Rihkamafriikki

Minulla on yksi pahe. Tai on niitä enemmänkin, mutta nyt puhun vain tästä yhdestä paheesta. Minä rakastan rihkamakoruja ja korviksia. Minulle merkki ei merkitse mitään. Kunhan koru on sellainen, mistä minä pidän, se kelpaa. Minulle helpoin ja varmin lahja on korvikset tai joku kaunis kaulakoru. Niitä minä rakastan ja niistä minä ilahdun, oikeasti.

Sain laittaa reiät korviini 15- vuotiaana. Siitä lähtien olen rakastanut korvakoruja. Minulla on joka päivä korvikset korvissa, kotonakin. 17- vuotiaana kävin reittämässä korviini vielä 2 reikää. Oikeassa korvassa minulla on paikka 3 korvikselle ja vasemmassa yhdelle. Käytän korviksia kuitenkin vain ensimmäisissä reissä. 2 muuta reikää ovat siis turhat. Saa nähdä, jos joskus vielä innostun herättämään nekin henkiin.

Nyt kun kaupoissa on alennukset käynnissä, shoppailu hulluuteni on puhjennut kukkaan. Korviksia ja koruja saa ihan pilkkahinnoilla. Muutamalla euroilla, voitte uskoa miten tekisi mieli ostaa korukaupat tyhjäksi! Harmi vaan, että raha on ainoa esteeni.

Rakastan isoja ja näyttäviä kaulakoruja! Niitä on ihana yhdistellä asujen kanssa. Okei myönnä, olen vielä aika onneton yhdistelemään koruja, mutta kyllä tästä vielä hyvä tulee, toivottavasti. 


Tässä kaksi suosikkiani. Kultainen kulahtanut koru on GinaTricotista ja hopeinen Glitteristä.


Korviksia minulta löytyy vähän ehkä liikaakin. Tässä vain murto-osa, mutta nämä ovat tämän kesän lempparit. Tykkään erityisesti näyttävistä ja suurista korviksista. Toki käytän myös pienempiä, mutta eniten minun päälläni näkee suuria korviksia ;)

Tässä vielä tämän kesän uusimmat:


Tänä kesänä olen myös totutellut rannekelloon. Rannekello on merkiltään DKNY. Voitin sen Kultajousen Instagram kilpailussa. Hurjaa, minä voitin jotain! Pakkohan se oli alkaa totuttelemaan rannekelloon. Yllättävän nopeasti olen siihen tottunut, koska laitan sen automaattisesti lähes joka päivä ranteeseeni.Niistä muista paheista vielä. Rakastan myös todella paljon erilaisia huiveja. Niitä toki ei tule kesällä käytettyä, mutta syksyllä se hulluus puhkeaa jälleen kukkaan ;) Paidat ovat myös yksi hamstrauskohteeni. Paitoja löytyy todella paljon ja niistä olenkin yrittänyt päästä eroon. Uutta tilaa, uusille vaatteille ;D Heh!

Oletteko te yhtä hulluja?  Mitä paheita teiltä löytyy näin shoppailua ajatellen? :)4 kommenttia

 1. Sama täällä tunnustan. Olen kaikesta kimaltavasta pitävä harakka. Juuri lähti uusi tilaus menemään täynnä ihanuuksia. Odotan pakettia malttamattomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooooh, mihis lähti tilaus ;) ? Ebaysta saa aika kivoja :D <3

   Poista
 2. Glitteri on hyvin vaarallinen paikka mulle :D kaulakoruja tulee ostettua kyllä enemmän, koska rannekoruna toimii nomination ja se on täydellinen kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo viel hurhtanu nominationiin. Siskoillani kyllä sellaiset on, mutta en oo jotenkin vielä.. onneksi :D Keräisin siihen varmaan kokoajan uusia paloja ;D haha :D Mut joo glitteri on kyl tooooosi vaarallinen paikka ja kaikkien vaatekauppojen korupisteen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //