Kodinomainen Hotel Arthur

Hotel Arthur tarjosi meille ihanan perhehuoneen yhdeksi yöksi. Hotel Arthur on 3 tähden hotelli ja sijaitsee aivan Helsingin Rautatieaseman lähettyvillä, Kaisaniemessä. Hotelli on toiminut vuodesta 1907. Hotellissa on 182 yksilöllistä huonetta jotka on jaettu 12 eri huonekategoriaan. Lisäksi heiltä löytyy 11 ajanmukaista kokoustilaa ja tietenkin Ravintola.


Hotellille oli helppo löytää myös tällaisen maalaisjuntin. Hotelli oli ehkä hieman piilossa, mutta mielestäni hotelli sijaitsi melko rauhallisella paikalla. Respassa henkilökunta tervehti meitä iloisesti ja otti meidät hyvin vastaan. He olivat ystävällisiä ja vastasivat kysymyksiimme ammattimaisesti. He todella kunnioittivat asiakasta.

Melissan kanssa puhuttiinkin myöhemmin, että harvoin saa näin ystävällistä palvelua. Henkilökunnan hymy teki minuun vaikutuksen ja se kantoi pitkälle saakka.Hotellihuone sijaitsi aivan hissien vieressä. Aluksi emme löytäneet hotellihuonetta ollenkaan, koska kävelimme sen ohi. Kävimme seikkailemassa käytävillä. Emme tajunneet, että hotellihuone sijaitsi todella niin lähellä hissejä vaikka meitä respasta infottiinkin.


Kauaa emme joutuneet onneksi huonetta etsimään.

Huoneen ensi vaikutelma oli mahtava. Eniten minä olin innoissani perhehuoneen tilavuudesta. Perhehuoneessa oli 3 erillistä huonetta. 2 makkaria ja 1 yhteinen tila. Lisäksi tietenkin vessa.

Yhteinen tila oli huoneen keskellä ja makkarit huoneen päissä. Kummassakin huoneessa oli lasiovet. Lasiovet eivät juuri ääntä eristäneet, mutta sisustusta ajatellen ovet olivat oikein kauniit.Melissa ja Mikke nukkuivat tässä makkarissa.


Me nukuttiin Aadan kanssa täällä.

Yöllä Aada herätteli useaan kertaan ja jouduin yöllä siirtämään sängyt vierekkäin. Otin Aadan viereeni ja siihen hän onneksi rauhoittui.
Hotellihuone oli viihtyisä ja kodinomainen. Viihdyin hotellihuoneessa niin hyvin, että olisin voinut olla toisenkin yön. Tietenkin Aadan valvominen rasitti minua ja olin seuraavana päivänä todella väsynyt. Mukava oli päästä seuraavana päivänä kotiin nukkumaan omaan sänkyyn. Oma sänky on kuitenkin aina oma!

Myöhemmin kerron Hotellin hampurilaisateriasta sekä maukkaasta aamupalasta.

Yhteistyössä mukana: Hotel Arthur

1 kommentti

 1. Kiva, että teitä on huonevalinnassa onnistanut!
  Olimme viime kesänä samaisen hotellin perhehuoneessa koko viisivenkisen perheen voimin. Mennessämme huone oli likainen ja se piti käydä uudelleen siivoamassa. Siis ihan isojakin roskia lattialla.
  Seinistä puuttui paikoin tapettia, reikiäkin oli sekä merkkejä menneistä kosteusvaurioista. Kylpyhuone oli homeessa. Huoneesta löytyi vanha kunnon kuvaputkitelkkari, mutta se ei valitettavasti enää toiminut. Aika hurjaa!
  Hotellista tarjosivat toista vastaavaa huonetta. Kävimme sitä katsomassa, mutta ei ollut edellistä paremmassa kunnossa.

  Ehkä huoneita on tässä välissä ehditty remontoida ja kunnostaa.
  Pisteet minäkin annan hotellille tilavasta huoneesta sekä talon sijainnista. Parkkihalli löytyy vierestä ja kävellen lapsetkin kulkevat keskustaan. Metrot ja raitiovaunut kulkevat läheltä, mikä on tietysti turistille tärkeää :)

  Ja onhan hotelli aina hotelli, aamupaloineen kaikkineen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //