Vaaleanpunaiset Babyshowerit

Kesäkuussa pääsimme yllättämään rakkaan ystävämme. Suunnittelimme muutaman kuukauden babyshowereita, salassa Melissalta. Pyysin Melissaa meille hoitamaan Aadaa. Tekosyynä käytin palaveria, johon olin muka menossa. Melissaa oli supistanut todella paljon aikaisempana päivänä ja hänen tulonsa meille oli epävarma. Minä olin tietenkin ihan paniikissa ja keksin suurempia tekosyitä, jolla sain Melissan meille. Yllätys meni täydestä. Kaikkein hauskinta oli se, kun avasin Melissalle oven ja hän ei aavistanut mitään. Vieressäni oli iso lakana, jonka takana oli Melissan rakkaita ystäviä. Hän katsoi lakanaa ja katsoi hassusti minua. Kunnes sanoin "Tervetuloa Babyshowereihin". Lakana laskeutui ja takaa paljastui Melissan tärkeimmät ihmiset. Ilme oli näkemisen arvoinen. Paras asia oli kuitenkin se, että yllätys onnistui! Kurjaa olisi ollut, jos Melissa olisi aavistanut jotain etukäteen. Onneksi hän ei aavistanut mitään!Melissan poika oli hetken aikaa mukana babyshowereilla, mutta hänen isänsä haki hänet aika pian.Kauniit koristeet ja kertakäyttöastiat saimme Decora Houselta. Teema väreinä oli siis vaaleanpunainen, valkoinen ja ruskea. Täydellisen väriset, täydellinen teema, täydelliselle äidille <3Babyshowerit järjestettiin tosiaan meillä. Minä olin emäntä ja järjestin showereille myös ohjelman. Ohjelmana oli:

Klo 16 Tervetuloa malja
Klo 16:15 Kakkukahvit ( pöytä oli avoinna koko illan ja sieltä sai hakea syötävää kokoajan ;)
Klo: 16:40 Vauvakuvien arvailua ( Melissa joutui arvuuttelemaan, kuka on vauvana missäkin kuvassa)
Klo 17:00 Pilttien maistelua sokkona
Klo 17:20 Kakan maistelua vaipoista (suklaata se oikeesti oli)
Klo 17:40 Mahan koon arvailua (arvuuteltiin, että kuka arvaa lähimmäksi)
Klo 18:00 Tietovisa (10 kysymystä)
Klo 18:30 Milloin vauva syntyy kalenteri (merkittiin oma veikkauksemme)

Vauva syntyi juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Laskettuaika oli heinäkuun alussa. <3 Itse arvasin, että vauva olisi syntynyt 12.7 ;D

Klo 18:50 Hemmottelua
Klo 19:30 Lupausten luku (tehtiin Melissalle vuodeksi lupauksia. Minä lupasin mennä heille siivoamaan ja laittamaan ruokaa)
klo: 19:50 Vaippakakun ojennus+ selviytymispakkaus

Ohjelma ei todellakaan pitänyt täysin paikkaansa. Monen ohjelmanumeron paikkoja vaihdettiin, mutta kutakuinkin noin se meni.


Teimme suurimman osan herkuista itse, mutta kakku sekä herkulliset suklaiset brownieleivokset tulivat Oriveden Leipomolta. Annoin heille vapaat kädet kakun suhteen. 
Kakku oli mukavan raikas ja yksi parhaimmista kakuista, jota olen syönyt. Myös mjut mukana olleet olivat samaa mieltä. Kakun ulkomuoto oli myös täydellinen, sopi teemaamme hyvin.


'
Kokosimme Melissalle selviytymispakkauksen synnärille. Pakkauksessa oli mukana ainakin lempi herkkuja, shampoota, hoitoainetta, lukemista, rasvaa ja suihkugeeli.


Vaippakakun Melissalle tarjosi Päivin vaippakakut. Kiitos Päivi täydellisestä vaippakakusta! Kakku oli tehty todella kauniisti ja Melissa oli todella häkeltynyt kakusta!Teimme Melissalle uudet kynnet, kasvohoidon ja jalkahoidon. Tuleva kahden lapsen äiti sai rentoutua oikein kunnolla ja kuunnella Co- rennon levyä nimeltä rakkaus.
Muusikki oli niin rentoutavaa, että itseänikin alkoi nukuttamaan.Yhteistyössä mukana:


8 kommenttia

 1. Ihanan yllätyksen olette ystävälle järjestäneet! Ja upeita koristeita. Sinulla on kyllä silmää niin kodin sisustamiselle kuin juhlien järjestämiselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos :) Näitä juhlia oli kyllä aivan ihana järjestää <3 Juhlia muutenkin on ihana järjestää varsinkin silloin, kun näkee kiitoksen ystävän kasvoilta. Mitä vain toisten eteen :) hihi :)

   Poista
 2. Niin kivaa että jotkut jaksaa järjestää tuommoisia :) Haluisin joskus päästä itekin... joko omille tai jonkun toisen :'D Täällä (ainakaan mun kaveripiirissä) ei oo tapana :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööh :( kurja kuulla <3 Toivotaan, että vielä joskus pääsisit <3

   Poista
 3. Ihanat kutsut olitte järjestäneet! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsut oli kyllä onnistuneet ja tykkäsin itsekkin paljon :) <3

   Poista
 4. Moikka, sinulla kun on nykyään näitä yhteistöitä aika usein niin voisitko kertoa miten kannattaisi aloittaa ensimmäinen yhteistyö, miten homma etenee ja miten voisi parhaiten aloittaa? Kiinnostaisi yhteistö decora housen kanssa mutten tiedä miten voisin aloittaa. Pikaista vastausta odotellen :)

  VastaaPoista
 5. Hei, laita mulle sähkäriä: myyfirstbaby@gmail.com :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //