Kilpailuhenki

Minussa piilee hieman kilpailuhenkisyyttä. On ollut hetkiä kun olen ottanut jonkun pelin todella tosissani. On ollut hetkiä kun olen suuttunut, koska en voittanut. Kukapa nyt ei nauttisi voittamisesta? Kyllä se hyvälle tuntuu. Lähes aina. Minun 22v syntymäpäivilläni en voittanut mitään. Suurin voitto oli kuitenkin tuon päivän kokonaisuus. Sain viettää mahtavan päivän ja hyvässä seurassa.

En voittanut keilaamista vaan tulin viimeiseksi. Hävisin myös pöytäcurlingin jossa 
ottelin Melissan kanssa. Päivän pelit eivät menneet putkeen, mutta meillä oli todella hauskaa. Nykyään en jaksa suuttua leikistä ja tällä kertaa häviäminen ei ärsyttänyt ollenkaan. Näyttää siltä, että kilpailuhenkisyyteni on katoamassa.

Viihtyisä Space Bowling & Billiards tarjosi meille hohtokeilausradan. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt tässä keilapaikassa. Space Bowling sijaitsee Tampereen keskustassa, Hämeenkadulla aivan Sokoksen vieressä.  Heillä on myös toinen piste Porissa. Mielestäni Tampereen keilapaikan sijainti oli todella hyvä. Yleensä tai ainakin minä olen huomannut, että keilapaikat sijaitsevat usein jossain hieman syrjäisemmässä paikassa. Tämä keilapaikka sijaitsee aivan keskustassa. Pystyimme hyvin suunnittelemaan päivän, koska kaikki tapahtui keskustassa ja aivan kävelymatkan päässä toisistaan. 

Space Bowling oli heti ensi näkemälle todella viihtyisä. Se oli viihtyisä viihdekeskus jossa koko perhe voi viettää aikaa. Spacessa on kahdeksan hohtokeilausrataa, 10 biljardi ja kolme snooker-pöytää. Mukana oli myös kolme pöytäcurling-pöytää. Spacessa on myös baaritiski josta saa naposteltavaa jos nälkä yllättää. Henkilökunta oli mielestäni iloista ja palvelu toimi.
Radalla ollessamme musiikki soi kovaa ja tunnelma oli mahtava. Keilaus oli juuri sellaista niinkuin pitääkin. Mukaansa tempaavaa. Melissan ja Piian kanssa oli todella hauskaa.

Minä itse nautin paljon enemmän hohtokeilaamisesta kuin normaalista keilaamisesta. Tämä on sitä, mistä minä pidän. Viime keilauksesta toki oli aikaa ja keilaaminen ei ihan sujunut. Ensin piti muistella, että miten sitä keilapalloa oikein käsiteltiinkään. Hyvin se onneksi lähti sujumaan ja pari täyttä kaatoakin taisin saada illan aikana. Palloja on niin montaa eri kokoa. 
Itse keilasin S kokoisella, 7kg sekä 8kg keilapallolla.


Päivään mahtui myös tilannekuvia. Heheh.
Kiitos paljon Space Bowling & Billiards. Käsi sydämelläni voin todeta, että paras keilapaikka jossa minä olen käynyt! Mahtava! Suosittelen jos mietit, että minne mennä keilaamaan Tampereella!
Ps. Käy tutustumassa Space Bowlingin upeisiin pakettitarjouksiin. 
Tässä upea tilaisuus lastenjuhlille.5 kommenttia

 1. Hei minua kiinnostaisi missä tyttäresi on hoidossa? Siis kun olet liikkeellä ilman häntä. Mä en löydä hoitajia tytöllemme..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun vanhemmat asuvat 4km päässä. He hoitavat Aadaa varsinkin viikonloppuisin. Myös minun siskot ovat innokkaita hoitamaan. Lisäksi Aadan isä hoitaa Aadaa kun tulee meitä tapaamaan ja minä saan omaa-aikaa. Myös minun äidin äitini on hoitanut Aadaa esim. pari viikkoa sitten kun olin 4 päivää Virossa (siitä tulossa postaus pian)

   Voin kuitenkin suositella mll:n lastenhoitajia :) Kerran Aadaa on hoitanut sellainen. Hän hoiti 7h ajan ja hinta oli jotain 40-50e luokkaa. Kallis minun budjetilleni, mutta olin todella tyytyväinen. Suosittelen :)

   Poista
  2. Mä olen käynyt salilla kun tyttö nukkuu, silloin mummi on suostunut vahtimaan. Pari kertaa kuussa.
   Muuten en ole päässyt mihinkään, tyttö 1,5v. Tekis varmasti tosi hyvää tehdä välillä muutakin kuin hoitaa tyttöä 24/7. Ihan kateus iski kun katoin näitä keilaus kuvia.

   Poista
 2. Haha 😂 mulla oli melkein parin kilon keilapallo omasta takaa ❤ että jos se lisätään tohon mun minipainoiseen palloon 😉 kyllä oli mahtava ilta! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiii kunnon keilapallo koko nainen :D Ihanaa oli<3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //