Puulaatat parvekkeelle

Olemme asuneet meidän 50 neliön kaksiossa 10kk ajan. Sain asunnon todella nopeasti tori.fi:n kautta, viime elokuussa. Muistan, kun etsin meille asuntoa. Sydämeni oli palasina ja pahaan olooni piti saada joku ratkaisu. Koin oikeaksi ratkaisuksi muuttaa Tampereelle. Päätin, että jos asunto järjestyy nopeasti, me muutamme. Tampere tuli ensimmäisenä mieleeni, koska Tampereella asuivat vanhempani. Ajatus siitä, että en olisi paikkakunnalla yksin, helpotti mieltäni. Asunto järjestyi todella nopeasti. Otin yhteyttä tori.fi:n kautta muutamaan vuokranantajaan. Minulle vastattiin vain yhdestä asunnosta ja samaisen asunnon me myös saimme. Olin ainoa joka pääsi katsomaan asuntoa. Kaikkein hauskin asia vuokranantajan kanssa oli se, että hän oli lukenut minun blogiani. Hän tiesi minusta lähes kaiken. Minua se ei haitannut, se oli hauskaa. Oli mahtavaa huomata, että minuun luotetaan.

Pian tutustuin vuokranantajan sukulaisiin ja sain hänen kauttaan minulle myös uusia ystäviä, Tampereelta. Asunto järjestyi todella hienosti ja koin, että se oli meille suuri siunaus.

Olen ollut todella tyytyväinen asuntooni. Asunto on pieni, mutta me mahdutaan tänne todella hyvin. Asunnon värimaailma on lähellä minua ja se on auttanut paljon sisustuksessa. Sain lastenhuoneestakin kauniin vaikka aluksi pelkäsin epäonnistumista.

Asunnossa on olohuone, keittiö, pieni vessa, eteinen, makuuhuone, vaatehuone ja lasitettu parveke. Asumme rauhallisessa kerrostalossa ja kaikki palvelut ovat todella lähellä. Asunnon sijainti on mahtava. Meillä ei ole autoa joten minulle on tärkeää, että palvelut sijaitsevat muutaman kilometrin etäisyydellä.

Kerroin teille muutama viikko sitten, että ainoa sisustuskohde, jota en ole saanut valmiiksi on parveke. Parveke toimi 10kk ajan varastona. Siellä oli välillä roskapussit, pahvit ja mainokset. Säilytin parvekkeella myös muuttolaatikoita. Parveke oli täydellinen varasto, mutta kokoajan mielessäni pyöri ajatus, että parvekke pitäisi sisustaa. Päätin viime kesänä, että seuraavana kesänä juon iltateetä parvekkeella. Nyt vihdoin sekin onnistuu. Siellä ei loju enää roskapussit ja muuttolaatikot. Parvekkeella voi juoda teetä ja nauttia ilta- auringosta. Siitä kiitos kuuluu Agrimarketille ja Multasormelle jotka auttoivat saamaan parvekkeeni valmiiksi. Puulaatat ovat kätevät ja kauniit. Ne tuovat mielestäni parvekkeelle aivan erilaisen tunnelman.

Puulaattojen koko on 50x50cm. Laattoja upposi parvekkeelle 20kpl.
Parvekkeen päähän (näkyy kuvassa) jäi pieni rako, jossa ei ole laattaa.
Tämä sen takia, että ajattelin täyttää raon valkoisilla kivillä. 
Päätin kuitenkin jättää kivet vielä toistaiseksi kauppaan.

Ehkä vielä joskus maalaan laatat valkoiseksi ja hankin ne kivetkin, mutta en vielä tänä kesänä.Löydät laatat Agrimarketin nettisivuilta:


Hieman myöhemmin luvassa lisää kuvia parvekkeesta. Hieman muustakin, 
kuin kauniista puulaatta lattiasta.

15 kommenttia

 1. Anonyymi8/6/15 21:35

  Kylläpä muuttaa ilmettä tuollainen puulaatoitus ! Todella hyvä idea :) Tulee huomattavasti viihtyisämpi ja "lämpöisemmän" näköinen tila.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi9/6/15 05:49

  Kauniin lämpimiltä näyttävät!
  Parveketta kannattaa todella hyödyntää. Onko tyttö esimerkiksi koskaan ottanut siellä päivätorkkuja? Tai miten olisi riippukeinu sinun päivätorkuillesi? 😀

  Kesäaikaan lapselle voi nostaa parvekkeelle vaikka pesuvadillisen vettä, niin ei tarvitse kauemmaksi lähteä "rannalle".

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ottanut hmm.. syksyllä viimeksi. Tässä parkkipaikalla on vaan niin paljon melua ja melskettä päivisin, että herää todella helposti pieniin kolahduksiin :/ Riippu keinu olisi kyllä aika makee! Pitääkin miettiä :)

   Ja hei mahtava idea tuo pesuvati! voiettä, se pitää testata kun alkaa helteet<3 kiiitos :) MUkavaa kesää sinnekkin :) !

   Poista
 3. Anonyymi9/6/15 16:30

  kaunis kukka :) aika hassua, että vuokranantajasi oli blogisi lukija! :D

  VastaaPoista
 4. Kivalta näyttää!:) Mäkin olen miettinyt tuollaisia puulaattoja meidän parvekkeelle,koska ne tosiaan luo oman tunnelmansa. :)Täytyykin varmaan kipasta pian Agrimarketiin. :D

  VastaaPoista
 5. Heippa, voisitko kertoa miten aloitit sun yhteistyöt ja miten homma alusta asti toimii..mitä kaikkea mitää tehdä ja olla että homma alkaa toimimaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi homma oli todella vaikeaa. Mainostin tuotteita ensimmäisiä kertoja todella onnettomasta. Sain muutaman euron tuotteetn ja tein siitä postauksen. En ymmärtänyt blogini arvoa ja suostuin vähän vaikka mihin. Jossain vaiheessa ymmärsin sen, että blogini on markkinointikanavana arvokas ja en voi suostua mihinkä vain. Ymmärsin, että minulla on bloggaajana oikeus omaan blogiini enkä voi suostua asioihin jossa en saa tarpeeksi vastinetta itselleni. Sen ymmärtäminen vei aikaa monta kuukautta.

   Ainoa mitä pitää omistaa on blogi jolla on kävijöitä. kävijät ovat se ydin yhteistöille. seuraava mitä pitää tehdä on sähköposti haluamaasi yritykseen. sähköpostin pitää olla hyvin kirjoitettu. se ratkaisee paljon.

   nämä 2 on oleellista juttua, ainakin minulla :) Toki minuunkin otetaan yhteyttä, että aina se ei mene niin päin, että otan itse yhteyttä. Blogin arvon huomaa kyllä myös yhteistyökumppanit :) Arvosta blogiasi ja itseäsi, sillä pääsee jo pitkälle :) !

   Poista
 6. Olispa meilläkin lasitettu parveke. Meidän parveke on tosi iso mutta koen sen jotenkin turhaksi kun se on niin avonainen varsinkin kun oon tottunut lasitettuun. Haaveilen vaan noista laatoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa se ei ole lasitettu. se on toki vähän kurjempi, mut ei sekää välttämättä este oo :) noi laatat on kyl niin ihanat <3 tykkään niin paljon :)

   Poista
 7. Heips, tämä ei liity mitenkään postauksen aiheeseen mutta käytänpäs silti tilaisuuden hyödyksi :) Eli kun olet kertonut jonkin verran uskostasi ja kuinka vahvasti uskot jumalaan (ja ilmeisesti myös raamattuun)... Oletko sitä mieltä että homoseksuaalisuus on syntiä? Kannatatko tasa-arvoista avioliittolakia? Entä mikä on mielipiteesi abortista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskon Jumalaan joka on kolmiyhteinen, eli Isä, poika ja pyhähenki. Siihen minä uskon :) Uskon, koska olen kuullut ja kokenut Jumalan. Se antaa minulle lohtua, turvaa ja rakkautta. Joka ikinen päivä.
   Perustan mielipiteeni hyvin vahvasti tottakai raamattuun, mutta minä en ole mikään tuomitsemaan. Minulla on ystäviä homoja sekä lesboja. Rakastan heitä juuri sellaisina kuin ovat. Olen kuitenkin rehellisesti kertonut heille, että en voi koskaan hyväksyä täysin sitä mitä he tekevät. Raamatun mukaan homous on syntiä ja niin minäkin sen ajatellen. Hyväksyn heidät ihmisinä, mutta en hyväksy sitä mitä he tekevät. Mielestäni se ei ole luonnollista. En siis kannata tasa-arvoista avioliittolakia. Mielipiteeni aborttiin on selkeä. sitä en hyväksy kuin ehkä silloin, kun äidin henki on vaarassa, mutta en osaa ajatella sitä kunnolla, koska en ole kokenut sitä itse. En koskaan ajatellut, että abortoisin Aadan, vaikka hänestä epäiltiin kehitysvammaista.

   Nämä ovat kuitenkin minun mielipiteitäni ja näin ajatellen asiat. En tuomitse ihmistä joka päätyy abortiin, itse en vaan niin tekisin. En tuomitse ihmistä joka kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia, itse en vain kannata. En tuomitse homoja ja lesboja, koska rakastan heitä ihmisinä. He ovat arvokkaita ihmisinä <3

   Poista
 8. Kivalta näyttää! Meillä oli viime kesänä parvekkeella paljon yrttejä kasvamassa puulaatikossa, siitä oli kiva napsaista tuoreita yrttejä ruokaan ja salaatteihin. Parveketta voi hyödyntää niin moneen! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //