Indiedays blogger's inspiration day + Indiedays blog arwards

25.4 oli Indiedays blogger's inspiration day sekä Indiedays Blog Arwards. Oli mahtavaa päästä ihanan ystäväni Hannan avecina tapahtumiin mukaan. Oli hienoa tutustua erilaisiin tuotteisiin, jutella ihmisten kanssa ja nähdä palkintojen jako. Tapahtumissa kuitenkin parasta oli se, että sain olla täysin minä. Sain olla koko päivän oma itseni ja ihan omassa Eve:n roolissa. Minun ei tarvinnut kantaa huolta kenestäkään toisesta ja sain olla juuri se, mikä olen aina ollut. Vaikka me menemme Aadan kanssa paljon, Aada on aina mukana. Tämä oli toinen yö kun Aada oli erossa minusta elokuun jälkeen. Aada nukkui siskoni kanssa meidän kodissa. Siskoni on Aadalle tuttu ja turvallinen henkilö. Minä liikun kyllä ilman Aadaa silloin kun siihen on mahdollisuus, mutta yöt olen kotona. Aada nukkui omassa sängyssä ja oli tutussa ympäristössä. Tämä helpotti paljon sitä, että minä olin poissa. Pyrin siihen, että en vie Aadaa vieraaseen paikkaan hoitoon vaan hoitajat tulevat aina meille. En kuitenkaan ole sitä vastaan, että lapsi on muualla kuin kotona hoidossa. Mielestäni tämä on paras ratkaisu Aadalle, koska hän on melko herkkä lapsi. Kun on yksin lapsen kanssa 24/7 niin omaa aikaa on todella vähän. Omaa aikaa tarvitsee jokainen ja myös minä kaipaan omaa aikaa. On mahtavaa päästä välillä rentoutumaan. Tämä oli ihana pieni loma ja nyt taas jaksaa.

Oli hienoa huomata, että selviydyn myös ilman Aadaa ja minussa asuu edelleen se sama vanha minä. Minun vanhat piirteeni ovat jääneet pimentoon Aadan myötä, mutta ne eivät ole kadonneet mihinkään. Olen huomannut, että olen paljon stressaantuneempi ja väsyneempi esim. lapsimessuilla. En jaksanut jäädä juttelemaan kenenkään ulkopuolisen tai uuden tuttavuuden kanssa. Nyt jaksoin jutella kaikille. Jäin suustani kiinni ja puhuin ihmisille kuin olisimme tunteneet aina. Sellainen minä olen aina ollut ja oli mahtavaa huomata itsessäni, että olen edelleen samanlainen.

Hannan kanssa oli mahtavaa päästä tuollaisiin tapahtumiin ilman lapsia. Oli huippua tutustua Hannaan taas hieman paremmin ja huomata jälleen kuinka erilaisia me olemme, mutta kuitenkin niin samanlaisia. Juttu luisti ja riitojakaan ei tullut. Hänestä on tullut minulle todella rakas ystävä.Lorealin mukana tapahtumaan tuli myös The Voice of Finlandin Jesper Anttonen,  jonka kanssa otettiin yhteiskuva. Tunsin oloni melko lyhyeksi.Yhteistyökumppaneita tapahtumassa oli paljon. Minun mielestäni kiinostavin oli Olympus jossa pääsi tutustumaan Olympuksen kameroihin. Olen paljon miettinyt itselleni Olympusta ja siksi kameroihin tutustuminen oli todella mielenkiintoista.


Tapahtumien välissä käytiin Hannan kanssa syömässä ja mentiin valmistautumaan 
Scandic Park Helsinki -hotellille.


Kiitos kuvista Hanna ja Indiedays !
Kiitos yhteistyöstä Loreal ja HerSecret sekä Koreus!

Kokemus itsessään oli mukava, rento ja antoisa. Vaikka itse en ole alkoholin perään ja kunnialla voin sanoa, että koskaan en ole ollut humalassa niin viihdyin yllättävän hyvin tilaisuuksissa. Tarjolla oli alkoholia sekä erilaisia pieniä herkkuja. Illalla muut jäivät bilettämään ja me Hannan kanssa suuntasimme kaupan kautta Scandic Park Helsinki -hotellille juttelemaan ja mässäilemään.

1 kommentti

  1. Hei mitäs tykkäsit scandic parkin hotellista? Meillä olisi kesäloma suunnitelmana mennä ko. hotelliin, niin olisi kiva kuulla sun kokemuksia yleisesti ottaen hotellista :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //