörät, terävät kivet jää kiinni pyöriin / Tutekin pyöriä kaipaan, yyh !

Muita huonoja puolia en ole rattaissa vielä havainnut. Olen todella iloinen tästä ostoksesta. Ei merkillä ole minulle mitään merkitystä. Minä tykkään ja Aada jaksaa istua näiden kyydissä paljon paremmin, kuin edellisten. Pääasia, että lapsi viihtyy.

Ps. Vihdoin ja viimein olen päässyt myös juoksemaan rattaiden kanssa. Tutekkien kanssa juokseminen ei oikein onnistunut. En jotenkin vaan osannut. Kolmen pyörän ansiosta juokseminen sujuu todella mukavasti. Ja Aada nauttii vauhdista.
1 kommentti

  1. Meillä on ollut tuommoiset samanlaiset! Mä en ikinä oppinut työntämään niitä niin, ettei kokoajan olisi tarvinnut ohjata tai "keulia". En tiedä oliko sitten joku valmistusvika vai eikö vain sopinut mun käsittelyyn :) Mutta kolmipyöräisten puolesta liputan minäkin! Meillä on nyt Brion tridemit enkä vaihda enää ikinä pois. Noiden Chipolinojen väri on kyllä niin sulonen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //