Kukkuluuruu

Aada kasvaa joka päivä enemmän ja enemmän. Hän on jo todella iso pieni tyttö. Pituutta on nyt 69cm. Painoa neidillä on 6870g. Hän on todella hoikka ja pieni, mutta niin iso.

Vaatteissa hän käyttää edelleen 62cm bodeja. Hassua jotenkin laittaa Aadalle edelleen body päälle lähes päivittäin. Hän on kuitenkin sen ikäinen, että bodeja ei juurikaan enää käytetä. Uskon, että kun säät kunnolla lämpenevät niin bodytkin jäävät käytöstä pois. Hassua vain, koska minulla on bodeja kokoon 86cm saakka jemmattuna. Ne taitaa jäädä kokonaan käyttämättä.

Housuissa sekä neuleissa Aadan koko on 68cm. Hänen päällä näkee yleensä pelkkiä legginssejä, koska muut housut ovat kuin lökärit. Aadan jalat ovat niin hoikat.


Aada osaa kävellä todella hienosti tuen kanssa. Tänään hän käveli minun kanssa käsikädessä. Hän piti kiinni ainoastaan toisella kädellä ja käveli eteenpäin. Toinen käsi kurotti eteenpäin ja hän sai pidettyä tasapainonsa todella kauniisti. Itkin jälleen ilosta. Nyt se tapahtui, mun muru käveli minun kanssa käsi kädessä. Nyt se on totta vihdoinkin. Aada ei kävele ilman tukea, mutta uskon, että siihen ei mene enää kauaa. Haluan uskoa, että hän kävelee kohta ihan ilman minkäänlaista tukea.

Minun rakkaus kasvaa Aadaa kohtaa päivä päivältä. En ajattele Aadaa minun erityislapsena. En ajattele ollenkaan sitä oireyhtymää joka hänellä on. Hän on täydellinen juuri tuollaisenaan. Kuitenkin näistä asioista nautin todella paljon kun hän kehittyy. Silloin kun hän ottaa pienen askeleen kehityksessä eteenpäin, minä riemuitsen. Ne ovat niitä kirkkaimpia valopilkkuja meidän arjessamme.


Aadan kasvuhormonikokeesta ei ole tullut vielä tulosta. Meille pitäisi tulla kutsu Taysiin, mutta kutsua ei ole vieläkään tullut. Sitä odotan todella isolla jännityksellä. Tuloksessa siis selviää, että korvaako kela meille täysin tulevat kasvuhormonihoidot vaiko vain n.20%.


Ennen kuin joku ehtii kysyä, että mikä Aadan poskea vaivaa, tässä teille vastaus. Poskessa on märkärupi tällä hetkellä. Nämä kuvat ovat muutaman päivän vanhoja ja rupi on hieman suurempi. Toivon, että märkärupi ei lähde leviämään. Hoidamme sitä tällä hetkellä antibioottivoiteella.

Meille kuuluu tällä hetkellä oikein hyvää. Nyt kun säät ovat hieman parempia kuin muutama viikko sitten, olemme ulkoilleet paljon. Aada ei osaa leikkiä hiekkalaatikon leluilla, mutta tykkää leikkiä hiekalla. Hän on rakastunut myös keinumiseen. Muutama viikko sitten hän itki aina keinussa. Nykyään hän istuisi keinussa useita tunteja jos hän saisi itse päättää.

Minä taas voin todella hyvin. Jaksan hyvin ja voin todeta olevani melko onnellinen. Miehen kaipuu on tietenkin suuri, mutta en anna sen rajoittaa elämääni. Tämä kriisi ja oma elämäntilanne on ollut todella raskas, mutta se ei estä minua elämästä. Minä haluan nauttia omasta elämästäni ja en halua, että joku kriisi estää minua elämästä. Minulla on todella hyvä olla. Ystävät ja perheeni on ollut minulle suuri tuki ja turva. Aada on syy siihen, miksi jaksan nousta sängystä ylös joka päivä.


2 kommenttia

  1. Voi ihana ja niin pieni Aada! <3

    Ihana lukea Eveliina myös että sinä voit paremmin! <3

    VastaaPoista
  2. Meillä pienestä neidistä tiesi että korvatulehdus oli korvassa/korvissa jos hän ei tykännyt kiikkua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //