Moderni Scandic Park Helsinki

Palataan ajassa hieman taas taaksepäin. Joku kysyi minulta kommentilla, että millainen Hotelli Scandin Park oli. Nyt kun olen muutamia kertoja yöpynyt erilaisiassa hotelleissa niin voin todeta Scandicin olevan ehdottomasti paras vaihtoehto aikaisemmista. Pidin Hotel Arthruin ihanasta kodinomaisuudesta ja palvelu oli Hotellista täysin ykköstasoa.
Minussa kuitenkin piilee myös mukavuuden haluisuutta. Scandic park oli todella kauniin rennosti sisustettu .Hotellissa oli aivan erilainen tunnelma kuin monessa muussa. Hotelli sijaitsee n. 10min kävelymatkan päässä keskustasta. Keskustaan oli helppo kävellä, koska tie vei suoraan keskustaan. Ei voinut eksyä. Töölönlahti sijaitsee aivan hotellin vastapäätä ja näkymät olivat kauniit.
Huoneemme oli kaunis ja viihtyisä. Huone oli juuri sellainen, milliasta kaipasin kun olin Aadasta hetken erossa. Huoneet hotellissa on uusittu viime vuonna ja hotellihuone myös tuoksui uudelta.
Hotellissa oli myös kuntosali sekä uima-allas. Me emme kuitenkaan ehtineet tutustua kuntosaliin ja uima-altaaseen. Uskon kuitenkin, että nämäkin olivat laadukkaat. Hotellista sai sellaisen kuvan, että se on moderni ja laadukas. Palvelu oli myös laadukasta ja ammattimaista. 

Huoneen ainoa miinus puoli oli se, että huoneessa oli kylmä. Tähän kuitenkin löytyi ratkaisu. Huoneessa pystyi säätelemään lämpöä. Joten sekin miinus puoli kääntyi positiiviseksi. Emme vaan hoksanneet säätää huoneen lämpöä.

Aamupalasta puhuttiin jo illalla ennen nukkumaan menoa. Kumpikin odotti aamupalaa kuola valuen. Se on vain aivan mahtavaa, kun saa aamupalan suoraan nenän eteen. Sitä ei tarvitse itse valmistaa. Harvoin kotona syö niin hyvän aamupalan kuin hotelleissa.

Aamupala sijaitsi Scandicin uuden Famu & Bar- ravintolan tiloissa. Ravintola oli viihtyisä ja moderni. Ravintolassa oli mukava tunnelma ja lämmin ilmapiiri.

Näin ollen kyllä! Suosittelen ehdottomasti Scandin Park Helsinkiä jos olet suunnittelemassa kesälomaksi matkan Helsinkiin. Tai no muutenkin! Et pety! Tähän hotelli elämään voisi tottua. Siisti huone, laadukas palvelu ja mahtava aamupala. Ihana reissu ja parhaat muistot jäi. Kiitos Hannalle matkaseurasta ja Scandicille ihanasta elämyksestä. Kaiken tämän jälkeen oli kuitenkin mukava palata ihanan ja aurinkoisen Aadan luokse.Kiitos muutamista kuvista Hannalle <34 kommenttia

 1. Kiitos tästä :)! Tänne suuntaamme ehdottomasti kesällä!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! :) Mikä kamera sulla on käytössä ? :) yritin etsiä täältä blogista onko ollut juttua mutten löytänyt! Sun blogin kuvaton meinaan ihan mahtavia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, Kiitos Laura <3 Kamera on niinkin huono kuin Canon 1100D. Objektiiveja on sitten 4 kpl :) Käytän suurimmaksi osaksi kuitenkin 50mm objektiivia :) Tykkään myös muokkailla kuvia jonkin verran :)

   Poista
  2. Aukko on 1,8 siis. Siksi valovoimaiset kuvat ja tausta sumea :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //