1 vuosi lisää

Palataan ajassa hieman taaksepäin. Haluan kertoa teille minun mahtavasta syntymäpäivästäni. Täytin 22 vuotta vappuaattona 30.4. Vietin ihanan päivän Melissan ja Piian kanssa. Teemme yleensä kaikkea mukavaa Piian sekä Melissan ja heidän lapsiensa kanssa, mutta nyt näimme ensimmäistä kertaa ilman lapsia. Jokainen meistä odotti innolla tuota päivää.

Klo 16 auto starttasi kohti Tamperetta. Meitä jännitti, että löydämmekö ilmaisen parkkipaikan Tampereen keskustasta. Lyhyen rukouksen jälkeen ilmainen paikkakin löytyi.

Käppäilimme kohti vapputoria. Torilla sain syntymäpäivälahja- alennuksen erään kojun myyjältä. Sain kauniin kukkakoristeen roikkumaan kaulaani. 
Vapputorin jälkeen lähdimme koskikeskukseen kiertelemään kauppoja. 
Hetken päästä Piia kertoi, että hänen pitää etsiä uusi lastenvaateliike. Hän kertoi, että siellä odottaa lippalakki hänen pojalleen. Piia kuvaili, että missä tuo liike sijaitsee ja lähdimme etsimään liikettä. Ehdotin, että minä voin soittaa liikkeeseen ja kysyä, että missä se sijaitsee, koska emme löytäneet perille. Piia kielsi minua soittamasta ja ihmettelin suuresti. Ajattelin, että no soittakoot Melissa kerta hän on nähtävästi parempi. Hetken päästä olimme Tampereen asematunnelissa ja Melissa ja Piia huusivat "YLLÄTYYS". Piia ja Melissa tönäisivät minut CalellaFish- liikkeen sisään. Seuraavaksi oli siis luvassa 15min jalkakylpy. Olin kauhuissani, mutta toisaalta todella innoissani.CalellaFishin jälkeen lähdimme Zarilloon syömään. 
Zarillo sijaitsee Tampereen keskustassa, Koskikeskuksen lähellä. (Otavalankatu 9)

Meille oli pöytä varattuna klo 18. Itsellä oli todella kova nälkä. Nälässä tulee kauheita mielihaluja ja Zarillossa minulle iski suuri halu tilata mehevä pihvi. Mehevä medium pihvi, ranskalaisilla. Aiettä! Rakastan naudan medium pihviä. Myös Zarillon nauta maistui hyvälle. Pihvi oli juuri oikenlainen medium plus, mehevä sellainen. Myös ranskalaiset maistuivat hyvälle ja niissä oli jokin todella hyvä mauste joka teki ranskalaisista maukkaammat. 

Aterian lisäksi joimme kaikki pepsiä.


(kuva otettu iphonella)

Tilasimme kaikki saman aterian, mutta jokaisessa 
pihvissä oli eri kypsyys. Yksi huono puoli syömisessä oli. Me kaikki hotkimme ateriamme. Kai se on tämä äitiys joka teettää tämän hotkimisen. Enään ei osaa nauttia ruoasta oikealla tavalla.
Zarillon jälkeen lähdimme ottamaan muutamia kuvia. 
Sää oli kaunis ja lämmin.


Tilannekuvatkin on sallittuja. 
(mitähän ihmettä tässä kuvassa oikein tapahtuu)


Kuvien jälkeen suuntasimme jälleen vapputorille. 

Vapputorin jälkeen päädyimme Space Bowlingiin, keilaamaan.Otettiin Melissan kanssa skaba pöytäcurlingissa. Minä hävisin. 
Yhyy. Surkee peli.
Myöhemmin on luvassa postaus keilauspaikka

Keilauksen jälkeen saavuimme meidän kotiin. 
Siskoni hoiti Aadaa meillä ja Aada oli tällöin jo nukkumassa. 

Melissalla ja Piialla oli naposteltavaa mukana ja pieni lahja minulle. 
Lahjaan kuului kaunis kortti sekä uusi pussilakana+tyynyliina, yöpaita ja kaulahuivi.Kiitos mahtavasta päivästä
Melissa
Piia
Zarillo
ja Space Bowling

5 kommenttia

 1. Hauska juttu tuo kalajalkakylpy! :) Tekisi itsekin mieli kokeilla. Näyttää onnistuneelta syntymäpäivältä. :)

  VastaaPoista
 2. Varmasti oli onnistuneet synttärit! :) olisi ihan mielenkiintoista itsekin kokeilla tuota kalajalkakylpyä, ehkä joskus eksyy sinne Tampereelle ;)

  Oli muuten todella hienot baarijakkarat, nuo satulat! :)

  - Liina

  VastaaPoista
 3. Ihana päivä, ihania ystäviä! :) Mäkin oon käynyt ulkomailla äidin kanssa tuollaisessa jalkakylvyssä ja se kutitti ihan liikaa :'D

  VastaaPoista
 4. Ihana syntymäpäivä sinulla! :)

  VastaaPoista
 5. Loistavalta päivältä vaikuttaa! :) Sulla on ihana blogi ja pakko kehua, että ihailen aina sitä kuinka kaunis olet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //