Esittelyssä Aqva Hotel / päivä 2

Saavuimme torstaina 14.5 Viroon, Rakvereen. 
Perjantaina nukuimme klo 9 saakka ja ryntäsimme tietenkin herkulliselle aamupalalle. Suunnittelimme aamupalalla päivän kulkua. Päätimme, että lähdemme heti aamupalan jälkeen kävellen 3km päähän, ostoskeskus Pohjakeskukseen. Pyysimme respasta kartan, jolla oli helppo suunnistaa kohti kauppakeskusta. Matkalla pyörähdimme myös kenkäkaupassa josta Maarit nappasi mukaansa kauniit kesäkengät.


Vietimme pohjakeskuksessa aikaa useamman tunnin. Kävimme syömässä hesessä ja jälleen ihmettelimme Viron hintoja. Ateriat olivat paljon halvemmat kuin Suomessa. Yksi huono puoli Viron Hesburgerissa kuitenkin oli. Ketsuppi piti ostaa erikseen. Se ei kuulunut aterian hintaan. 

Virossa oli myös halpoja posliiniastioita. Haaveilimme ja suunnittelimme, että seuraavalla kerralla Viroon pitää tulla autolla, että saa hommattua edullisesti sisustus tavaraa kotiin. Onneksi autolla laivaan pääsee kätevästi, ehkä me vielä joskus toteutamme tämän haaveen. Kenties jo ensi kesänä Ikaalisten matkatoimiston "omalla autolla Viroon" ;) 

Kokeilimme Virossa myös taksilla kulkemista. Hyppäsimme uhkarohkeana taksiin ja pääsimme hotellille. Matka oli n. 3km ja se kului nopeasti. Tämä helpotti paljon meidän väsyneitä jalkoja. Matka maksoi yhteensä 4,20e

Hotelliin päästyämme lähdimme heti lillumaan  vesipuistoon.
Vesipuistossa kulutimme useamman tunnin. Rentoutumisen jälkeen kävimme tilaamassa pitsat Aqva Hotellin Ravintola Frescosta.

"AQVA vesipuistossa riittää tekemistä sekä nuorille että vanhoille. Uimareille on kuusiratainen 25 metrin allas, nautiskelijoille aaltoallas, vastavirta-allas, rentouttavia vesihierontapisteitä, ulkoallas, porealtaita ja valoefektein varusteltu Black Hole -putkiliukumäki. Lastenaltaitakin on kaksi, isommille ja pienemmille vesipedoille omansa. Vesipuiston baarissa on tarjolla laaja valikoima raikkaita virvokkeita ja cocktaileja.

AQVA saunakeskuksessa valittavanasi on seitsemän erinomaista vaihtoehtoa: höyrysauna, höyryaromisauna, matalalämpöinen sanarium-leposauna, höyry-suolasauna, infrapunasauna sekä perinteinen sauna sitrustuoksulla ja ilman. Saunojen ohella osastolla on kylmävesiallas, jalkojen verenkiertoa virkistäviä kylmä-kuuma-vaihtokylpyjä ja kaksi perinteistä jalkakylpyä, poreallas sekä rentouttava lämmin penkki.

Hotellivieraat voivat käyttää vesipuiston palveluita rajoituksetta. Hotellista on suora sisäyhteys vesipuiston pukuhuoneisiin."

Lähde: AQVAHOTEL

En vienyt kameraa vesipuistoon joten sieltä minulle ei valitettavasti ole kuvia. Haluan kuitenkin esitellä teille hienon hotellihuoneemme:Tässä myös muutama kuva Aqva Hotellista.


Yhteistyössä mukana:
22 kommenttia

 1. Voi hitsi miten ihanalta lomalta kuullostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana loma oli kyllä :) loppu vaan liian lyhyeen :D

   Poista
 2. Nimetön2/6/15 22:26

  Eka haukut hotellihuoneen ja nyt kehut sitä kun sait yhteistyökumppanuuden... Kirjoitat kyllä melko huonoa suomea :/ kannattaa kiinnittää huomiota siihen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missähän kohtaa minä oon Aqva Hotellin haukkunu :D ja kyllä minä mielestäni ihan selkeää Suomea kirjoitan :D Harmi jos Suomen kieleni on huonoa sinusta :D

   Poista
  2. Nimetön2/6/15 23:06

   Olen ollut lukijana kauan. Tämä blogi on kaukana huono suomi tekstistä. Selkeää ja eihän täällä kirjoitusvirheitäkään teksteissä näy. Alkuaikoina niitä näkyi, mutta olet Eve selkeästi petrannut.

   Luin aikaisemman ja tämän tekstin. Kaksi kertaa läpi. Mietin mitä anonyymi mahtaa tarkoittaa. En edelleenkään käsitä. Missä täällä on haukuttu hotellihuonetta? Edellisessä tekstissä eve mainitsi, että hotellihuone ei ollut hänen sisustustyylinen ja eihän se nyt ole haukkumista? Eve kuitenkin painotti siihen kuinka mahtava hotelli on. Tämä hotelli näyttää taivaalliselta! Tuskimpa tämän näköistä hotellia haukuttaisiin! Täydellinen! Voin myöntää. Olen kateellinen 😍 ja niin on tuo anonyymikin. Suoraan sanottuna todella kateellinen kun kehtaa tollasta soopaa väittää.

   Poista
  3. Nimetön3/6/15 10:21

   Anteeksi, mutta haluaisin tietää mistä olen kateellinen? Ei, en ole. Minusta on huonoa suomenkieltä toistaa lauseissa itseään ja sanomisiaan useaan kertaan. Even pitäisi pystyä ottamaan kritiikkiä vastaan. Tiedän, että seuraavaksi joku alkaa valittaa, että eihän minun tarvitse lukea blogia jos kirjoitustapa häiritsee. Harmi sinänsä, että sisällöltään hyvä blogi on alakoululaisen aineiden tasoa kieliopillisesti. Pahoittelen jos aiheutin mielipahaa. Laitanpa nimeni perään niin kukaan ei sitten enää hauku anonyymiksi ;) Iina

   Poista
  4. Nimetön3/6/15 10:23

   "Meidän väsyneitä jalkoja", on todella huonoa kieltä.

   Poista
  5. Nimetön3/6/15 13:03

   Lainkaan ketään haukkumatta tai pahaa tarkoittamatta pakko ensimmäistä anoa tässä kompata. Etenkin yhdyssanoissa on usein virheitä. Mutta tämähän ei siis tekstin ymmärtämiseen vaikuta ollenkaan. Itse olen yhdyssanojen suhteen vähän natsi, facessa selatessa saan päivittäin purra hammasta kun täysin selkeä yhdyssana kirjoitetaan erikseen... Kaikilla ongelmamme :D
   Hyvää kevättä!

   -jompompula

   Poista
  6. Kiitos kommenteistanne ja mukavaa, että pidätte blogistani :)

   Poista
  7. Nimetön3/6/15 14:30

   Virheitä sattuu meille kaikille. Minäkin olen huono yhdyssanojen kanssa. Toki välillä huomaan virheet tekstissä, mutta en anna sen kuitenkaan häiritä. Mielestäni tämän blogin kirjoitustyyli on silti kaunis, hieno ja hyvä. Jokatapauksessa hyvä, että Eveliina kirjoittaa blogia vaikka on joskus muistaakseni puhunut bloginsa puolella oppimisvaikeuksista. Muistaakseni myös siitä kuinka hänelläkin on (ellen väärin muista) lievä lukihäiriö.
   Mielestäni on rohkeaa ylittää omat heikkoudet ja kääntää ne vahvuudeksi. Näin tämä blogi on tehnyt. Mielestäni sitä pitää arvostaa. Ei mikään blogi ole täydellinen.

   Poista
  8. Nimetön4/6/15 12:26

   Tästä olen samaa mieltä, mutta voihan silti kehittyä. Ilmaisin asiani väärin. Nyt kun mietin uudelleen niin kyllä, löytyyhän tekstistä yhdyssanavirheitä, mutta eniten haittaa ehkä blogin köyhäkielisyys. "Sitten puin Aadan. Sitten nousin pöydästä" jne. Tämä taas ei ole yhteydessä millään tavoin lukihäiriöön ;) Iina

   Poista
  9. Nimetön4/6/15 16:41

   Miten lukivaikeus näkyy?

   Tässä joitain esimerkkejä siitä, miten lukivaikeus voi näyttäytyä. Tuntuvatko jotkin asiat tutuilta?

   Lukeminen, luetun ymmärtäminen ja äänteet
   Lukeminen hidasta
   Ääneen lukeminen on ikävää
   Lukiessa rivit ”hyppivät silmissä” ja rivillä on vaikea pysyä
   Luetusta tekstistä ”ei jää mitään päähän”
   Kirjaimet sekoittuvat lukiessa, kaksoiskonsonantit ja pitkä/lyhyt vokaali vaikeita
   Jotkut sanat ääntyvät väärin, sillä korva ei erota äännettä: Luxemburg/Luxenburg
   Riimien ja sanaväännösten hahmottaminen vaikeaa
   Nopea väsyminen: päänsärkyä tai silmien särkyä lukiessa
   Kirjoittaminen
   Kirjoitusvirheet yleisiä
   Tekstin tuottaminen työlästä ja/tai hidasta
   Kirjaimet sekoittuvat, niitä puuttuu tai ne vaihtavat paikkaa, esim. b ja d, p ja b, nk ja ng
   Kaksoiskonsonantit ovat vaikeita: k vai kk, p vai pp
   Pitkän ja lyhyen vokaalin eroittaminen vaikeaa: a vai aa
   Käsiala vaikeasti luettavaa
   Käsin kirjoittaminen voi olla hankalaa
   Matematiikka ja numerot
   Matematiikka on hankalaa
   Numerot vaihtavat paikkaa: 59 vai 95
   Yhteen-ja vähennyslaskuissa lukujen oikea järjestys saattaa vaihtua
   Kertotaulu tai matematiikan kaavat eivät välttämättä automatisoidu, silti osaa laskea
   Numerosarjojen hahmottaminen hankalaa
   Puhelinnumeroiden kirjoittaminen hankalaa: numeroiden paikka saattaa vaihtua
   Kielet
   Vieraat kielet vaikeita: ”ei kielipäätä”.
   Ulkoaopeteltavat asiat
   Ulkoaopeteltavat asiat hankalia
   Aakkosjärjestyksen ulkoamuistaminen voi olla hankalaa
   Suunnat, aika
   Oikea/vasen ja itä/länsi sekoittuvat
   Karttaa voi olla vaikea käyttää
   Vaikeutta pysyä aikatauluissa
   Vaikeutta oppia tunnistamaan kellotaulusta kellonaikoja
   Keskittyminen
   Keskittyminen häiriintyy helposti ulkopuolisista ärsykkeistä (ääni, valo, liike jne)
   Hitaus tai hätäisyys
   Motoriikka
   Lukivaikeuteen voi liittyä motorista kömpelyyttä
   Vaikeudet ristikkäisliikkeissä: vasen käsi koskettaa oikeaa polvea
   Käden hienomotoriikassa voi olla vaikeutta, joka näkyy kirjoittamisessa
   Käden ja silmän yhteistyössä voi olla vaikeutta, joka näkyy kirjoittamisessa
   Yleisesti
   Tarve lisäaikaan: moni lukivaikeuksinen tarvitsee hieman lisäaikaa
   Erilainen tapa käsitellä tietoa
   Huom!
   Lukivaikeus ei tarkoita…
   • Laiskuutta
   • Tyhmyyttä
   • Älyllistä hitautta, vaikka onkin tarve lisäaikaan kirjoittamisessa, lukemisessa tai muussa asiassa
   • Kyvyttömyyttä oppia


   http://www.erilaistenoppijoidenliitto.fi/?page_id=122

   Poista
  10. Nimetön4/6/15 16:44

   Kirjoittaminen

   Kirjoitusvirheet yleisiä

   Tekstin tuottaminen työlästä ja/tai hidasta!!!
   ( ehkä juuri tämän vuoksi tekstin tuottaminen on " köyhää" kompaten iinaa)

   Kirjaimet sekoittuvat, niitä puuttuu tai ne vaihtavat paikkaa, esim. b ja d, p ja b, nk ja ng

   Poista
 3. Nimetön2/6/15 23:07

  Ihana hotelli! Et oo haukkunu. Kateus on kavala tie.

  VastaaPoista
 4. Mulla ei näy kaikki kuvat, osassa on vaan joku Flickerin error kuva. Mun mielestä toi huone näyttää ihanalta, just mun tyyliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näy? Mulla kyllä näkyy :O tai ainakin läppärillä näkyy :O

   Poista
 5. Nimetön3/6/15 18:12

  Onpa ihme kommentteja. Ei kaikki osaa kirjoittaa "täydellisesti" ja mitä väliä, vaikkei osaa... selvän saa ja sisältö ratkaisee. Minusta blogi on täydellinen just sillain yhdyssana- ja kielioppivirheineen. Miten joku jaksaa nähdä tästä niin kauheasti vaivaa. Jos Iinaa se häiritsee niin antaa häiritä. Jos blogista täytyy etsiä virheitä, niin niitä kyllä löytyy oli kuinka hyvä kirjoittaja tahansa. Kukaan ei ole täydellinen, edes tässä asiassa. Pikkuisen inhimillisyyttä tähän kirjoitteluun. Ja jos taustalla on tosiaan luki- tai ymmärtämisvaikeus, niin ehkä kannattaisi tarkistaa ensin taustat ja sitten vasta kommentoida. Eikä lukea vain sieltä täältä ja sitten etsimällä etsiä virheitä tai mistä voisi negatiivisesti kirjoittaa. Ikävä kyllä näitä ihmisiä riittää tässä maailmassa ihan riittämiin. Jotkuthan nauttivat siitä, että saavat toisen huonolle tuulelle. Palautetta on hyvä antaa, mutta jos ei osaa antaa muuta palautetta kuin negatiivista, niin olisi oppimisen paikka.. Hyvä Eve, jatka samaan malliin. Sulla on muutenkin rankkaa, ilman tallaisia Iinoja! (Huom! Tässä tekstissä on paljon kielioppivirheitä!)

  VastaaPoista
 6. Nimetön4/6/15 18:38

  Nim. IIna; on varmaan opettaja opiskelija tai jo valmis äidinkielen ope... sen verran neuvovaa ja asiantuntevaa on hänen kommenttinsa.. Voi lapsi parkoja jotka joutuvat hänen luokalleen... ei yhtään kannustusta ja positiivista ajattelua/kommenttia. Jokainen oppii ajallaan ja on oppija koko ikänsä. Elämä on yhtä oppimista ja uusien asioiden omaksumista. Toiset on taitavia kirjoittajia, toiset taas eivät. Silti on hienoa, että myös ns. ei taitavat kirjoittajat yrittävät.. ja oppivat koko ajan. Älä anna näiden kommenttien pilata ja haitata hienoa blogiasi. Sinulla on hyvä sydän ja se näkyy tekstissäsi... pienet kirjoitusvirheet tai köyhä teksti eivät haittaa sen rinnalla miten paljon annat itsestäsi ja arjestasi. Kiitos blogistasi ja siitä, että yrität. Kaikki eivät edes yritä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurattaa.
   opettaja_opiskelija
   äidinkielen_ope
   lapsi_parkoja
   Kjeh.

   Poista
  2. Äidinkielen opettaja kirjoitetaan erikseen!
   t. tuleva äikän ope

   Poista
 7. Nimetön4/6/15 19:47

  Voi luoja, mitä kommentteja! Jokainen kirjoittaa omalla tyylillään, eikä siihen tarvi kenenkään puuttua, jos ei siitä mitään suurempaa haittaa ole :) Eveliina on rohkea kun kirjoittaa! Se on jo melkoista rohkeutta!

  Minä kyllä luen mielellään tätä blogia, kirjoitusvirheisiin en ole juuri kiinnittänyt huomiota.

  VastaaPoista
 8. Nimetön4/6/15 20:16

  Lukivaikeuteen voi todellakin kuulua tekstintuottamisen köyhyys. Ja mitä väliä sillä on? Ihan sama onko teksti köyhää vai ei. Teksti on kuitenkin kaunista ja avointa. Moni blogi ei siihen pysty. Nostan hattua, että tää siihen pystyy!

  Nim: tiedän mistä puhun. Minulla myös lukihäiriö.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //