Herkullinen Hotel Arthurin aamupala

Mitä tulee mieleen sanoista hotellin aamupala? Minulla ainakin jo ajatuksesta alkaa nousta vesi kielelle. Hotellin aamupalat ovat aina niin herkullisia. Myös Hotelli Arthurissa oli todella herkullinen aamupala katettuna.

Kuitenkin ensimmäiseksi haluan kehua teille Arthurin tulevaan kesäpakettiin sisältyvää ateriaa. Ateria sisälsi Arthurin oman hampurilaisen ja ranskalaiset. Pääsimme Melissan kanssa maistamaan tuota ateriaa.

Ravintola sijaitsee aivan Hotel Arthurin aulan vieressä. Ravintolan tila on hyvin kodinomainen niinkuin hotellikin. Ravintolassa oli muutama ihminen syömässä ja tunnelma oli rauhallinen. Meitä tarjoili hyvin iloinen, positiivinen ja ystävällinen tarjoilija. Hän osasi työnsä ja arvosti asiakasta.

Saimme ateriat nopeasti pöytään ja täytyy todeta, että ateria oli herkullinen. Osaan olla todella nirso, mutta tästä hampurilaisesta myös minä pidin. Hampurilaisen välissä oli pekonia ja tomaattia. Ne noukin hampurilaisen välistä pois, koska sianlihaa vältän terveyssyistä ja tuoreelle tomaatille olen allerginen. Tämä ei ollut Arthurin vika, että noukin hampurilaisen välistä nämä kaksi ainetta pois vaan ihan oma mokani. Unohdin mainita asiasta tilauksen yhteydessä. Uskon, että hampurilainen on vielä herkullisempi pekonin ja tomaatin kanssa.

Hankimme myös iltapalaa hotellihuoneeseen, mutta minä olin niin täynnä ateriasta, että en jaksanut myöhemmin illalla syödä enää muuta. Ateria oli täyttävä ja maukas kaikin puolin. Kiitos hyvälle kokille!

Aamulla herätessäni oli kamala nälkä. Olin nukkunut yöni todella huonosti, koska Aada valvotti. Aamulla herättyäni ajattelin pelkästään tulevaa aamupalaa. Hotelleissa on ihana käydä, koska se sisältää melkein aina maukkaan aamupalan. Aamupalahan on päivän tärkein ateria.

Aamupala sijaitsi ravintolan tiloissa. Aamupalalla oli todella vaikea löytää hyvää istumapaikkaa. Aamupalalla oli todella paljon väkeä ja hyvin vähän pöytiä johon olisi neljä mahtunut istumaan. Löysimme kuitenkin lopulta pöydän ja pääsimme istumaan.

Aamupala oli hyvää, herkullista ja ravitsevaa ja sitä oli tarpeeksi. Saimme mahamma täyteen ja tästä kiitos kuuluu Hotel Arthurille. Suuri kiitos!1 kommentti

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //