5 päivän asut

Tänne on tosiaan rantautunut K E S Ä ! Vihdoin sain pukea shortsit jalkaan useampana päivänä ja nauttia auringosta.

Sunnuntaina Aada oli muutaman tunnin hoidossa ja minä pääsin tuulettumaan hetkeksi. En arvannut yhtään, että auringossa paahtuisi. Kävelin farkut jalassani 4km matkan. Kuumahan siinä tuli, hiki vain virtasi.Maanantaina vietimme aikaa rannalla yhdessä ystävien kanssa. Vesi oli kylmää, mutta aurinko lämmitti. Loppupäivä kuluikin kotona kirjoja lueskellen.


Tiistaina meillä kävi ihana Paprika ja hänen tyttärensä. Aika kului jutellessa ja suunnitellessa tulevaa tapahtumaa. (siitä tulette vielä kuulemaan) Illalla Aada simahti todella nopeasti ja minä käperryin elokuvan pariin.


Keskiviikkona pyöräilimme, shoppailimme, siivosimme, nukuimme, katsoimme teletappeja, söimme kanaa ja hassuttelimme. Päivä meni todella nopeasti ja illalla jalat olivat todella väsyneet.


Tänään torstaina lähdimme Tayssiin, lääkärille. Tapasimme ihanan tutun ja turvallisen lääkärin. (Tästä hieman myöhemmin lisää) Lääkärin jälkeen nautimme ulkoilmasta ja kävimme onnittelemassa rakasta ystävääni, joka on juuri synnyttänyt täydellisen prinsessan tähän maailmaan. Voi, että miten suloinen hän olikaan. Täydellinen pieni ihmisen alku <3 Minun sydän suli!
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //