Tyylilyyli

Yksin jäämisen myötä minulle on herännyt suuri halu panostaa itseeni. Silloin kun olin miehen kanssa saman katon alla, itsensä panostamista ei tarvittu. Tiesi, että kelpaa sille toiselle juuri sellaisena kuin on. Huomasin kuitenkin, että kun meidän avioliitto alkoi kärsimään, aloin pitämään itsestäni enemmän huolta. Ehkä sisälläni heräili pieni kilpailuvietti. Ymmärsin, että meidän suhteessa kaikki ei ole hyvin.

Tampereelle muuton jälkeen olen panostanut ulkonäkööni todella paljon. Nautin siitä myös, että saan laittautua. Siihen on ollut ihan erilailla aikaakin, kuin vuosi sitten. Silloin Aada oli kovin pieni ja tarvitsi minua useammin. Nykyään hän jaksaa touhuta paljon itsekseenkin. Toki usein Aadaa kiinnostaa minun meikkaushetkeni. Hän tulee tarkkailemaan ja tahtoo meikkejä myös itselleen. Yleensä annan Aadalle esim. ripsarin ja hän pystyy tyytyväisenä tutkiessaan sitä. On ihanaa panostaa omaan itsetuntoon, kauneuden myötä. On mahtavaa huomata, että osaan arvostaa ja nähdä itseni kauniina. Minusta luonnonkauneus on todella kaunista ja voisin sanoa, että kadehdin luonnonkauniita ihmisiä. Itse olen sortunut hiusteni värjäämiseen ja hiusteni leikkaamiseen. Olen sortunut myös meikkaamiseen, mutta ei se väärin ole. Minä saan tyydytystä siitä. Kauneus on osa naisen elämää, nainen saa panostaa kauneuteensa. Minä panostan kauneuteeni, että voisin itse paremmin. Minulla on lupa hemmotella itseäni, koska se on suora avain omaan hyvinvointiini.

Olen päässyt hemmottelemaan itseni kauneutta kampaamo Koreudessa ja saanut kasvohoitoa sekä hierontaa Kosmetologikoulu Hymyssä. Lisäksi olen päässyt treenaamaan kroppaani kiinteämmäksi ja saanut täydellisen ruokavalion Saliohjelma.fi:ltä. Voin paljon paremmin henkisesti ja fyysisesti. Jaksan paljon paremmin kuin aikaisemmin. Elämäni tasapainossa pitää Aadan rytmi ja minun säännöllinen ruokailuni. Kaikki ahdistus on hävinnyt elämästäni. Minulla on oikeasti todella hyvä olla. Totta kai elämässä aina kaikki ei ole hyvin. Kun ottaa huomioon suuren rakkauden Aadan isää kohtaan niin viikkoihin mahtuu inhottaviakin hetkiä, mutta en anna niiden häiritä elämääni. Ne ovat tunteita joiden en anna kuitenkaan hallita elämääni. Nyt elän ainoastaan Aadaa varten. En ketään toista miestä varten.

Joka tapauksessa suuri ongelmani on aina ollut minun tyylini. Se on aina ollut todella hukassa. Kun juttelen ystävieni kanssa he eivät ymmärrä. Moni ystäväni on sanonut, että kyllähän minulla on oma tyylini. Muutama kuukausi sitten en uskonut sitä todeksi, että minulla on oma tyylini. Nyt ymmärrän, mistä ystäväni ovat puhuneet. Minulla todella on oma tyylini. Kirpputoreilta hamstraan vaaleanpunaista ja valkoista. Yleensä vaatteet ovat pitsiä.

Olen löytänyt oman tyylini tämän 10 kk aikana. Se tosiaan on pitsi ja vaaleanpunainen. Rakastan vaaleanpunaista väriä ja pitsivaatteita. Hempeys on minun juttuni. En tiedä onko tyylini edelleen minun ongelmakohtani vai olenko vihdoin onnistunut. Pääasia kuitenkin on, että minä pidän nykyisestä tyylistäni.


Neule ja hame on saatu DefShopilta.


Nämä ovat vaatteet, joita rakastan! 
Tämä on se tyyli, josta minä pidän ja mikä on minua. 


Neule, mekko ja huivi on saatu Defshopilta.Tämä mekko on myös minun tyylinen.
Ihana kesäinen, raikas mekko.


Toisaalta tykkään kuitenkin pukeutua näyttäviin korviksiin ja hieman värikkäämpään.
Silti, en tiedä onko tämä paita minun tyylinen ollenkaan? Eniten mietityttää paidan väri? Rakastan paidan väriä, mutta sopiiko tämä minulle sittenkään?

Siskoni hokee aina, että kuinka musta farkut eivät sovi minulle. Eivätkö?Paidat sekä shortsit
saatu Defshopilta.

Odotan innolla, että saan pukea shortsit ja paidan päälle. 
Ai että! Kunhan sää olisi lämpimämpi.

Tämä mekko on myös ihana, mutta jotenkin mietityttää, että onko tämäkään yhtään minua.
Väristä pidän ja mekon tyylistä. Voi olla, että se näyttäisi paremmalle jos hiukset olisi auki.Myös tämä mekko on saatu Defshopilta.7 kommenttia

 1. Tuo turkoosi paita ja mustat farkut sopii mielestäni sinulle parhaiten. Muutenkin kyllä kivoja vaatteita ja nätti olet. Itse kuljen aina verkkareissa ja hupparissa, jotenkin niinmhelpot ja käytännölliset pienen lapsen kanssa. Mutta näyttää kamalata, ehkä tämä sun juttu tsemppa mua vähän panostamaan.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/6/15 22:52

  6. Kuvan paita ihan super ihana. En vaan tuolta sivulta löytänyt sitä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voih eih, on saattanut ehtiä loppua :/ merkki on madonna.

   Poista
 3. Anonyymi7/6/15 09:44

  Mun lemppari oli myös mustat farkut ja turkoosi paita,tosi raikas yhdistelmä!! :)

  Nella

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7/6/15 09:50

  Hempeä ja kaunis, täydellinen tyylitaju sinulla. Rakastan korallin sävyistä neuletta, sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi7/6/15 11:34

  Sulla on just sellainen tyyli mihin mä oon nyt ihastunut! Hempeys, pitsi, pastellivärit ja valkoinen. Upeus! :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9/6/15 23:47

  Vau hyvältä näytät noissa vaatteissa!! :) Se turkoosi oli tosi hienoa!!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //