K e s ä on täällä

Vihdoin on KESÄ! Vai onko sittenkään? Tänään oli ensimmäinen IHANA kesäinen päivä. Päivä, joka tuntui kuumalta. Aamulla pystyin pukemaan shortsit jalkani ja hymyilemään peilin edessä. 
Hymyyn oli 2 syytä.

Ensimmäinen syy:
Sain eilen uudet hiukset ihanalta Koreuden Maaritilta. Hiuksissa on täydellinen väri ja täydellinen kampaus. Nukuin yön letti päässä, koska en halunnut luopua siitä vielä. 

Toinen syy:
Aurinkoinen, ihana ja niin täydellinen hellepäivä.

Tarvitseeko hymy vielä enemmän syitä? Ei tarvitse! Jo pelkästään +19 asteen sää olisi ollut riittävä syy hymyyni.


Meidän hellepäivä kului mukavasti minun vanhempieni luona. Äidilläni on nyt kesäloma eli hänestä on meille tällä hetkellä hieman enemmän seuraa.
Rakas isäni hommasi minulle 6 eurolavaa. Tänään pääsin maalailemaan lavoja. Maalasin siskoni kanssa niistä 4 lavaa. Vielä olisi jäljellä 2 lavaa ja pieni kela. Täytyykin katsoa, milloin ehtii taas maalailemaan.

Lavat ja kela tulevat parvekkeelleni. Ryhdyin tuumasta toimeen, koska en kestä enää parvekkeen kalusteita.
Ilta huipentui mopon ajeluun. Minusta tuli jälleen 15 vuotias! Ajaminen oli hauskaa näin pitkästä aikaa. Skootterilla ajelua olen harrastanut viimeksi 17 vuotiaana. On tässä muutama vuosi kulunut. 


5 kommenttia

 1. Tosi kauniit hiukset sinulla, lettikampaus on ihana. Teinkin juuri blogiin postauksen simppeleistä kampausvinkeistä. Sinun pitkiin hiuksiin saakin tehtyä vaikka ja mitä! :)

  Täälläkin nautittiin tänään lämpimästä säästä, ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Mulla on kans haaveena kuormalavoista tehdä terassille mm. Sohva, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. :D ehkä ens kesänä! en malta odottaa et miltä sun parveke sit näyttää, kun saat nää sinne.:)

  VastaaPoista
 3. Eilen oli kyllä niin lämmin <3
  Mutta tänään yllättäen sataa! :(

  Mukavaa että saatte äidistäsi seuraa, sitä mekin odotellaan ( ensi viikolla alkaa loma ) :)

  - Liina

  VastaaPoista
 4. Sinulla on aivan ihania vaatteita =) Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen vaatekaappisi sisällöstä, mistät yleensä hankit vaatteesi jne =) Niina

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis olet Eveliina! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //