Toivepostaus: Vaatekaapin sisältö

Eräs anonyymi toivoi postausta minun vaatekaappini sisällöstä. Tähän postaukseen olen koonnut minun lempivaatteitani. Ostan vaatteeni suurimmaksi osaksi kirpputorilta. Minun kokoiselle ihmiselle löytää paljon todella kauniita vaatteita, kirpputoreilta. Tai no ainakin minun mielestäni, heh.
Kirppareilta hamstraankin enimmikseen Zaran, Vilan ja Gina Tricotin vaatteita. En juuri koskaan katso vaatteen merkkiä, mutta olen huomannut, että näitä merkkejä minulta löytyy suurimmaksi osaksi.

Tampereella on paljon kirpputoreja. Suosikkejani ovat varmaan keskustassa
Radio Kirppis, Kyttälän kirppis, Bonus kirppis ja Kodin Kakkonen.

Ylöjärvellä on todella hyvä lastenkirppis INTO. 
Sieltä olen hamstrannut Aadalle vaatteita.
Myös Kangasalan Pirkan Kirpputorikeskus on suosikkini.


Tuubitoppi ja hame on löydetty kirpparilta.
Topin merkkiä en tiedä, mutta hame on hm:stä.

Tämä hame on ehdoton suosikki tänä kesänä.
Se on ihanan pitsinen ja totta kai minun lempivärini sekä erittäin mukava päällä.

Minulle on tärkeää, että vaate on mukava päällä. Jos minulla on inhottava olo vaatteessa, en käytä sitä. Saatan löytää kirpputorilta kauniin vaatteen ja kotona kun laitan vaatteen ensimmäistä kertaa päälle, saattaa se tuntua epämukavalta. Vaate jää käyttämättä ja myyn sen netissä eteenpäin. 

Olen hmm... Miten sen sanoisi... Olen vaatehamstraaja. Minulta löytyy vaatteita todella paljon. Enimikseen vaatehuoneestani löytyy lyhythihaisia paitoja ja neuleita. Housuja en juurikaan omista. 
Joskus olen hamstrannut myös kenkiä, mutta nykyään huivit vievät voiton. 
Huiveja on jokaiselle sormelle sekä varpaallekkin. Rakastan huiveja! 


Tämän paidan olen ostanut muutamalla eurolla ystävältäni ja tämä on ehdoton suosikkini. Tykkään pitää sitä auki, kiinni tai solmulla. Aina hieman erilainen ilme ;)

Farkut ovat ihanat pastillin sävyiset. Nämäkin olen ostanut kirpputorilta. Maksoin näistä pari euroa ja olivat kuin uudet. Farkut ovat merkiltään Gina Tricot.


Tämä kaunis paita on ostettu Vilasta, viime elokuussa. Paita oli todella kallis. Hintaa lähemmäksi 40e. En ikinä osta paitoja siihen hintaan, mutta päätin hemmotella itseäni. Paidassa oli hintalappu kiinni 7kk ajan. Ystäväni tsemppasi minua pitämään paitaa, koska hänen mielestään se sopi 
minulle hyvin.

Muutama kuukausi sitten uskalsin laittaa paidan päälle ja lähteä ihmisten ilmoille.
Nyt paita on yksi lempivaatteeni. 

Farkut on Kapphallin. Kavensin ne muutama viikko sitten ja nyt niitä kehtaa käyttää.
 Ostin nämä, kun olin juuri synnyttänyt.


Tämä paita on saatu ystävältäni. Paita on merkiltään Lindex. Paita on ihanan rento ilman nahkanauhaa, mutta nauhan kanssa mukavan tyttömäinen.

Jalassa minulla on ehdottomasti parhaat farkut ikinä. Todella mukavat päällä! Joku joskus vinkkasi blogissani minulle farkkuja, joihin ei tule polvipusseja. Löysin farkut hinaatn 19e, Gina Tricotilta viime marraskuussa. Kiitos sinulle, joka suosittelit!


Vaalean rusehtava paita on ostettu myös kirpputorilta, muutama kuukausi sitten.
Paita on nähtävästi New Yorkerin.

Pitsipaita on myös löydetty kirpparilta ja se on merkiltään Gina Tricot. Tämä paita on on ollut enimmikseen kotipaita. Nyt kun oman kropan kanssa kehtaa käyttää lyhyempiäkin paitoja, uskallan pukea paidan päälleni ilman alustoppia.  Aikaisemmin peitin makkarani pitkällä topilla.
Tämänkin kauniin pitsipaidan alla oli aina valkoinen toppi. 


Rakastan erilaisia neuleita. Neuleissa lempivärini on harmaa. 
Toki neuleita löytyy lähes jokaisesta väristä.

Harmaa neule on saatu ystävältäni. Merkki: tuntematon.


Tämä paita on ostettu myös kirpputorilta, merkki on kappahl.

Neule on ostettu joulukuussa hm:n alennusmyynneiltä.


Harmaa mukava neule on Zaran. Rakastan tätä yli kaiken. 
Löysin neuleen alku vuodesta, kirpputorilta. Muistaakseni ostin tämän Turun kirppikseltä. 
Kirppiksen nimeä en kyllä satu muistamaan.  Tuubitoppi on ostettu hm:n alennusmyyneistä viime elokuussa. Minulta löytyy samanlainen myös vaaleanpunaisena. Kesällä tykkään pitää todella paljon tuubitoppeja. Eipähän tule rajoja ;)

Neule on ikivanha ja en edes muista, että mistä olen sen hommannut. Varmaankin kirpputorilta. Tämä neule on todella kätevä ja juuri siksi varmaan yksi lempivaatteistani. 


Aadalla on tänään päällä hm:n alennusmyyneiltä ostettu t-paita ja kirpparilta ostetut legginsit. Legginssien lahkeet on käännetty, koska muuten legginssit olisivat lyhyet lahkeista.Myöhemmin luvassa jatkoa vaatekaappini sisällöstä ;)
Ajattelin myös toteuttaa postauksen: Aadan vaatekaapin sisältö, mutta saa nähdä miten se tuon tempperamentikon kanssa onnistuu. 

5 kommenttia

 1. Voi että oot kyllä niin kaunis! Toivottavasti näät sen itsekkin joka ikinen päivä!
  - Marisa

  VastaaPoista
 2. Hitsi, että sulle kyllä sopii vaaleat värit!

  VastaaPoista
 3. Tykkään kyllä niin paljon sun tyylistäs! Niin ihanan tyttömäinen.<3 :)

  VastaaPoista
 4. Voi että olet nini ihana ja kaikki vaatteet sopivat sinulle niin hyvin! Upea mimmi! ;)

  VastaaPoista
 5. Siis että, mä rakastuin KAIKKIIN näihin sun vaatteisiin!!! Ja tosi nätisti sun hiukset, hitsit kun itekin joskus jaksais laittaa ne ees jotenkin. Tosi kauniita kuvia susta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //