Tunnelmallinen parveke

Olen melko tyytyväinen nykyiseen parvekkeeseen. Ainoa miinuspuoli parvekkeessa on se, että vihaan pöytää sekä tuoleja. Haluaisin nopeasti vaihtaa ne valkoisiin kalusteisiin. Itseasiassa minulla on muutama eurolava ja kela. Ehkä saan vielä aikaiseksi kehitellä niistä jotain, uudistuneelle parvekkeella. 
En ole viherpeukalo. Tuntuu, että en saa koskaan pidettyä kasveja hengissä. Päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja olen onnistunut. Nämä kauniit parvekekukat ovat pysyneet hengissä ja hengittävät edelleen. Mahtavaa! Eniten voin suositella Jalopelargonia Bermudaa. Se on todella kaunis ja mielestäni helppohoitoinen kukka.

Mielestänit kukat luovat täysin erilaisen tunnelman parvekkeella. Saa nähdä jäänkö koukkuun parvekekukkiin ja hommaan niitä tästälähtien joka vuosi.Ruukut ja kukat löydät lähimmästä

Lyhtyjä löydät lisää
Agrimarketin valikoimasta.


Kauniista puulaatoista löydät postauksen täältä:


Halusin tuoda parvekkeelle jälleen vaaleanpunaista väriä. 
Jotenkin vain rakastan tuota väriä.

Mielestäni parvekkeesta tuli kauniin rauhallinen. Täällä on jo muutamat iltateet juotu sekä ihailtu auringonlaskua. Aiettä minä rakastan!
Tein parvekkeelle myös tällaiset kauniit mummoverhot, heh :D 
Olen pitsihöperö tiedän!

Suuri kiitos Agrimarketille sekä Multasormelle kauniista parvekkeestani!

Yhteistyössä mukana: Agrimarket.*Parvekkeen laatat,kukat ja lyhdyt minulle tarjosi Agrimarket.
*En saa linkkien klikkailusta rahaa.

8 kommenttia

 1. Kivalta näyttää parveke. Ei yhtään hassummpia nuo kalusteetkaan minun mielestäni.
  Laitettiinko laattojen alle jotain huopaa etteivät kolise?
  Miten olet kiinnittänyt nuo verhot? Haluaisin meidän lasitetulle parvekkeelle myös verhot mutta en tiedä miten toteutan kiinnityksen.
  Olen lukenut blogiasi jo pitkään mutta nyt vasta ensimmäistä kertaa kommentoin. Aurinkoista kesää sinulle ja suloiselle tyttärellesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) Kalusteet lähtee pian vaihtoon, mä vaan niin inhoon niitä :D heh :D

   Verhot on vaan nuiden hmm.. sälekaihtimien välissä. Sain kyllä ystävältäni idean, että prismasta saa ostettua kaksipuolista teippiä ja sillä voisi nuo kiinittää. nimittäin ihan vähän aikaa sitten toinen verho tipahti alas. ei siis mitenkään hyvä kiinnitys tapa ollut tuo :D Täytyy ostaa sitä teippiä :)

   Ihanaa kedää teillekkin :) Ihanaa kun kommentoit ja anteeksi kun vastauksessa kesti :) <3

   Poista
 2. Mielestäni parvekkeesi on oikein kaunis ja rauhallisen näköinen. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Olen jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi. En muista, mitä kautta tänne päädyin, mutta olen ihaillut sinnikkyyttäsi ja luottamustasi tulevaisuutta kohtaan tekstejäsi lukiessani. Sinulla on kaunis ja suloinen tytär, jonka äiti saat olla. Ole siitä ylpeä, vaikka toiset sanoisivatkin pahoja sanoja ja yrittäisivät lannistaa kaikin mahdollisin tavoin. Jumala pitää huolta lapsistaan, ja sinulla ja Adalla on varmasti kaunis elämä elettävänä :)

  ps. teillä on kaunis pieni koti! Se on ihanaa, kun joillakin on sisustussilmää yksinkertaisille väriyhdistelmille. Minun ja mieheni koti muistuttaa hyvin paljon tilkkutäkkiä, koska rakastan kaikkia värejä tasapuolisesti enkä osaa päättää, mikä on paras... :D

  Halauksia, tsemppiä ja siut! Olette ajatuksissa :)

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiettä, tippa linssiin tuli. ihana kommentti, kiiitos todella paljon <3

   Halauksia ja siu sinnekkin <3 Rukouksin saa meitä muistaa <3

   Poista
 4. Maalaa kalusteet spraymaalilla vaikka vaaleenpunasella tai valosella!;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oivitsi, vähän hyvä idea ! Kiiitos, pitääkin miettiä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //