Se kävelee!Aada tosiaan oppi tänään kävelemään klo 18 kieppeillä :) ! Neiti on muutaman viikon yrittänyt nousta seisomaan ilman tukea, mutta tänään hän nousi seisomaan ilman tukea ja otti muutaman askeleen! Miettikää, minun pieni tyttö! Tätä olen odottanut niin kauan ja nyt Aada sen teki ensimmäistä kertaa. Meinaan pakahtua tästä onnesta. Tämän Facebook uutisen jälkeen, neiti käveli vielä muutaman askeleen. Aada käveli tänään myös ensimmäistä kertaa karhunkävelyä. Se jos mikä oli huvittavan näköistä!

Nyt jään odottelemaan, että miten tuo kävely tuosta edistyy. Toivon, että ei ainakaan takapakkia tulisi. Saa nähdä, jännää!Kannattaa muuten seurata meitä Facebookin kautta. Yritän tehdä sinne pieniä julkaisuja ja laitella ilmoitusluontoista asiaa. Tähän mennessä olen julkaissut facebookissa vain tekstit, mutta yritän tehdä poikkeuksen. Olisi hauska myös jutella facebookissa teidän lukijoiden kanssa :) Tiesithän, että voit lähettää Facebookin kautta minulle myös yv:tä, jos tulee kysymyksiä tai haluat tulla rupattelemaan! Tulkaahan siis seurailemaan sinnekkin ;)

Instagrammissa on tällä hetkellä pientä taukoa, koska puhelimeni on huollossa. Tällä hetkellä käytössä on lumia jossa ei toimi instagram. En pysty siis päivittelemään instagrammia viikkoon tai kahteen ellen nyt keksi jotain muuta tapaa. Sähköposteihin vastaan tällä hetkellä myös huonommin, koska kannettavalla olo on aika rajallista. Yksinhuoltajan arki on kiireistä varsinkin nyt kun neiti alkaa tallustamaan eteenpäin ;)


Tässä vielä linkit:6 kommenttia

 1. Hieno juttu :) Hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 2. Lataa siihen lumialle tarkoitettu instagram sovellus, beta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muuten hyvä, oon sellaisen ladannut, mutta ei suostu lataamaan yhtäkään kuvaa :D joten ei vaan onnistu :( mulla on tabletissakin instagram, mutta sekään ei suostu lataamaan sinne kuvia. yh ja pyh :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //