Vanhasta lipastosta tuli uusi.

Muutama kuukausi sitten mainitsin, että sisustan Aadan huonetta. Tuohon sisustusprojektiin kuului lipaston tuunaus. Lipasto on todella vanha ja en ole tykännyt siitä missään vaiheessa. Kuitenkin raskauden alussa ihana isäni teki meille hoitopöydän tason tuon lipaston päälle.Kun muutimme Tampereelle niin hankkiuduin hoitopöydän tasosta eroon ja pelkkä lipasto jäi. Lipasto oli puoli vuotta meidän vaatehuoneessa. Aada kuitenkin muutti meidän pienen kaksion makuuhuoneeseen ja minä muutin olohuoneeseen. Voitte vain kuvitella kuinka tyhjälle ja ankealle suuri makkari näytti. Sain idean. Haluan tuunata tuon ikivanhan lipaston uudeksi. Ryhdyin tuumasta toimeen.

Tyhjensin lipaston ja irrotin lipaston kahvat. Putsasin laatikot ja levitin pohjamaalin. Annoin kuivua yön yli. Seuraavana päivänä maalasin laatikot valkoisella peittävällä maalilla.
Laitoin uudet nupit paikalleen.
Nupit ovat erittäin kauniit. Isot, näyttävät ja laadukkaat. Toki ei lapselliset, mutta tarvitseeko olla? Mielestäni huoneen teemaan nämä kauniit nupit sopivat täydellisesti.
Meidän kaksio on vuokra kaksio ja sen vuoksi Aadan huoneessa on noin haastava tapetti, mutta ei se mitään. Tämä sisustusprojekti on ollut ihan mukavaa puuhaa. Ja haastavaa!

Lisää nuppeja löydät Amalian Olohuoneesta.
Käy tutustumassa heidän valikoimaansa TÄÄLTÄ.

Paljon kiitoksia kauniista nupeista Amalian Olohuoneelle.Lipasto sai kauniin puunvärin todella nerokkaasta Dc-Fix muovista.

Projekti oli mukava ja helppo. Ja minä tykkään lopputuloksesta. Voisin ottaa tuon lipaston itselleni, mutta olkoot nyt Aadalla jonkin aikaa. 

Kuun loppupuolella tulee suuri postaus Aadan huoneen sisustuksesta.
Mitä kaikkea ihanaa Aadan huone saikaan BellaPuodista?
Ainakin kauniin pienen lokeriston joka koristaa lipastoa tällä hetkellä.
Loput jää nähtäväksi.

14 kommenttia

 1. Ihanat nupit! hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
 2. Tuli kyllä ihanan näkönen! :)

  VastaaPoista
 3. WOU! törkeen hieno!!! ♥♥

  VastaaPoista
 4. Ihana, hieno muutos lipastolla! :)

  VastaaPoista
 5. Lähteekö noista maaleista hirveä käry? Ite haluisin tuunailla kans vaikka mitä mutta sisällä en uskalla jos lapsi kotona, kun on yleensä niin voimakkaan hajuisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aada nukkui tuolloin kun tuota tuunailin :) Ja mulla oli ikkuna auki olohuoneessa. Maalit oli kyllä todella miedot, koska mitään maalin käryä niistä ei tullut :) Siitä vaan maalaamaan ;)

   Poista
 6. Noi nupit on oikeesti aivan järkyt!! Samoin tuo tapetti! Eikö vuokranantajalta saisi lupaa tapetoida jollain neutraalimmalla tapetilla vaikka omalla kustannuksella? Kivoja tapetteja löytyy ihan pilkkahintaan poistokoreista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpahan taas oikein kypsä ja fiksu kommentti :D -.-

   Voi hyvää päivää ihmiset..

   Poista
 7. Onpa hieno ja ihanat vetimet! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana muutos tuolle lipastolle. :) Hatun nosto myös energian riittämiselle ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //