Indiedays blogger's inspiration day

Ihana Hanna halusi ottaa minut avecikseen Suomen suurimpaan bloggaajatapahtumaan nimittäin Indiedays blogger's inspiration dayihin. Olin ihan fiiliksissä kun sain rakkaalta ystävältäni kutsun sinne. Tottakai vastasin heti kyllä. Sain järjestettyä Aadalle hoitajan, itselleni päivitystä hiustyyliin, vaatteet päivätapahtumaan sekä iltaan ja lisäksi pääsimme hotelliin yöksi. Voisiko nainen olla onnellisempi? Kaikki järjestyi todella hienosti.

Asu valinnat oli tietenkin todella vaikea tehdä. En seuraa muotia ollenkaan. Olen todella huono muotiasioissa. Laitan päälleni yleensä sitä, mikä tuntuu hyvälle. Oli se sitten muodikasta tai ei. Nyt kuitenkin iski paineet, suuret paineet. Mitä laitan päälle? Millaiset vaatteet olisivat muodikkaat, rennot ja mukavat päällä? Onneksi pari rakasta ystävääni ovat hyvin muotitietoisia ja he auttoivat minua paljon. 

Loppujen lopuksi päädyin rentoon kauluspaitaan, sinisiin farkkuihin, rentoihin kenkiin, punaiseen huulipunaan ja näyttäviin korviksiin. Eikä tietenkään pidä unohtaa minun ihanaa uutukaistani. Tätä laukkua rakastan. Laukun löytää HerSecretin valikoimasta.


Iltatapahtumaan asu valinta oli haastava. Päädyin kuitenkin kauniiseen ja näyttävään mekkoon.Kiitos Miia ja Hanna tiedosta ja taidosta asuvalintojen kanssa! 
Olette naiset parhaita!

Yhteistyössä mukana oli myös:
Kiitos!


2 kommenttia

  1. Ihanat asut ja kattelin jo tuota ensimmäistä asua sun päällä instagramissa. :) ihan nappivalinta♥

    VastaaPoista
  2. Voi jestas, noi sun asut on kyllä niin kauniit!!! Ihan nappivalinnat oli! Oon vähän kade… :S Ja toi laukku <333 Pakko ostaa heti mulle sama! Harvoin innostun näin, mutta nyt on kyllä oikeesti niin kivat asut ja just semmoset mistä mä tykkään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //